Заев твърдо: Няма да има предсрочни избори и оставки

"Продължаваме да решаваме въпроса с България"
Обновена: 3 яну 2021 15:27 | 3 яну 2021 15:26, Веселина Йорданова
37
Заев твърдо: Няма да има предсрочни избори и оставки
Снимка: БГНЕС

Няма да има предсрочни избори и е неоправдано искане на оставката на правителството, заяви премиерът на Северна Македония Зоран Заев в интервю за МИА, цитирана от БГНЕС.

Няма нужда или логика за оставки. Подобно действие би било предателство за всички, подкрепили европейския дневен ред на страната.

Правителството е стабилно, подкрепено от стабилно мнозинство в парламента, посочи още той в отговор на въпроса дали ще има предсрочни парламентарни избори, които се искат от опозицията след българското вето.

Заев каза, че процесът на европеизация е започнал, както и прилагането на програмата за реформи до окончателното членство в ЕС.

Той добави, че това е стратегическа цел на правителството, одобрена от мнозинството граждани на последните избори.

"Доверието на мнозинството от гражданите, което те дадоха на политиките на това правителство, се дължи на решителното намерение за разрешаване на всички въпроси, включително и на този с България, коментира Заев.

Нека Мицкоски погледне в собствения си двор, нека помисли и нека си отговори - кой е този, който е нормално и логично да подаде оставка след толкова много изборни поражения, каза Заев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
10
 
! Отговори
Югозападен преди 3 години
Не забравяйте,че поддържайки маледонизма тези се титулуват като президент,министър-председател и т.н.и т.н.Иначе в рамките на България Заев щеше да бъде управител Скопска област,Пендаровски-инженер-озеленител в Тетово,а Бранко Цървенков(ски)-началник КАТ Прилеп.Всичко това хипотетично,разбира се...
4
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заев и Винету са комунисти от едно котило. Просто разиграват театри, защото на македонците не им се иска да навеждат врат (и преь нас включително). Заев е един обикновен национален предател и демагог. Нещата ще се развият както винаги - България ще дерибейства няколко години, после ще лижем рани к ще ни се смеят.
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без действия като премахване на фалшивите исторически наративи и спиране на омразата завинаги, влизането на Северна Македония в Европа е след 1500 години
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заев е пробългарин, обаче не смее да се опълчи на сърбите в Северна Македония :) Каже ли добра дума за България, ще го разскъсат на парчета :))
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заев да си гледа работата, за него България е вече затворена. показа се какво представлява, предполагам че сега ще натиска Запада който знаем че изобщо не се интересува от това каква е ситуацията на Балканите. Нагъл и подъл е, ако тази държава иска да съществува трябва да го махне от поста му и наистина да преосмисли отношението си към нашата държава. Защото историята на Македония е българска всички го знаят. Те трябва да го приемат и да ни оставят най - после на мира.