Туристическо влакче блъсна дядо и внуче в Бургас

Няма опасност за живота на двамата пешеходци
23 май 2021 13:58, Елка Василева
47
Туристическо влакче блъсна дядо и внуче в Бургас
Снимка: архив, БГНЕС

Туристическо влакче блъсна възрастен мъж и 10-годишния му внук в Морската градина на Бургас. Инцидентът е станал около 09.00 ч. на пешеходна пътека до Северния плаж.

Влакчето е пътувало от Солниците към Приморския парк, когато по неустановени до момента причини ударило 70-годишния мъж и детето, предаде БНТ.

Двамата пешеходци са получили основно охлузни наранявания. Откарани са към УМБАЛ Бургас за оказване на медицинска помощ. Няма опасност за живота им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
Немо преди 2 години
До Анонимен 7Ти да видиш!Командировали са те от София да караш електрическо влакче, развиващо скорост 15 км/ч??Ние в Бургас, Варна и по-малките населени места по черноморието шофьори си нямахме - на конски впрягове бяхме, а всички шофьори бяха в София!Нищо че базата на СО МАТ да речем беше в Бургас.Влакчетата бяха към общините и вероятно по цялото черноморие не бяха повече от 20.По-късно ги дадоха по Указ 56 на частници.Бащата на мой приятел дълги години караше влакчето в Морската в Бургас
11
2
 
2
 
! Отговори
Никодим Аспарухов преди 2 години
Какви железници, какви релси, какви 5 лева? Влакчето е с ГУМИ и развива невероятната максимална скорост от 20 км в час. Дядото е виновен, защото е изскочил в последния момент, завличайки и внук си. Оглеждайте се!
10
9
 
2
 
! Отговори
Мара лесната преди 2 години
Тези наистина са луди! Как ще правиш железница в парк? Ами ако дете се опре в релсите и го удари ток? Морска му работа.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственият обект, който си струва са къщите за гости в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!
8
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виновни са дядото и внучето. Влак се движи по предварително направен път. Това че дъртака малумеен се напрайл на тарикат - ми негова си е вината. Това е железница, брат. Що заставаш на релсите и после ревещ че те блъснала?!?!?!Изкуфелия, го прибирайте в некоя сграда за такива с Деменция, явно не е в час. Виновен е дъртия, не влакчето.Мислете реално и логично. Мен що не ме блъска влак? Щото няма как влак да дойде до нас ей тъй. Ако застаната на линията - ДА, ама... в нас не идва влак.
7
5
 
3
 
! Отговори
За седем преди 2 години
Това че драскаш по поръчка си личи отдалеч.И аз сега като си карал тия влакчета що не кажеш с каква скорост се движат??Пет километра в час? 6 км?Командировали те били на морето-още някоя простотия няма ли да измислиш?
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите сами си карат влакчетата за да икономисват заплати и стават сакатлъци. По времето на бай Тошо бях в градският транспорт карах Икарус. Лятото за 3 месеца ни командироваха на морето да караме влакчетата. Само професионалисти управлявахме тези влакчета. А сега куче влачи рейс. Добре че не ги е направил на запечатка.
5
5
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Така става на неохраняем жп-прелез...
4
7
 
12
 
! Отговори
Не е истина преди 2 години
Три коментара и трите абсолютно неадекватни.Абе вие знаете ли какво е туристическо влакче?Поне на картинка виждали ли сте го?Такива влакчета има не само в морската градина има гидории в парковете в София.Има ги и по цял свят.И се движат съвсем малко по-бързо от скоростта на обикновен пешеходец.Така че се иска много майсторство за да те блъсне такова влакче.а платените коментари и си ги оставете за някъде другаде.
3
8
 
16
 
! Отговори
Жо преди 2 години
От статията разбрах, че в Морската градина има пешеходни пътеки.Възниква въпросът- останалите пространства по алеите за МПС-та ли са?
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гарантирано от ГЕРБ!!
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ШОФЬОРА 100% АМФЕТАМИНИ И 4 ПРОМИЛА КАТО ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК ПОСЕЩАВАЩ В МУТРОМОРИЕТО