Борис Джонсън обяви пореден локдаун във Великобритания

Ако не се вземат мерки след 21 дни здравна система може да се пренатовари
4 яну 2021 22:50, Нели Христова
36
Борис Джонсън обяви пореден локдаун във Великобритания
Снимка: БГНЕС

Британският премиер Борис Джонсън обяви, че в Англия се въвежда нова обща карантина заради нарастването на случаите на коронавирус, което води до опасност от препълване на болниците, предадоха световните агенции.

"Ако сега не вземем решителни мерки, националната здравна система може да се окаже пренатоварена след 21 дни", заяви Джонсън и подчерта, че карантината ще продължи поне до средата на февруари.

Новите мерки означават затваряне на училищата, а на хората ще се разрешава да излизат само при изключителни обстоятелства, като отиване на пазар, до аптеката, посещение при лекар, пътуване за работа при липса на възможност за дистанционен труд.

Още от края на декември в по-голямата част от територията на кралството е забранена работата на магазините, продаващи стоки, които не са от първа необходимост, на ресторантите, пъбовете и кафенетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
6
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До АнонименНе е интересно. Израел е държавата, която е ваксинирала най-много на глава от населението. Но там ваксинират, а тия пускат новини, а след това мълчат, щото се оказва, че нямат достатъчно ваксини
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Keep calm and never fed up!!! British slogan
7
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
значи колкото повече локдауни и ваксинирани -вирусът заразява със страшна сила !Борбата с невидимия и могъщ враг продължава!Бойко дръж се тука е като на битака в Димитровград и заразените рязко падат!В Англия не си показват носа навънка и по 50 000 заразени на ден! Вируса се страхува от Тиквоний , англетата ги жлемби като за последно!Меко казано странен вирус наистина .Хора правете си изводите или ще ви правят полу-ид-иоти!
6
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, това е и държавата, която е ваксинирала най-много хора на глава от населението за момента.
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тези, каквито са опаки и локдауните им ще продължат колкото Брекзит! Още една петилетка..
4
9
 
39
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Има ли още овце който да вярват още че причината за това е изведнъж появилия се 'Супер смъртоносен вирус"????????????????????????????????????????????????????????????????Не толаен глобялен фашизъм и нео-феодализъм това е целата да ни превърнат в робски скотове ,тия на запад особено ги пише вече бегали от всякъде да не допускаме тази западна нагло-саксонска сатанинска псхихо педо истерия и фашизъм в източна Евртопа и особено на Балканите ,срамота ние сме блканци българири 1300 години история!
3
1
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Ако си вярващ, трябва да знаеш, че това което следва е неизбежно.
2
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре дошли в Новия Световен Ред ! Голямото Рестартиране на слугите на Сатаната! Ще го допуснем ли !?
1
5
 
62
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Абе тоя кудкудякник не дочака още вторият локдаун да свърши въвежда трети, е нали локдауните щяха да спрат вируса, защо не го спират, а го активизират!?