Откритото дете в Ковачевци е било изнасилено и убито

Задържан е 16-годишният извършител
5 юни 2021 10:41, Петя Славова
193
Откритото дете в Ковачевци е било изнасилено и убито
Снимка: БГНЕС

Откритото момиченце в самоковското село Ковачевци е било изнасилено и убито. Извършителят е задържан - 16-годишно момче. Близките споделят, че арестуваният е живеел сам, съобщава БНТ.

Бащата на убитото момиче каза пред камерата на "По света и у нас", че иска справедливост и доживотен затвор за убиеца.

Още по темата


От разказите стана ясно, че детето се е върнало от училище, оставило раницата и излязло навън да си играе, а по-късно изчезнало. Полицаите го открили снощи към 22 часа в къщата на извършителя.

Тяло на малко дете беше открито снощи в къща в Ковачевци. Детето е изчезнало и е търсено с полиция. При претърсване на къщата полицаите открили тялото на момиченцето увито в одеяло.

Час преди полунощ е извикан екип на Спешна помощ, който установил смъртта на детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До долу Лукашенко!21 Върни се 30 год. у нас Нямаше,просяци,имаше убийства ама ние не ги знаехме.Имаш пари не можеш да си купиш апартамент.искаш да излезнеш в чужбина...не може,имаше досиета..да..имаше опашки за хубави стоки...имаше корекоми...Ако жалееш за това време *** в Беларус.Нямаш Свобода..това е най важното .кофти че у нас я разбират по друг начин...корупция и здраво крадене...
22
9
 
20
 
! Отговори
Тодор Живков преди 2 години
Здравейте другарки и другари, дами и господа евроатлантици. Вкусни ли са бананите, вкусни ли са? Бегате ли на запад, бегате ли, дадоха ли ви ковид сертификати да бегате на запад?
21
0
 
30
 
! Отговори
Аман от интеграция преди 2 години
Подобен беше и случая с журналистката, в Русе май беше, където тичаше покрай реката да се подготвя за маратон. Някакъв ненормален я напада. За толкова много години толериране на всякакви откачалки това се получава и ще става все по-често. На смахнатите не им е мястото при другите хора, все ми е тая за правата им и на Гълъбова простотии те, че имали права. Това дете също е имало права
20
4
 
6
 
! Отговори
американец до 18 преди 2 години
оправи си бг к.,оч.и,ната пък тогава давай мнение за канадците!
19
1
 
32
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Този не е българин, човек е на Хелзинкската менажерия.
18
7
 
11
 
! Отговори
Радевист преди 2 години
Долу ГЕРБ. Борисов е по голем комунист от Радев!
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гештапу ще изпие едно кафенце с "бащата" на орангутана и случая ще се "оправи"
16
9
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Българин/ ПРАВ СИ! ГЕРБ РАЗОРИХА И СЪСИПАХА ФИНАНСОВО БЪЛГАРИЯ!
15
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите са прости и не могат да си колонизират някой континент да натрупат богатства като англосакасонците и да живеят нормално. Ами като сте прости ще живеете в мизерия и ще се случват такива неща.
14
13
 
24
 
! Отговори
долу Лукашенко! преди 2 години
Защо няма новини от Белорус за мизерия, за бездомници, за пенсионери ровещи в кофите, за просяци, за безработица, за самоубийства, за престъпност, чалгаризация, за наркомания и прocтитуция, за корупция, за кражби, за хора в Белорус които умират защото нямат пари да си платят лечението и операцията, за изнасилени и отвлечени деца, за родители които колят децата си от бедност и безизходица, за набези над стари хора по селата, за демографска криза, за висока смъртност, за обезлюдяване, съсипана икономика.
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 2 години
Моите искрени съболезнования към родителите и роднините на детето ,много жалко и трагично . Дано да има справедливо наказание . Много жалко...
12
0
 
46
 
! Отговори
Оправете си текста преди 2 години
Не "16-годишно момче", а 16-годишен ***, 100% е и рецидивист защото няма как от раз да извърши най-тежките престъпления, минал е през сума ти други и просто не е бил наказан а си се е разхождал на воля. Детето се е връщало от училище, а приматът едва ли може и да чете и пише. Пълно е с луди, които се разхождат и не са в лудниците, интегрирали ги. Този *** със сигурност е хахо, нормален човек не може да извърши това. Защо не е бил в психиатрия?
11
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на канадците, избивали са децата до 1968, а не до 1998, цивилизован народ са. Измъчвали са ги, изнасилвали са ги, и са ги убивали и после са заравяли телата им в двора на училището. Цивилизован народ, спрели са ги избиват 1968, а не 1998, а можеха да избиват децата от местното население го 1998г, но са цивилизовани на Запад.
10
22
 
16
 
! Отговори
Българин преди 2 години
По-добре да мия афроамерикански тоалетни в САЩ отколкото да живят в България!
9
2
 
4
 
! Отговори
До ианадеца преди 2 години
Последното училище е затворебо 1968, а не 98
8
2
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПОДОБНИ НЕЩА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧВАТ ДОРИ В ЕТНОСИТЕ! И ВИЗИРАМ УБИЙСТВОТО.
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е отсега, че нищо няма да му направят. И аз съм баща на дъщеря. Дано никога не преживея това. Сигурно бих го удушил с голи ръце.
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ползвате подобна новина, за да си пробутвате политическите пристрастия, показва, че сте морално счупени хора... Благодаря, че ми изтрихте коментара - явно са по-важни ботовете и троловете.
5
1
 
38
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Комитета от Хелзинки да не забравят да го номинират за човек на годината ;) !!!
4
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да на смъртната присъда или най-малко доживотен затвор!!! Да се връща в закона и подобни *** недоразумения на природата и зверове да си знаят какво ги чака.. Не е първи и няма да е последен случай - онзи от Русе, другия от Сотиря и т.н. Спите ли граждани, журналисти и законотворци?!?