Привърженици и отрицатели на Мангъров се сблъскаха пред Здравното министерство

Той не се появи на протеста на АБВ
10 ное 2020 20:50, Нели Христова
84
Привърженици и отрицатели на Мангъров се сблъскаха пред Здравното министерство
Снимка: БГНЕС

Напрежение се заформи на протеста против действията на властта в борбата с коронавируса пред здравното министерство.

Антипротестиращи се опитаха да прекъснат събитието на АБВ, което събра около 50-тина човека. Малко след началото му се появиха неколцина контрапротестиращи с плакати с надписи "Мангър, добре ли спиш?", както и "Мангъров - убиец!!!". Те бяха изтласкани от полицията, напрежението беше овладяно и не се стигна до арести.

От АБВ поискаха оставката на правителството заради хаоса с мерките срещу коронавируса. От партията са на мнение, че мерките на кабинета са неадекватни и хаотични.

Тази вечер обаче доц. Мангъров не дойде на протестното събитие, което АБВ бе анонсирало, че ще е с негово участие. Вместо това Румен Петков изчете кратко обръщение от доктора. В него Атанас Мангъров обяснява, че днес е поел ковидотделението в болницата, в която работи. Това обаче не променяло отношението му към мерките.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
10
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боко е...доволен,вече не се говори за...кюлчета и чекмеджета,а за някой си Мангъров и за...някакъв си вирус.
13
5
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Мангъров трябва да е незаконен син на Йозеф Менгеле, но червените си го харесват...
12
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кой прав, кой крив, но за по-голямата част от света се водим рискова държава и ни допускат единствено след отрицателен тест или 14 дена карантина.
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът си е действителен и тежък, но и изолация за 2 години без да работиш и без никакъв социален живот не е решение. И двете неща са адски тегави
10
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На картинката не виждам хора, виждам някакви обезличени, маскирани короназомбита.Българския вариант на АНТИФА
9
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров е взет запас от здравния и военния министър. Почва голяма гонка на издънката Мангъров, ще забрави всички глупости в главата си и ще се срещне с истинските болки на хората.
8
30
 
11
 
! Отговори
Трезвеник преди 3 години
Моля "Свидетелите на коронавируса от седмия ден" да се самозаключат, счупят и глътнат ключа и никога повече да не оскверняват нормалния ритъм на живота. Ако имате ментални проблеми, ходете на психиатър, пийте си хапченцата, правете се на космонавти, но оставете нас нормалните хора да си живеем нормално. Направете си комуни или кибуци, ходете там и си практикувайте извратените практики и мода с маските изолирани от света.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сблъскаха се и размениха вируси помежду си..
6
4
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Тия уред ли са с главата!???
5
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Всичко е част от циркът на ГЕРБ. Важното е, че се спря да се говори за протестите. ГЕРБ успя да наложи своят дневен ред и сега гледаме един жалък филм дирижиран от тях и техните черджета в лицето на медиите.
4
5
 
17
 
! Отговори
Minuvach преди 3 години
АБВ, кои бяха тези. А да, това е изчадието на Първанов което събира гласове правейки кампания против ГЕРБ, а незабавно след изборите подарява своите депутати на ГЕРБ.АБВ, контролираната опизиция от ГЕРБ, точно както беше и партията на Бареков.Още много такива сцени ще има до изборите, за да издигнат АБВ в очите на хората, може някой да се излъже и да гласува за тях, тоест за ГЕРБ.
3
7
 
14
 
! Отговори
98340 преди 3 години
АБВ на протест? Те са дежурният съюзник на ГЕРБ на всички избори. Всеки протест е в услуга на Борисов, защото мобилизира редиците на ГЕРБ.
2
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе човека има позиция като професионалист и я изразява,грешна вярна само времето ще покаже,но в крайна сметка всички мерки и решения се вземат от някой друг,кой-Бокаса!
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не е по темата, но да попитам. Днес из Младост обикалят некви със шлемове и противохимични облекла..!!! Да не е гръмнал АЕЦ Козлодуй или има химическо нападение !?