Малко дете с еднорог плува само в морето, кораб го спаси

Явно са подценени морските течения
Обновена: 25 авг 2020 10:31 | 25 авг 2020 10:29, Александър Попов
69
Малко дете с еднорог плува само в морето, кораб го спаси

Уникален случай се е разиграл в Гърция. В местните социални мрежи бе разпространено видео със спасяването на момиченце, което било носено от морските течения.

То било на своя надуваем еднорог и било носено от вълните. То е било със спасителна жилетка, но е цяло чудо, че не се е стигнало до трагедия.

Ферибот застанал по посока на течението и така детето било спасено.

Драмата се разиграла на плажа на Антирио, град в западна Гърция.

Спасителите предполагат, че родителите са подценили природните стихии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Гърцияспасено дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
По- скоро детенцето е плавало, а не плувало. Добре, че са го спасили!
46
3
 
28
 
! Отговори
Галя преди 3 години
Не е за вярване,но абсолютно същият случай преживяхме на 21 август в 9 часа на плажа в Златни пясъци. След като видях заглавието реших ,че става дума за * моя* случай .,В 9 часа майка_ румънска изпусна детето си момиче на около 8 години,вятърът вкара със същия еднорог детето,спасителите не успяха да го достигнат,и с моторна лодка от към х_ л Грифид спасиха малката. Хората от плажа ,вцепенение ръкопляскаме и плачехме_ филм. Ето тук аз Благодаря,макар да съм само свидетел. Да спрат тези Етнорози
45
6
 
23
 
! Отговори
Агенция Га Га преди 3 години
Вятърът не трябва да се подценява. Може за минути да отнесе такъв еднорог много навътре. На нас също ни се е случвало с каяка (надуваем) между къмпинг Иза и Торини. Времето се промени толкова бързо, че единственото правилно решение беше мощно гребане към брега. След половин час всичко си беше пак ок и продължихме. Имаме истински корабни жилетки, но като те отнесе навътре все тази. Добре че детето е запазило самообладание.
44
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като в приказка - Мариса и Еднорога ! - преплували страшни морета , говорили с рибките и се сърдели на огомните медузи , а верния Еднорог смело пoри вълните......
43
0
 
71
 
! Отговори
Компетентен преди 3 години
Една прекрасна новина!Просълзих се.Браво на капитана за организацията!
42
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
46, пийни една ракия да ти мине ядът. 41 не казва, че тези на борда имат нещо общо с детето. 41 пише, че щом се чува руска реч, значи има руснаци на ферибота.А най-правдоподобно за инцидента пишат 36 и 45. Не случайно при вятър е забранено използването на надуваеми дюшеци, топки, надуваеми еднорози.Живот и здраве на малката красавица! Великолепно спасение!
41
17
 
14
 
! Отговори
Нико Тоскани преди 3 години
Руснаците са Северни Гърци..Всеки Руснак може да получи Гръцко Гражданство и Пасспорт много бързо .Стига да знае Гръцки Език на Средно Ниво за начало .Браво на Гръцкия Бог че е пазил малкото Рускино-Еллинка .
40
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роди ме майко с късмет пък ме хвърли на смет
39
8
 
28
 
! Отговори
До 41 и 5 мата с + преди 3 години
Вие тъбчовци ли сте или по далеко -дълбоко от Искару не сте ходили.. Това е ферибот и превозва хора и коли и тези на борда нямат нищо общо с детето... а се чувало руска реч, щото има руснаци на ферибота.То бива тъботия, ама вашата няма граници .
38
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е от вчера. четох гръцките коментари. 4 часа е било във водата. детето е русначе. психолози са посъветвали бащата ,като му дадат детето, да го заведе веднага на морето и да продължат да играят, да не разбере какво е преживяло. а бащата и др. са плували , но не са го стигнали. веднага е уведомено пристанището и кораба. не е предприета акция, да не го стреснат и да падне.
37
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не винаги родителите се друсат или се свалят с обслужващия персонал по баровете. Белите стават за части от секундата. Само не ми казвайте, че децата ви не са падали дори под зоркия ви поглед и сте се впервали в тях нон-стоп.
36
0
 
0
 
! Отговори
RI преди 3 години
Moje neshto losho da se e sluchilo s roditelia.
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През цялото време на спасителната акция чувам руска реч.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миличката!?А на някой други, не им се дава детенце. Луда божествена умисъл...
33
0
 
29
 
! Отговори
Сладкото човече преди 3 години
добре, че не е разбрало какво се случва.
32
0
 
54
 
! Отговори
lambros преди 3 години
Информацията ми е точна ! Бащата си е играел с детето на плиткото ! Вятърът е поел детето ! Бащата и други плажуващи се опитали но не успели да го стигнат ! На мен ми се е случвало да гоня водна топка но тя се движеше като скутер ! Уведомили са когото трябва ! Но на мен ми направи впечатление че капитана на ферибота така постави возилото че вятъра им го закара на крака ! Веднага след инцидента психолог е посъветвал шокирания баща да отидат до морето и да продължат с игрите !
31
1
 
69
 
! Отговори
Леле мале преди 3 години
чак щях да се разплача като взеха детенцето. То май дори не беше разбрало че му се случва нещо ужасно. Браво на спасителите, че не го стреснаха, като почнат да викат, крякат или със спасителни лодки към него че можеше и да го обърнат. Детето има добър ангел-пазител!!!
30
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката е държала еднорога и е изпуснала детето само......
29
0
 
15
 
! Отговори
бай Христо преди 3 години
Детето има на ръцете надуваеми ръкавели,а спасителната жилетка изглежда малко по различно.
28
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родителите са прекалили с дрогата. Споко, след няколко дена ще си го потърсят.