Бермудският триъгълник погълна кораб с 20 души

Плавателният съд е изчезнал между Бахамите и Южна Флорида
4 яну 2021 19:55, Нели Христова
60
Бермудският триъгълник погълна кораб с 20 души
Снимка: Pixabay

Кораб с дължина почти девет метра с около 20 души е изчезнал между Бахамите и Южна Флорида, без резултат е издирването, продължило 84 часа, съобщава американската брегова охрана, предаде DarikNews.

Районът, където е изчезнал, е в рамките на т. Нар. Бермудски триъгълник, площ от един милион квадратни километра море под формата на въображаем равностранен триъгълник, свързващ Маями, Пуерто Рико и Бермудските острови.

Няколко мита за изчезването на самолети и лодки при мистериозни обстоятелства донесоха зловеща слава на този район, който е една от най-натоварените морски транзитни зони в света, а също и с нормално натоварен въздушен трафик.

Корабът е напуснал Бимини (Бахамите) в понеделник в посока към езерото Уърт (Флорида, САЩ) и, след като не е достигнал дестинацията си в очакваното време, за това е била алармирана американската брегова охрана, която незабавно е започнала издирването му. На площ от около 27 359 квадратни километра, "приблизително два пъти по-голяма от Масачузетс", според съобщение на институцията, не са открити следи от кораба.

От бреговата охрана призоваха всеки, който има информация за изчезналия кораб, да се свърже с нея възможно най-бързо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
6
 
! Отговори
Тук е весело !!! преди 3 години
Дежурните зевзеци пак взеха да се изхождат с особена компетентност по въпроса. Един от тях написа ..."Лодка с дължина 8 метра и почти девет метра е за 5 човека с капитана . *** то има вълни в океана . А в ледените води им давам 5 минути живот ! Амин ! ... " Бермудите и ледени води, другарят да погледне една географска карта и да види къде се намират Бермудите - почти на Екватора ... !!!
32
3
 
4
 
! Отговори
:) преди 3 години
До Анонимен А в ледените води им давам 5 минути живот ! Амин !Ледените води между Маями и Пуерто Рико???
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли това рибарския руски кораб с 19 загинали? Мир на душите им!
30
0
 
5
 
! Отговори
kvk преди 3 години
*** Христова е работила "спала" по публикацията и тя трябва да обясни за големината на плавателният съд защото това не е кораб, а малка претоварена яхта "лодка"
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Прочитам коментарите и ме избива хем на смях, хем ми става тъжно, защото знам, че писалите ги не знаят какво говорят.*** = пилот на изстребител, капитан, програмист, предприемач, архитект, лекар.Всъщност *** = всезнайко, на който знанията му са написани черно на бяло на фиша със заплатата му. Амин, ***."А ти си със синя кръв, нали? По-добре всякакви теории, отколто просто да влезнеш, да не кажеш нищо по темата, с едничката цел - да обиждаш хората! За съжаление си
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е кораб, а една малка яхта. Яхтите с тези размери обикновено са за 4 човека. Доста по-малка е от автобус и е по-тясна. Ако не са объркали нещо в превода, това корито е било доста претоварено. А януари месец в Северното полукълбо е зима.
27
2
 
2
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 3 години
Ясно е че е накъзание от АЛЛА
26
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочитам коментарите и ме избива хем на смях, хем ми става тъжно, защото знам, че писалите ги не знаят какво говорят.*** = пилот на изстребител, капитан, програмист, предприемач, архитект, лекар.Всъщност *** = всезнайко, на който знанията му са написани черно на бяло на фиша със заплатата му. Амин, ***.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"И какъв е проблема с това че кораба е 9 метра? Дълъг е колкото автобус на градския транспорт, а най-вероятно е по-широк!? Какъв е проблема да превозва 20 души, като в автубосите от градския транспорт понякога се качвате и по 70???Съвсем нормален малък кораб за превоз на пътници"Автобуса се движи по шосе, където е малко вероятно да случи на лошо време и да бъде подмятан от 20-30 метрови вълни.
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лодка с дължина 8 метра и почти девет метра е за 5 човека с капитана . *** то има вълни в океана . А в ледените води им давам 5 минути живот ! Амин !
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема на лодките е че пътниците като застанат от едната страна и лодката потъва !Акулите.са ги изяли отдавна ! Да не говорим че ако някоя косатка се засили срещу 9 метрова лодка с храна от хората няма да останат и части .
22
0
 
13
 
! Отговори
Ели преди 3 години
Точно по този маршрут, често има силно вълнение + лодката е била пренатоварена. Лично съм плавала, няма врати към други светове ...
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е отвлякъл кораба!!
20
3
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ако са попаднали във времева...дупка,както е писал един...колега по долу,не е изключено да...изплуват някъде къде езеро Ариана,или Панчарево.Боко да подготви...екипа за контакти;преводач,митничар и проверка за....вируса(най...добре Муфтаджийски с щаба).
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То на седем метра максимума е 5 човека ! На девет метра максимума е 10 човека !Сега да попитам тия 20 човека пияни и дрогирани кво правят в лодката?
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Девет метра е лодка къв кораб има от девет метра ? Плюс това на 9 метра. 20 човека е претоварен!
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там има силни магнитни полета, спомнете си експеримента Филаделфия.
16
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
9 МЕТРОВА ПЛАСТМАСОВА РИБАРСКА ЛОДКА НАТОВАРЕНА С 20 ДУШИ ЕТО ТОВА Е НОВИНАТА, ЩОТО ДОРИ В АФРИКА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ С ТАКОВА ЗАПЪЛВАНЕ ЗА 9 МЕТРА
15
7
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Чувал съм,че има океански...октоподи по 30 метра в диаметър.Някой такъв ще да го е...докопъл.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гърците са я потопили помислили,че са бежанци!