Ким Чен Ун инспектира наводнено село, появи се и сестра му

Ким Йо-чен се появи за първи път от два месеца
2 окт 2020 09:53, Нели Христова
43
Ким Чен Ун инспектира наводнено село, появи се и сестра му
Снимка: БГНЕС

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун инспектира дейностите по възстановяване в наводнено село, в най-новото си посещение на пострадали от неотдавнашни тайфуни селища, заедно със сестра си, която се появи на публично място за пръв път от два месеца, предаде Ройтерс.

Ким похвали бързината на възстановяването в окръг Кимхва в югоизточната част на страната по време на посещението си, в което участваше и сестра му Ким Йо Чен, съобщи държавната агенция КЦТА.

Ким Йо Чен е единственият близък роднина на Ким Чен Ун с публична политическа роля. Тя стана известна с острите си изказвания против Южна Корея, предава БТА.

Ким похвали възстановяването, но в същото време изрази съжаление, че новите къщи в района са с "монотонен" дизайн. Преди това държавните медии определиха еднотипните къщи с червени покриви и бежови и бели стени като модел на "социалистическата приказна страна".

Ким Чен Ун заяви, че макар и да е важно възстановяването да стане бързо, му се е искало "художествената хармония със заобикалящата среда и разнообразието да бяха подходящо съчетани", съобщи КЦТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подменен е Кимчо не е оргинала
15
3
 
10
 
! Отговори
Магазин Гигант преди 3 години
Евала Ким, какви шалвари какво чудо. Лидерът е към 200 кила, а отзад писарушките са по 45 парчето.
14
4
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Да живее МАРШАЛА !!! ВЕЛИК !!!!!!!!!!!!
13
1
 
9
 
! Отговори
селянин преди 3 години
абре нале уж беше я думнал или тая му е друга сестра
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сестрата на лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун - Ким Йо Чен стана известна не с острите си изказвания против Южна Корея, а с острите си изказвания против агресора Пиндостан. През миналата година тя лично посети Южна Корея и винаги се е изказвала за бъдещо обединение между двете части на страната - за единна Корея.
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави впечатление, че в селата в диктаторска Северна Корея има хора, за разлика от селата в демократичната членка на ЕС и НАТО американската партньорка България които са почти напълно обезлюдени.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той е дебел :D
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗАПАДНИЯТ СВЯТ Е ПОБЕДЕН ОТ ВИРУСА НА КОВИД19, НОЩНИЯ ЖИВОТ В ПАРИЖ Е НАПЪЛНО ЗАКРИТ, НО ВИЖ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА МЪДРИЯ ДРУГАР КИМ ЧЕН УН Е В РАЗЦВЕТА СИ- ХОРАТА СА НАХРАНЕНИ, ДОВОЛНИ ЩАСТЛИВИ И САМО ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПРИБРА ДОМАШНИТЕ КУЧЕТА, СЕГА ИМ ПЕЯТ ЕЛИТНИ РЕВОЛЮЦИОННИ ПЕСНИ И СМЕНЯТ КАРТИНИТЕ ОТ ТЕЛА, А ДРУГАРЯТ ЧЕН ПЛЯСКА С РЪЧИЧКИ- ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИ- ЩЕ ВИ ДАДЕМ И НАШИТЕ КУЧЕТА.
8
0
 
15
 
! Отговори
Само напред преди 3 години
На снимката прави впечатление-всички другари гледат надолу в земята, само другаря Ким гледа уверено напред...в социализма или в комунизма-квото ви хареса! Демек-само той знае посоката!!!
7
0
 
11
 
! Отговори
Исполин преди 3 години
Другаря Ким тъй кат го гледам ще да е към метър и петдесет висок-снажен един вид..А къде е другарката -сестра му-на снимката, нещо не се вижда?
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3- НЕ КЛЕКНА И СЛЕД КАТО НАРОДЪТ МУ УМИРА ОТ ГЛАД- ИЗЯДОХА СЕ ПЛЪХОВЕ, КОТКИ, ПРИЛЕПИ, ПРЕЛИТАЩИ ЯТА, ДОЙДЕ РЕД И НА ЛЮБИМИ КУЧЕТА- НАЙ ВЕЛИКИЯТ ЛИДЕР- НИКОЙ НЕ МУ ПОМАГА ПО ПЪТЯ КЪМ СВЕТЛИЯТ КОМУНИЗЪМ, ОГРАДИЛ СЕ Е С ВИСОКИ ОГРАДИ, ДА НЕ БИ ВРАГОВЕТЕ ДА ВЛЯЗАТ В ТАЯ БЛЕНУВАНА ДЪРЖАВА И ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ СЪГРАДЕНОТО. ПО УЛИЦИТЕ НАТОВАРЕНО ДВИЖЕНИЕ, ЛЕТИЩАТА НЕ СМОГВАТ ДА ПОСРЕЩНАТ И ИЗПРАТЯТ САМОЛЕТИ, НАРОДЪТ САМО С НАЦИОНАЛНИ ДРЕХИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОВИ- ДОБРЕ НАХРАНЕНИ- ТОВА Е РАЯ НА ЗЕМЯТА.
5
5
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До ГогоНе я знам севернокорейската, но знам нашата преди 30 години, знам немската сега и съм сигурен, че немската сега е по-близо до севернокорейската, отколкото нашата някога.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОВА Е ПРОПАГАНДА- ВЪВ КОМУНИСТИЧЕСКА СРЕДА НЕ МОЖЕ ДА ИМА НАВОДНЕНИЕ- ВАЛИ ТЪКМО КОЛКОТО ТРЯБВА, ТАМ НЯМА И НИКАКВИ БОЛЕСТИ, НЯМА И КОВИД 19- КАК СЕ ПОСТИГА- СЛЕД СИЛНА ВЯРВА В ИДВАНЕТО НА КОМУНИЗМА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ МОЛИТВИ ПРЕД ПОРТРЕТИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВОДАЧИ, ПРОПУСНАХ ДА КАЖА И СЛЕД ДЪЛГО ПРЕСТОЯВАНЕ НА ОТКРИТО ЗА ДА ПРАВЯТ ФИГУРИ С ТЕЛА.
3
8
 
5
 
! Отговори
Гого преди 3 години
До Анонимен Друго си е, викаш, северно-корейската преса, а? :) :) :)
2
12
 
11
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Да живее МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН !!!!!!!!!!!!!!!! Безапелационно най-великият лидер и държавник, единствен не клекна на западните колонизатори ! Жив и здрав да бъде ! Истински държавник !
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бе нали писаха, че бил умрял, после пък, че бил екзекутирал сестра си... Правете си изводи доколко може да се вярва на "демократичната" западна преса