Ердоган: Думите на Байдън за Путин са неприемливи

Руският президент отговорил великолепно
19 мар 2021 15:58, Нели Христова
84
Ердоган: Думите на Байдън за Путин са неприемливи
Снимка: БГНЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че смята изказванията на американския държавен глава Джо Байдън за руския си колега Владимир Путин за недопустими.

"Изявлението на Байдън за Путин е неприемливо за държавен глава, това не е изявление, което можете да приемете и преглътнете, руският лидер даде много умен и великолепен отговор", цитира думите на Ердоган Анадолската агенция.

По-рано Байдън отговори утвърдително, попитан в интервю за ABC дали смята руския си колега за "убиец". Той също така подчерта, че Путин ще отговаря за намесата на Русия в американските президентски избори.

В отговор на вчерашното предложение на Путин да разговарят, Белият дом заяви, че двамата вече са разговаряли и че САЩ са в контакт с руското ръководство.

Путин, коментирайки изявлението на Байдън, му пожела много здраве. Той отбеляза, че това не е просто шега, а изразяване със смисъл. По думите му в историята на всеки народ и всяка държава имало много трудни, драматични и кървави събития и "когато оценяваме други хора, или когато оценяваме дори други държави, други народи, ние винаги сякаш се поглеждаме в огледало", "ние винаги там виждаме себе си", "ние винаги прехвърляме върху друг човек това, което ние самите дишаме, това, което сме по същество".

По-рано руското външно министерство заяви, че руският посланик в САЩ Анатолий Антонов е привикан в Москва за консултации, за да се анализира каква политика да бъде водена в контекста на отношенията със САЩ. В същото време ведомството подчерта, че са заинтересовани да предотвратят необратима деградация на отношенията с Вашингтон и най-важното "да определят какви са начините за коригиране на руско-американските отношения, които са в лошо състояние".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
9
 
17
 
! Отговори
Прав беше Боби Фишър преди 3 години
Вън американците *** на евреите от България!
17
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има тука още дето искат да живеят под крилото на султана!!!Хахаха!
16
10
 
34
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Не харесвам нито Путин, нито Ердоган, но с махнатият дъртак вече се оля !
15
13
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
мани задръстиха света тия американци, никой не ще да стои там, бягат панически, Русия вече не смогва да ги приема и да им дава убежище..
14
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А,що? Думите не убиват!Неприемливо беше и убийството на бившия руски посланик в Турция,ама се прегърнахте двамата с Вова в името на алъш-вериша!Плюли сте си в устата вие,лицемерници ...
13
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вън руските и турски мекерета от България!
12
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диктаторите се подкрепят!Щото и турчина ще е следващия след Путина!Вземи единия блъсни в другия!
11
12
 
39
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Путин ниога няма да падне на нивото на краварите,затова издивяват и пяна им тече от злоба ,че те са един сгромолясан колос ,че улиците им са букани с мизери и бедомни наркомани!Лудия макс е положенито там и ще става само по зле!Всеки по умен американец се изнася и спсява!
10
6
 
9
 
! Отговори
georgi преди 3 години
ivetrelija Bajdin.se.osra dokato mu slagaha pampersa..
9
12
 
3
 
! Отговори
От бореца преди 3 години
Надприказването на късите мозъци - тримата тлупаци, трима от милиарди.!.
8
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Деменцията е забравил вече какво му е казал Путин, може да помни, че му е казал ядреното ми копче е по-здраво от твоето.
7
6
 
23
 
! Отговори
Зла Корпорация преди 3 години
Какво по-добро за нас злите корпорации, от марионетка с деменция, ха ха ха.
6
8
 
35
 
! Отговори
Кво приме преди 3 години
US Деменция управлява света, ами ако обърка копчетата!?
5
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2"а Путин каза на Байдън да се пие хапчетата, един вид да е здрав Байдънчо хапчетата ще го излекуват."Какво казваш, те го плюят той се прави, че дъжд вали, а?То какво да очакваш от страхлива мижитурка като Владимир?:))))))))))))))))))))))))))
4
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ти като сваляш руски самальот, приемливо ли е...
3
15
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
"В същото време ведомството подчерта, че са заинтересовани да предотвратят необратима деградация на отношенията с Вашингтон"Кво става, бе?Нали Лавров беше готов моментално да прекрати отношенията със Запада, кво станА?Аре прекратявайте!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоган излезе най-умния политик на Балканите, а Путин каза на Байдън да се пие хапчетата, един вид да е здрав Байдънчо хапчетата ще го излекуват.
1
8
 
21
 
! Отговори
Някои преди 3 години
Твърдят за три центъра на влияние- Щатите, Русия и Китай, но Ердоган не мисли така- четири са- и Турция.