Цял блок страда от тормоза на изоставена психично болна

Десетките жалби до институциите не помагали
59
Цял блок страда от тормоза на изоставена психично болна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Психично болна жена тероризира цял жилищен блок в столичния квартал „Младост”.

Съседите ѝ твърдят, че на последното Общо събрание, което се провело пред входа тя ги замерила с метална лопата от терасата.

Наскоро разбила и дограмата на съседния на нейния апартамент.

Близките на жената я изоставили преди време и отказват да се грижат за нея.

Всички опити на потърпевшите, да намерят съдействие от различни институции ”ударили на камък”.

Металната лопата, която жената хвърлила се ударила в колата на нейна съседка от жилищен блок 430.

„Живея на един етаж с нея, врата до врата. Животът ми е ад, защото от 4 години аз спя само по 3-4 часа през нощта. Чуват се неистови писъци, блъскане по стените. Имаше наводняване. Два пъти опита да ми счупи с чук входната врата. Виках полиция и тогава успяха да я вкарат в психиатрично заведение. Рязала ми е многократно кабелите за интернета”, обясни потърпевшата пред Нова тв.

По думите ѝ близките на жената са я оставили на грижите на входа. Тя е подала жалба в Седмо полицейско управление. Многократно са подавани и жалби в прокуратурата.

“Миналата година проведохме събрание, на което присъстваха 80%  от живущите. Пуснахме нотариална покана и семейството веднага скри жената”, обясни домоуправителят на блока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимендаже в интерес на истината подобни апартаменти в многофамилни жилищни сгради в западна европа и америка са собственост на общината или държавата по простата причина,че никой нормален бизнесмен или представител на средната класа не иска да живее и инвестира в нещо,което принадлежи на още минимум 100 човека.
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 30Какви ги говориш? Бил ли си в Париж? Няма блокове с апартаменти? Та там 90 % са така, защото е голям град и гъсто населен. Отиди в малък град и ще си купиш къща, но работа няма дори там, или трябва да пътуваш цял живот сутринта и вечерта по над 1 час в една посока, ако имаш аутобан.
28
1
 
16
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Много гадно е да се живее в панелка с още 200 съседи. При такъв голям брой хора, статистически има и много изкуфели пенсионери, простаци, диви селяни и някой психично болен.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
една моя приятелка си купи апартамент миналия месец в панелен блок в младост срещу 30 годишен заем от 120 000 лв.естествено трябваше да се прави основен ремонт и тогава започнаха изненадите-течове на всеки ъгъл,падаща мазилка,пукнатини,мухъл,влага и разбира се купища неплатени сметки и неразбории между съседите и както винаги поне един клошар,който омирисва входа,поне двама трима луди и още толкова наркомани и алкохолици.
26
2
 
12
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
1200 ойро за квадрат га плащахте, ниви продавахте, бащини къщи, хвалехте се после пред родата в Каспичан какъв хубав апартамент на далавера сте купили под пазарна цена, кщ щял да стане 2000 евра квадрата помните ли?. Ха сега сърбайте попарата селтици
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименникъде по света хората не купуват апартаменти най-малкото пък панелни а само и единствено еднофамилни къщи.защото апартаментите са временно решение за крайнонуждаещи се и имигранти,които трябва да се подслонят някъде.и затова най-изпадналите имигрантски квартали в париж и берлин изглеждат в пъти по-добре от елитния столичен квартал лозенец.само бай *** единствен на този свят смята,че е много елитно да си купиш двустаен апартамент в младост.
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименстрашно е но въпреки това бай *** продължава да дава луди пари за панелка в младост или люлин като подарява бащините си къщи на ромските бизнесмени в провинцията.
23
8
 
7
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 3 години
Кой ги е карал да дават по 100 хиляди евро в този блок за имот. Да търпят
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живееш в блок е страшно. Няма изолация, всичко се чува от 2-3 етажа около теб. Мръсно, шумно, гадно и трябва да търпиш кучета, мутри, селяни, пенсии, проблеми ... адски гадно е и не го пожелавам на никой.
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
представяте ли си и въпреки това стотици българи продължават да теглят 30 годишни заеми,за да купят жилище в подобен блок и да живеят с луди,наркомани,алкохолици и клошари!една моя позната миналия месец тегли заем от 120 000 лв.за апартамент в този квартал!
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В облъчването на хора,участват и българи,не само чужденци!Това започна, когато Станишев падна от власт,следенето и масовото подслушване също започна тогава,когато БСП падна от власт и дойдоха другите.
19
0
 
28
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Да пази Господ!Никой не е застрахован,но държавата я няма.Тези хора са оставени на съдбата,а близките...безсилни са.Дело за попечителство...време,пари и нищо.Ще я вкарат за 3 месеца да се лекуваи айде отново.
18
1
 
29
 
! Отговори
Другата камбанария преди 3 години
Живея в сравнително висок блок в Русе. Под мен, самотна съседка на 85+ години. В един момент започват да ми пристигат призовки от полицията. Отивам и разбирам, че според нейните жалби съм правил денонощен ремонт в продължение на 6 месеца. Започват да пристигат патрулни полицаи на адреса ми за констатации. Виждат, че няма никакви ремонти, никакви шумове. Проблема ми с полицията приключи след последната и жалба, в която куку-то твърди, че и манипулирам ТВ програмите. Ама нервите си бяха мои.
17
2
 
7
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Да сезират протопрезвитер Кусан Хадавян за случая.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не я изселят?
15
0
 
4
 
! Отговори
поправка преди 3 години
човек от полициЯта
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново битови проблеми стигат до медиите защото институциите, които трябва да се справят с проблема не работят. Надявам се като реакция на тази статия да вземат да махнат съответната Клинка-директор пък дано след няколко смени дойде човек който си върши работата. 08516
13
1
 
7
 
! Отговори
Може да не е луда преди 3 години
"Чуват се неистови писъци, блъскане по стените. Имаше наводняване. Два пъти опита да ми счупи с чук входната врата. Виках полиция и тогава успяха да я вкарат в психиатрично заведение. Рязала ми е многократно кабелите за интернетаВ нашия вход живееше човек от полицита,който също гледаше антените за мобилните телефони и мислеше,че от там му идват проблемите,имаше болки и т.н. и се чудеше от къде е това ,което му се случва и накрая почина Бог да го прости,беше облъчван!Тази е рязала кабелите
12
6
 
10
 
! Отговори
Св преди 3 години
Още веднъж си напомням колко по - добре е да нямаш собственост. Всичките си спестявания бих обръщал в злато. И после свят широк. Още малко да поотрасне детето и продавам всички ненужни апартаменти. Малко да не ми изнесе се местя където ми душа иска. То не може да трепериш постоянно кой откъде ще се нанесе, или ще му гръмне главата, или реши да бутне носеща стена (стоманобет. шайба). Неслучайно най - богатите страни имат най-малко собственост и са по - щастливи. (не е само щото са недостъпни)
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като се гъдне жената, близките ще се сетят кой е по-близък да наследи апартамента и