Гришо приключи на "Ролан Гарос", Циципас не му остави шансове

Българският тенисист загуби от гърка с 3:0
Обновена: 5 окт 2020 16:56 | 5 окт 2020 16:55, Красимир Ангелов
42
Гришо приключи на "Ролан Гарос", Циципас не му остави шансове
Снимка: БГНЕС

Поставеният под №18 в схемата на Откритото първенство на Франция по тенис "Ролан Гарос" Григор Димитров отпадна на осминафиналите на турнира.

Българинът отстъпи на петия поставен Стефанос Циципас от Гърция с 4:6, 6:7(9), 2:6 на централния корт "Филип Шатрие" в Париж след повече от 2 часа игра.

Въпреки загубата Григор записа най-доброто си класиране в Париж в кариерата, както и най-добър резултат в турнирите от Големия шлем тази година.

Димитров си тръгва със 180 точки за световната ранглиста, където е на 20-о място в момента, както и 189 хиляди от наградния фонд в Париж.

На четвъртфинала Циципас ще се изправи срещу Андрей Рубльов. Руснакът направи обрат срещу Мартон Фучович от Унгария и спечели с 6:7(4), 7:5, 6:4, 7:6(3).

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
7 преди 3 години
До Ръца Пръца ШлезинжерЕвалла пич !!! Ясно и точно казано...
24
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И не е въпрос до психика,толкова си може.Тоест не МОЖЕ!
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че Григор играе за едни пари го знаем отдавна.Не е новина.Той талант на шампион не е имал никога!Вече дойдоха и младите ,които ще заменят Надал,Федерер и Джокович-Циципас,Тийм,Зверев и тн.Нашия си одъртя карайки из монте карло колите и забивайки някоя фуста.
22
8
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
МИНАЛАТА ГОДИНА ЕДИН БЪЛГАРСКИ БОКСЬОР УМРЯ НА РИНГА ОТ СТУМУЛАНТИ!!!ДА ВИДИМ ЛАКОМИЯ ДЯДО ГРИШО ЩЕ МУ ИЗДЪРЖИ ЛИ СЪРЦЕТО ИЛИ МОЗЪКА ЩОТО ТОЙ БЕЗ СТИМУЛАНТИ И СЕТ НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ!!!СТУМУЛАТНИТЕ СА УБИЛИ НЕ ЕДИН С ИНФАРКТ И ИНСУЛТ!!!КОВИД НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ ПО СМЪРТНОСТ СПРЯМО СВЕТАТА ТРОИЦА: ИНФАРКТ, ИНСУЛТ , РАК!
21
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нищо не става от тоя....
20
7
 
11
 
! Отговори
189 хиляди от наград преди 3 години
"189 хиляди от наградния фонд"Евала! Изкарва си честно парите. Цял свят го знае. Милиони жени го желаят. Пукайте се от яд !ахаха
19
3
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЛЕД МАЧ НА СТИМУЛАНТИ ИМА ВРЕМЕ НА ЗАТИШИЕ НА ОРГАНИЗМА В КОЕТО НЕ РЕАГИРА НА НОВИ СТИМУЛАНТИ!!!СЛЕД ПОБЕДА НА ДЯДО ГРИГОР ВИНАГИ СЛЕДВА ЗАГУБА ТАЗИ ГОДИНА И ТОВА Е ТРЕТИЯ ПОРЕДЕН ПОДОБЕН СЛУЧАЙ!!!-------------------ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ВИНАГИ РЕАГИРАТ МАЧ СЛЕД МАЧ НА СТИМУЛАТНИ СА БРАТЯТА УИЛЯМС , ЗАЩОТО ТЯЛОТО ИМ Е ПОЕЛО ТОЛКОВА МНОГО СТИМУЛАТНИ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ЗНАЕ КОЕ Е НОРМАЛНО ЗА НЕГО И КОЕ НЕ Е!!!
18
3
 
6
 
! Отговори
В топ 20 преди 3 години
Нивото е такова, че всеки може да бие всеки.
17
3
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
До До 7Недей да се...терзайш.Тези които плюят...повсеместно всичко...българско,не са българи.Да не ги изреждам сега,но са организирани централи за негатив и...дезинформация.Войната срещу България на всички фронтове не е спирала за момент и в сайтовете активноста не стихва,а се увеличава.Целта е да се разколебава младия българин и да не уважава и цени нищо българско.На тези не се...отговаря,даже не им слагайте и минуси,да си слагат плюсовете сами и да се радват,че са заработили копанката с трици
16
8
 
21
 
! Отговори
Ръца Пръца Шлезинжер преди 3 години
НЕ плюйте Гришата, момчето толкова са му силите. Не очаквайте чудеса от него. Каквото е направил в тениса , все е постижение. Не се става лесно номер 20. Срещу големите тенесисти няма шанс, това е истината. От време на време има много силни игри и може да бие всеки, но също така като му се скапе психиката може и да падне от всеки. В кръвта му има Български гени - ние сме слабохарактерни и страхливи. АЗ КАЗАХ АМИН
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва малко по-смирен да бъде Григор, за да не си пречи сам.
14
1
 
0
 
! Отговори
toti преди 3 години
Аме нали и той хляп яде ,все е по добре
13
9
 
6
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 3 години
...VSEKI GO BIE....SMESHEN I JALUK..
12
7
 
6
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 3 години
...GRI60...DRI60...MEKI60....SUSIPA IMETO NA BULGARIYA...VREME E DA SI SMENI PROFESIYATA...NE STAVA..
11
10
 
10
 
! Отговори
Тук са се събрали преди 3 години
Най-малките ***.Плюхте по ЦСКА,после по Цвети ,сега по Гришо.Дерзайте и хвалете футболист и тенисист номер 1 тиквата.
10
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психиката на Циципас Гришо никога не може да я стигне.Еллинас направо му разказа играта
9
9
 
19
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Аз съм му фен на Гришо и се радвам като бие, а като падне не ме е яд особено. Обаче ми е тъжно за всичките жалки анонимни човечета дето изпълзяват и почват да се радват че е паднал. Вие винаги ще сте на дъното и там ви е мястото с тоя манталитет.
8
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опитвайте се да коментирате малко по разумно. Така както се отнасяте в този форум, така се справяте навсякъде.Относно Гришо, толкова си може, според мен още малко прецизност щеше да му е в полза. Факт обаче е, че прибра над 200000? от турнира и аз казвам да си ги харчи със здраве. Със или без слаба психика си ги изкара честно момчето. :))
7
7
 
8
 
! Отговори
Айде преди 3 години
Айде, феновете на Гришо дето се чудят на кой да си изкарат яда всеки път като го бият като тъпан, отново пируват. Пак ще има кого да псуват и наричат хейтъри в лицето на нормалните хора, дето не им е промит мозъка с тая примадона.
6
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Написах преди обяд,че Дри.шо пак ще се оака,ама ми изтриха коментара...е ей го на - оака се.