Кобрата преди мача: Бия се за хората, ще направя всичко да взема титлата!

Боксьорът обясни, че тежи 108 кг и се усеща силен и бърз
11 дек 2020 13:08,
26
Кобрата преди мача: Бия се за хората, ще направя всичко да взема титлата!
Снимка: БГНЕС

Хората да знаят, че се бия за тях и ще направя всичко да взема титлата за България. Това каза пред bTV Кубрат Пулев преди мача си в събота с Антъни Джошуа за световната титла в бокса.

Боксьорът обясни, че се чувства във форма, тежи 108 кг и се усеща силен и бърз. Не усещал напрежение, но го виждал по лицата на екипа си.

"Имаше огромна борба българските журналисти да присъстват в залата", посочи още Пулев.

Още по темата
Българският боксьор при професионалистите Кубрат Пулев излиза в събота във втория си най-голям мач в своята кариера. 39-годишният софиянец се изправя срещу Антъни Джошуа в битка за поясите на IBF, WBA, WBO и IBO. Двубоят ще е на "Уембли Арена" в Лондон. Преди мача Кобрата заяви, че ще се бие в чест на починалия си баща.

"Трябва да разберете баща ми. Той бе шампион на България в тежка категория и бе маниак на тема бокс - обичаше този спорт до лудост. Той искаше децата му да бъдат шампиони по бокс, но първото му дете бе дъщеря, след това той има още две дъщери, преди да се роди първото момче. Първите ми разговори с баща ми са били за бокс. Вкъщи имам снимка с ръкавици, които ми стигат почти до подмишниците. Тогава съм може би на една година. На четири имам още една подобна снимка", споделя Пулев пред "Дейли мейл".

"Спомням си как веднъж казах на баща ми: "Татко, искам с брат ми да излезем да играем с другите деца". Но той каза: "Не, не, не, сега ще ви покажа нещо". Тогава ни заведе в мазето и ни накара да удряме ръцете му. Това бе животът ми. Баща ми постоянно говореше за бокс. Той казваше: "Вие ще сте големи шампиони и всеки ще знае кой е Кубрат и кой Тервел", разказва боксьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
? преди 3 години
Ко стана ве, що мълчите? Нашия бег смазаха ли го от бой? хаххаххахаЩот ако беше победил - всички още снощи щяха да пишат къв герой е. *** ся щом е тихо - явно са го потрошили от бой. То да не е да биеш беззащитни хора по улицата. Там, на тоя ринг бият яко. Нашия напрайха ли го бушон в мууцуната? хаххаха
17
2
 
1
 
! Отговори
Като Роки две е преди 3 години
Сега или никога,знае си го отвсякъде.Ще се бие за Всичко до Края.Последният влак,последният вагон,последният шанс! Удри Кобра! Удри!
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дай боже. Успех Кобра.
15
1
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 3 години
Не знам защо това момче дава толкова глас на медиите. Така ли се прави ,когато човек е близо до върхът? Дали тези ,които се грижат за това говорене негово не бъркат? Бокса макар наглед да изглежда като бой той си е спорт за бързо и адекватно мислене ,точно и ясно наблюдение и разгадаване на опонента ,решителност в конкретни и удобен момент...Само силата не ми се струва достатъчна .Каквото и да се случи ,достигането до този финал за титлите е голям успех . Пожелавам победа .
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня ще го спука от бой, но нашия побойник поне ще има шанс да целуне насила момичето с табелата
13
2
 
5
 
! Отговори
айде преди 3 години
айде бе ! ! !....ше го подкрепим разбира се - нали сме българи все пак . нема хейт нема мейт айде нека бие нащо момче нека стане шампион! айде че се изморихме от приказки ! немисля че има българин който не би се зарадвал при успех на Кубрат Пулев, хубаво ше ми стане дори да не съм му голям фен..... УСПЕХ КУБРАТ ! ! !
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и в кръчмите за хората се бие също като в наказателнете отряди на позабравени и не толкова позабравени бизнесмени
11
3
 
7
 
! Отговори
axa преди 3 години
Щом се биеш за хората ,тогава дай на хората 2.5 милона паунда . 1/2 от наградата
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно на тази възраст човек си мисли,че ги може някои неща както преди,ама за съжаление само си мисли.Като скочи оня младок и край с Пулев.
9
3
 
10
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Хейтъри, аре поне веднъж да не правим като Триото/Учиндолската офф-шорка/Костинбродска и БСП все на въпреки! Става ли? Хайде с добро отношение да подкрепим 1я българин претендент за св. титла по бокс, кво толко ще ни стане? Сам е с/у мафията (южноафр. съдия, домакински мач, няма БГ журналисти) и това, че не го показва, е защото се държи мъжки. Кой от вас е в 1та петица в света по нещо? Аз не съм. Вие? Аре малко уважение!
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
със сигурност не се бие за всички тоя ***, поне не и за мен. Бие се за себе си и за оная цицорестата чалгаджийка, ако още е с нея. Всичките му опити да вкара някакъв патриотичен оттенък на двубоя са направо смешни
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
биеш се защото просто за друго не ставаш
6
4
 
11
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Мачкаи Кобра дай всичко от себеси пък каквото стане. Всички българи се гордеем с теб. Мижитурки треперете.
5
3
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Фортуна помага на смелите,решителните и...силните.Нека боксовите умения на Кубрат Пулев,да са...достатъчни за да постигне победа,а смелост не му липсва.
4
3
 
3
 
! Отговори
Myke Tyson преди 3 години
Кобрата трябва да започне мача в стил "Майк Тайсън".Да му направи 2 бързи серии и да го приключи !! Без да го интересуват реклами,брой рундове и т.н. Успех !!
3
6
 
7
 
! Отговори
ХАН КРУМ преди 3 години
ДРЙЖ СЕ КОБРА ЧЕРНИЛКАТА ЩЕТЕ ГАЗИ.ИМИТИРАИ.КОВИД.19.АКО ЛИ НЕ ПАДАИ И НЕ СТАВАИ.САМО ТАКА ЩЕ СИ ХАРЧИШ СПИЧЕЛИНЕТЕ МИЛИОНИ ОТ МАЧА ПО ЖИВО И ПО ЗДРАВО.ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ВОЗИЯТ НА КОЛИЧКА.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли къде може да гледаме бокса ?
1
5
 
10
 
! Отговори
Wind of change преди 3 години
Успех!