Антъни Блинкън ще бъде държавен секретар на САЩ

Джон Кери става специален пратеник по въпросите на климата
Обновена: 23 ное 2020 20:21 | 23 ное 2020 20:15, Веселина Йорданова
56
Антъни Блинкън ще бъде държавен секретар на САЩ
Снимка: БГНЕС

Rзбраният за президент на САЩ Джо Байдън ще назначи дългогодишния дипломат и служител в сферата на националната сигурност Антъни Блинкън за държавен секретар, заяви днес екипът на Байдън, отговарящ за политически преход, предадоха ДПА и Ройтерс.

Бившият държавен секретар Джон Кери ще бъде специален пратеник на американския президент по въпросите на климата и член на Националния съвет за сигурност. Байдън планира да върне Съединените щати в Парижкото споразумение за климата, отбелязва ДПА.

Линда Томас-Грийнфийлд ще бъде назначена за постоянен представител на САЩ в ООН, а Аврил Хейнс ще бъде новият директор на националното разузнаване и първата жена на този пост.

Алехандро Майоркас ще бъде назначен за секретар на вътрешната сигурност и ще бъде първият човек на тази длъжност от латиноамерикански произход.

Джейк Съливан ще бъде съветник по въпросите на националната сигурност. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
8
 
! Отговори
Що реват мурзилките? преди 3 години
Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за дъртия комунист Байдън
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ясно заяви ,че демокрацията е опорочена и изборите са фалш........и по тази причина до сега изгуби 33 дела във федералните и щатски съдилища....
25
8
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Просто предчувствам фиаското на САЩ заради управлението на Байдън(Сорос)!Би било повод за радост,ако не беше китайската заплаха.САЩ са все още са нужни на Света,ако не за друго,то за да възпират Китай!Сама Русия очевидно не може да се справи.
24
9
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Патриот 18 Тук си прав - дори псевдоизборите в БГ са по-честни от ТЕЗИ, последните извратени подобия на избори в САЩ.Нямащият нищо в глават кандидат на соц.партия в САЩ(т.н демократи - нещо подобно на БСП в БГ) събираше по 20-30 човека на неговата публчна реч.Трамп пълнеше стадиони и зали за 30 хил. и хиляди чакаха отвън не можейки да присъстват.Целият американски народ е с Трамп. За съжаление цялата преса, Холивуд,Силикон Долина, богатите в САЩ с парите си обърнаха изборите въц ФАРС.
23
0
 
1
 
! Отговори
Jerry преди 3 години
До 1Ti seriozno li????? Hahha
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още един военнопрестъпник........в същност Байдън вкара военнопрестъпника Милошевич в Хага.
21
4
 
17
 
! Отговори
McDonald преди 3 години
направи от САЩ бананова република.
20
5
 
6
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
Още един военнопрестъпник.
19
9
 
15
 
! Отговори
Рушофилски трол преди 3 години
Следващия ход на дончУ белината е оранжав костюм и номер във федералния.
18
2
 
3
 
! Отговори
Ох леле.. преди 3 години
Д. Тръмп Г7, Г20 НАТО, ЕС ,СЗО..Never mind..Човека не се застоява ходи на голф първо или веднага след среща или пък направо по време (не се застава) човека знае ,че животът е кратък за разлика от Байдън ,може би!
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15Ню Йорк не е Америка.
16
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените тук полудЕха. :)))))Другаре, вашия идол в пиенето на белина изгубИ и никакво тролене няма да му помогне. Всички знаем, какви са вашите тактики, тъй че е безмислено.П.П. На Руснаците още повече ще им се отели вола сега :))))
15
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като много разбирате не отворихте ли във Фейсбук да погледнете при избирането на Байдън - цял Ню Йорк беше на улицата. Целуваха се хората и се прегръщаха. Сигурно и на тях е платено.Просто Тръмп беше омръзнал на всички.
14
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей големи специалисти са станали тръмпистите тук.Всичко знаят, кой ще управлява, кога ще се "гътне Байдън", кога ще ни обявят война САЩ. Що не ги вземе Путин на работа при него му се чудя.
13
5
 
8
 
! Отговори
Поредният Юдей преди 3 години
с единствена задача доунищожаване на Бялата Раса и Цивилизация. Вече или трябва да си сляп или много наивен за да не разбираш, че Фю ре ра беше прав! Българската Армия също с Чест се Сражава на страната на Фю ре ра.
12
7
 
12
 
! Отговори
2-ра гражданска в. преди 3 години
Както изглежда ще има два президента на САЩ, две правителства и най-вероятно САЩ ще се разделят на две - синята част за джендърите, а червената част за бачкаторите. Ако има военен специалист тук, моля да обясни колко процента от ядрените ракети са в джендърската част и колко ще бъдат при Тръмп.Ако джендърите останат без армия ще умрат от глад и след по-малко от една година ще се молят да ги приберат отново при бачкаторите
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, хората на Хюсейн Барак Обама и Килъри Клинтън се назначават и тези двамката ще са истинските управляващи САЩ, което означава нови войни, *** идеологии, засилване на глобализациятаи с активната им помощ превръщането на Китай в глобален лидер в икономиката който щедонесе и Новият Световен Ред - мракобесна китайска комунистическа диктатура.
10
6
 
10
 
! Отговори
войнолюбци преди 3 години
Коя ли ще е първата нещастна държава,която ще го отнесе!?
9
7
 
12
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
не разбирам?! Тръмп спечели изборите и то с голяма преднина, сегашният държавен секретар Майк Помпео, каза че е подготвен за плавен преход към 2-рата администрация на Тръмп.
8
5
 
9
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Расов юдеин! Американците не им ли писна 75 г 5 млн юдеи да управляват 330 млн души! Щото на света му писна особено на китай