Ужасно! Майка уби с нож двете си деца в Сандански

Убийството е извършено в дома им
19 ное 2020 19:04, Красимир Ангелов
117
Ужасно! Майка уби с нож двете си деца в Сандански
Снимка: БГНЕС

Майка е заклала двете си деца в дома им в Сандански, съобщава bTV, като се позовава на свои източници.

Малчуганите са на 2 и 5 години.

Официално от ОД на МВР-Благоевград признаха, че има постъпил сигнал за тежко криминално деяние, но е образувано досъдебно производство и на този етап те не дават повече подробности.

Няма данни майката да е психично болна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се разследват свекърите. Обикновено ***, вечно знаеща и властна свекърва стои в основата на подобни неща.
55
0
 
5
 
! Отговори
Никой преди 3 години
Господи колко мъка, дано да са напуснали бързо тази земя
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как е могла, в условията на световна пандемия, да си изтърве така нервите?!
53
5
 
1
 
! Отговори
До Вяра преди 3 години
Наскоро една уж нормална жена с две вече пораснали деца ми заяви че щом една жена не е от големия град не трябва да има деца щото била *** със селски манталитет и нямало на какво да научи децата си. Това нормално ли е?
52
1
 
2
 
! Отговори
Вяра преди 3 години
Няма данни майката да е ***....Да бе да. Това ако е нормална майка...УЖАС
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За такива престъпления в някои държави имат смъртна присъда
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Постройте 10 затвора за жени. Защо има само един затвор за жени?Няма равенство. Ще кажат, че затворът е пълен и няма място и ще я пуснат.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доживотен затвор като оня от моста.Сега ще я съжалят и ще я оправдаят, защото е жена.Хората искат равенство.
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз като бъдещ родител незнам как тази жена е посегнала на децата си. Като знам през какъв ад минах за да ми кажат добрите новини че ще имам дете най-накрая и как теперим още от сега да не се случи нещо лошо не мога да възприема това, че някоя майка би наранила собствените си деца. Та нали точно те ни дават смисъл да живеем
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психолози трябват! Народът изперква бавно и качествено.Горките ангелчета!
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма оправдание да убиеш децата си !!!
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжът също има вина!На жените им е писнало да търпят изневерите и глупостите на мъжете.Жалко за децата!
44
1
 
8
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
До 1Ти недей ми обяснява на мен такива неща. Имам един познат - познат, не приятел, дето освен на работа в завод, ходи допълнително по къщите на хората да работи. Лепи плочки, лее бетон, шпаклова, боядиства...Има две деца, жена му не работи. Той се счупва от работа, за да издържа семейството. Един ден, жена му (тя не пие алкохол) се натаралянкала, щот са й филми в главата че той и изневерявал. И скандали в тях. Между другото са от махалата. Тъй че, кат припатка човек и стават ей такива неща.
43
10
 
21
 
! Отговори
1 преди 3 години
Всички обиждат майката, но тя не е единственият виновник.Ако мъжа и беше свестен тя нямаше да направи тази глупост. Ако съседи, близки и роднини вместо да се правят на глухи за скандалите им се бяха опитали да помогнат... децата щяха да са живи. Ако сбърканото ни общество не се водеше от принципа, че каквото става у комшиите си е тяхна работа това нямаше да се случи. И този път не е виновен Бойко, всички сме виновни защото мълчим.
42
9
 
14
 
! Отговори
. преди 3 години
Срамота, човека седи с кислородна маска пред врата, свършил кислорода и нямало повече. А пари да се раздават има - шестин леа, хиляда леа, земай пари. Пари за кислород няма ама да се раздават има. Боницата в Шумен очаква дарения, няма пари - ама да се радават има пари. Ей, всичките сте едни б0оклуци, че да ви видя да умирате - НЯМА ДА ВИ ПОМОГНА. Даже ша ви ритам, за да ви довърша. Не ви е срам.Лекари били те. Кви лекари сте ве? Хората пред очите ви умират, оня щял разследване да чака. БОЙ и БОЙ
41
5
 
18
 
! Отговори
. преди 3 години
До МедикНали ви виждаме всеки ден, кви сте доолни. Ей го вчера, двама човека починаха, заради ВАС. ЗАРАДИ ВАС. И не оня, дето неадекватен министър там да ми вика "Ама ще чакаме прокуратурата, ще чакаме полицията, сега нищо не можем да направим". Не можеш ли? Ей, събираш ги веднага, миизерниците и питаш директно - Кой беше дежурен, кой трябваше да приеме в болницата тези хора и защо не бяха приети. Защо седяха в това състояние и толкова време навън пред вратата. Той прокурори, че полиция, че....
40
14
 
4
 
! Отговори
. преди 3 години
До МедикНе разбираш, така ли? АКо си наистина медик, ти самия си по голям мерзавец. Щото ти убиваш всякакви. И малки и големи с измислената си пандемия и нищо НЕправене. Разбираш ли къв си жалъък, че да пишеш тук. За него било непростимо да се убиват деца. А ти бе, ти кво прайш бе, мафиот в бяла престилка.????
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тази трябва да я хеаним доживот в затвора? Та тя не заслужава да се нарече човек!
38
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МедикСтига се пристисква и вживява. Знаем ви и вас що за стока сте.
37
6
 
17
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
На администрацията вдигнаха заплатите лятото с 30%. Депутати си увеличиха заплатите, магистрати се събират и си раздават ей така заплати, на лекарите увеличиха и раздават пари, на полиция увеличават заплати, на кметов увеличават заплати. Само ние, обикновените хора, трябва да сме миишки. Да си мълчим и пред очите ни да се харчат и раздават НАШИТЕ пари. Не не, война ще стане скоро, казвам ви. Няма да стане така, НЕ СТАВА ТАКА........