Задържана е съпругата на Васил Капланов-Каплата

Тя е арестувана заради отвличането на Янек Миланов
Обновена: 29 авг 2020 08:33 | 29 авг 2020 08:28, Елка Василева
78
Задържана е съпругата на Васил Капланов-Каплата
Снимка: архив, БГНЕС

Жената на бившия гард и задържан за незаконни боеприпаси Васил Капланов-Каплата - Петя Николова е  задържана и отведена в РПУ Дупница по Закона за МВР, съобщи дупнишки сайт, цитиран от БНР.

Освен нея при масираната акция в Дупница са задържи и Кристин Гиздов, Иван Момчилов и Анжело Момчилов. Има и други двама, на които са щракнати белезниците.

Още по темата

Петя Николова е задържана по разследването за отвличането на Янек Миланов. Именно отношения между Николова и Миланов отпреди години са причина за действията на Капланов срещу изчезналия мъж.

Според запознати с разследването Николова ще бъде отведена в Института по психология на МВР, където ще бъде подложена на изследване с полиграф.

По-рано вчера съдът пусна под домашен арест Васил Капланов - Каплата. Бившият гард на братя Галеви е с обвинение за неправилно съхранение на боеприпаси и оръжие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
5
 
! Отговори
London преди 3 години
УЖ МАФИОТ И РАЗБОЙНИК ПУК МУ ДАЛИ БОЕПРИПАСИ И ОРЪЖИЕ.Българското управление е велико!
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 67Ми дай пара уееее
70
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
65 и 72, един човек си пише и сам си отговаря... Що не одиш да се прегледаш?
69
0
 
2
 
! Отговори
До 65 преди 3 години
20 е необосновано завишено. По принцип всяка инстанция сваля с малко. ВКС ще й даде 6-7, но ще й останат малко с тоя домашен арест и предварителното задържане.
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идеята е, не само да има заведени дела, а да има резултат от тях. До тук той е нулев.Ее, не съвсем, де. Конфискуваха един казан за ракия. Евала!
67
3
 
5
 
! Отговори
До 67 преди 3 години
Е това че не си осъждан, с висше образование си и имаш семейство не определя необходимост от оръжие.
66
0
 
8
 
! Отговори
До 68 преди 3 години
Що се изказваш неподготвен. Нищо незнаеш.
65
12
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Никога преди господин Гешев не е имало толкова масирани акции в борба срещу престъпността! Никога не е имало толкова заведени дела! Никога преди това прокуратурата не е била толкова безмилостна към олигархията и мафиозите в България.... Е те за това има този зверски отпор и рев, че загубат милиони!
64
0
 
19
 
! Отговори
До 62 преди 3 години
Намесвам се в дискусията за разрешително за оръжие, защото и на мен служба КОС ми е отказвала поради необоснована необходимост, да, вероятно защото имам чисто съдебно минало, висше образование, постоянна работа с висок доход, семеен съм с деца и не се водя на учет в психодиспансера.КОС на нормални граждани оръжие не дават. Може да изпълняваш всички условия и изисквания и каскета в КОС да каже не - необоснована необходимост... е така е, ако бях бандит щях да имам основание...
63
5
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Иванчева е оправдана на втора инстанция по част от обвинението - получаването на подкуп не беше доказано. Игрите на Гешев с куфарчета с пари и фруоресцентна боя се оказаха неумел опит за измама на правосъдието. Както се виждаше още в началото. Гешев не само не разбира от правосъдие и няма усет за справедливост, той не разбира елементарната логика на следствените действия.
62
0
 
5
 
! Отговори
До 63 преди 3 години
Да, от 20 падна на 8.Както е тръгнало ВКС да не и даде 2-3 или да я признае за невинна? Как мислиш?
61
1
 
11
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
Жените на мутрите и мафиотите трябва винаги да сподрлят наказанието им. Те много добре знаят къде са, не само това, но те са и основни подбудители.
60
8
 
6
 
! Отговори
До 60 преди 3 години
Иванчева е осъдена на две инстанции вече и то съвсем не малко. Чака се и ВКС да се произнесе. Веднага след това ще я приберат още от съдебната зала.
59
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 52Много филми гледаш и въобще не си запознат.Разрешително за отъжие не се дава лесно, доста е трудно даже------Би ли обяснил в какво се състои трудността?
58
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената хабер няма мъжа и кво прави в къщи това е !
57
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво стана с Иванчева? Голям шум беше. На центъра на София арестуваха супер показно една 40 килограмова фризьорка. И накрая к'во? Пуснаха я женицата и нея под домашен арест и вече 4-5 години не могат да съберат доказателства, за я осъдат. Е, голям смях и пълна пародия.
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво е задържана. Да не е събирала билки около магистралата
55
2
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Ако разследваният не иска да се подложи на полиграф се приема ,че е виновен за това в което го обвиняват и точка.Просто е.-------Глупости.
54
0
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Разрешително за притежание и носене на оръжие може да си извади всеки психически здрав и с чисто съдебно минало човек. Има право. Естествено, службите по КОС правят всичко възможно да ви го откажат. На мене без обяснение ми изгубиха бележката от НСС - куриерът я изгубил и това е, няма какво да се направи. Платих си за още една проверка, взех си бележката лично срещу подпис (след два часа чакане на крак) и я занесох лично в районното.
53
2
 
11
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Щом той е Каплата, жена му сигурно е Спицата