Зловещо - убита и запалена в куфар, българка ли е?

Ужасяващото убийство е в района на Гюргево
Обновена: 6 ное 2020 16:05 | 6 ное 2020 13:17,
36
Зловещо - убита и запалена в куфар, българка ли е?
Снимка: Реалитатя де Джурджу

20-25 годишна млада жена е открита в горящ куфар в околностите на окръг Гюргево. Зловещата находка е намерена пред 6 дни. Свидетели са успели да потушат пожара и да спасят части от обгорялото тяло. Изолираното  ДНК не е намерено в румънската база данни. Младата жена е била убита след жесток побой, след което тялото й е било поставено в куфар и запалено.

Румънските следователи са се свързали с българските си колеги в Русе, за да разберат дали жертвата не е момиче от България – от Русе или околността, съобщи "Брягнюз". Румънците предполагат, че тя  може да е проститутка, взета от шофьор, преминал през България и излязъл с камион през Дунав мост.

"Преди няколко дни шофьор на камион се е обадил на специалния телефон за спешна помощ 112, за да съобщи, че отстрани на главния път, между Валеа Плопилор и Гимпаши, гори куфар. Сред пламъците различил силует и дълга коса на жена. Докато шофьорът потушавал огъня с пожарогасител, пътници от спрелите на пътя автомобили снимали безпрепятствено зловещата сцена. Силите на реда са пристигнали веднага на мястото: пожарна, КАТ, линейки, съдебни прокурори", съобщава "Реалитатя де Джурджу".

"За съжаление тялото на момичето е изгоряло на 90%, но някои от вътрешните му органи останали непокътнати. След първите изследвания е устаневено, че жертвата е между 20 и 25 години, брюнетка, слаба, ниска на ръст. Момичето е било завързано с тел за ръцете и бито зверски. Според първата информация от съдебна медицина, момичето е имало счупен череп на няколко места, фрактури на ребра и подути крайници. Най-вероятно, след като забелязал, че жертвата му е мъртва, мъжът я е сложил в куфар, натоварил я е на камиона и потеглил.

След направената проверка по селата в околността не е установена липсата на нито една жена с това описание. Това навело следователите на хипотезата, че става дума за жена с леко поведение, може би взета от България", съобщава още сайтът в първата си публикация по случая.

Вчера румънските разследващи тръгват по нов коловоз, за ​​да идентифицират тялото. Прокуратурата към Трибунала в Гюргево е поискала от Румънско-българската контактна точка да извърши проверки за евентуално изчезване на млада жена с тези сигнали. В същото време е поискана информация относно възможен транзит на млада жена с тези данни през румънско-българската граница.

Публикуван е и фоторобот на жертвата. "Към момента при нас няма официално запитване от румънските колеги по случая", каза директорът на ОДМВР-Русе главен комисар Теодор Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
айде малко се поспре преди 3 години
няма ли начин в съобщения за смърт по особенно трагичен и зловещ начин да не бъдат описвани в Днеснярите по толкова човеконезачитащ начин и енергия на първо приносители на лошата новина.И какво биха си помислили авторите ако недай Боже таква кончина е описана от същите автори с такава охота и устрем да лъснеш че си научил посред нощ нещо ужасно.малко е кон и даже слон да ви се изголемонужди в устата
29
0
 
1
 
! Отговори
кольо мамата преди 3 години
дело на психопат.Дяволи с човешко лице,по делата им ще ги познайте,притча
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зли хора! Лоши хора! Възмездие! Веднага! хайде гешев! ТОВА е престъпление! Не ми гони някакви деца с 2 грама марихуана и ***, де крали телефони! Гони такива!
27
0
 
8
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Убили са я за да и затворят устата и да не ги съдя, че са я склонявали да проституира - проститутките винаги са жертви на насилие а ако са ги подгонили сводниците и полицаи може даже да я убият като Димитър Митров
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно защо е носил куфар убиеца значи не е шофьор на тир а е инцинирано.
25
3
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
това е индиика
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашата полиция знае всичко, нали бачкат заедно с престъпниците, сводници, измамници, крадци, изнудвачи и т.н.
23
6
 
5
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Да не се окаже девойката от спалнята на ББ? Или тя вече беше самоубита из гръцко?
22
0
 
12
 
! Отговори
Аззз преди 3 години
"Жена с леко поведение". Дори и да е ***, не значи че не е жертва на трафик!
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛелеЧе самодивите лоши ли са? НЕ са ли няккви древни феминистки духове де... А да, лоши са :)
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХорорКато ти се ще снимка на умрял коронавирус, *** на сайта на EurekAlert / NIAID-RML и си готов. На нея, за разлика от пациента с взетата назофарингална проба, вирусите вече са дали фира заради йонизиращото лъчение на електронния микроскоп.
19
1
 
34
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Баба ми в Родопите, Бог да я прости!, вярваше в самодиви. Веднъж я попитах защо не съм виждала като ги има. Баба каза "Защото хората станахме по- лоши от дяволите и даже злите сили се крият от нас.". Бог да Прости момиченцето
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХорорТова е фоторобот. Това е как би изглеждала. Ама то трябва да се чете. Не са показани очи, защото най-вероятно не са останали такива.
17
17
 
4
 
! Отговори
Хорор преди 3 години
И трупове почнаха да показват!Некоя аутопсия на умрял от коронавирус няма ли да покажете???Вече се съмнявам че във журналистите е останала и капка съвест!!!
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея сателити, дето кръжат отгоре, избирателно ли шпионират, мобилните клетки в района и те ли нямат данни за движение на хора с джиесеми? Нали всичко се следи вече?
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Класика бацеНа *** Гютверена навсякъде турци му се привиждат.
14
10
 
21
 
! Отговори
Драган преди 3 години
Имам толкова свестни момчета приятели седят сами, а българските жени са по магистралите !
13
5
 
5
 
! Отговори
агент Купър преди 3 години
Лора Палмър!
12
5
 
5
 
! Отговори
Драган преди 3 години
Путин е виновен !
11
6
 
18
 
! Отговори
Класика баце преди 3 години
Турски тираджия.