Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията

Поводът е скандалът от миналия петък в Министерството на спорта
22 юни 2021 12:43, Нели Христова
128
Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията
Снимка: БГНЕС

Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки е извикан на разпит в полицията, съобщава NOVA.

Поводът е скандалът от миналия петък, когато Недков се появи пред Министерството на младежта и спорта със свои сподвижници и влезе в кабинета на министъра, за да поиска обяснение за изнесените данни в сряда от Андрей Кузманов и говорителя на Министерски съвет Антон Кутев, че Федерацията по ММА е взела над един милион лева от държавата като финансиране и по програми. Според самия Станислав Недков обаче става дума за 5 пъти по-малка сума.

Два дни по-рано Антон Кутев обяви, че чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв. Още същия ден бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев от кабинета "Борисов 3" обясни, че програмата за превенция сред младежите съществува много отдавна, а по време на второто правителство на Бойко Борисов преминала от Министерството на финансите към Министерството на младежта и спорта. Той категорично отхвърли твърденията на служебния министър Кузманов и на говорителя на МС Антон Кутев за злоупотреби с програми за финансиране на ММС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
2
 
! Отговори
Стъки , Стъкии ,.. преди 2 години
,.. има изиаквания за да си кандидат за Президент , поне на височина да си 1.75 и нагоре , лилипутКите като тебе къде се бутат в ''А'' група , да не говорим и за образованието , което не се състои във физическо-мутренски изяви !
104
0
 
2
 
! Отговори
кофти преди 2 години
Още един екземпляр , от ''шайката'' на ГЕРБ .И ''тоя'' ли е с вишУ , като бат Сали ?
103
0
 
2
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
И НА ТОЗИ АЙДУК МУ ПРЕСЪХНАХА ИЗВОРЧЕТАТА ОТ ДЪРЖАВАТА !
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На смръки бабата била ли е на разпита?
101
8
 
1
 
! Отговори
Ванга преди 2 години
Служебното правителство също може да бъде привиквано след изборите...
100
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу мутрата Слави! Долу бандитското управляване на държавата!
99
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100 - ако за нахлуването трябва да се дава затвор, то трябва всички протестиращи срещу Борисов да са в затвора, барбар с Мая Манолова, Татар Христо и Славуца
98
1
 
2
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 2 години
До 4epaновичока зимаска, като почнат активните борци да се ритат по кокалчетата за свежо крадените пари. тогава ше се види кои са по добронадеждните от тълпата добронадежни
97
5
 
1
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 2 години
за стъки разпит, за минеков - министър на културата. шумкарска спатия.
96
6
 
3
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ПУТИНСКИ МЕТОДИ- СЕГА САМО ТРЯБВА НОВИ4ОК- КОМУНИСТИ !!!!!!!!!!!!!
95
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вкарвайте мутрата в затвора, не се лигавете! За нахлуването на протестиращите в Капитолия на САЩ, всичките са задържани и имат обвинения от ФБР за вътрешен тероризъм, като ще излежават присъди от 15-20 години. Това, което тази мутра направи не е никакво хулиганство, а си е чист тероризъм. В затвора с присъди най-малко по 10 години за мутрите-терористи!
94
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Не знам как ти изглежда Стъки, но пред дрогирания Чалгар с патериците и татусите от ада, Стъки изглежда направо като професор...
93
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо тази мутра е само на разпит??? Има бърза процедура за престъпления, които са с безспорно доказателство, досега трябваше да започне излежаване присъда за хулиганство поне 3 години!
92
3
 
16
 
! Отговори
Гарантирано от бб преди 2 години
Този екземпляр ако може да напише азбуката без грешка за една минута ще му се признае диплома от Сорбоната.
91
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хулиган!
90
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ко? Не?А я си спомни Мая, "майчетата", медицинските сестри в Парламента. Тези само са влезли групово без да насилват никого, без да оказват съпротива, без да се барикадират и са си тръгнали доброволно. "Майчета"на метежа с бус закупен с ЕВРОПАРИ за деца в неравностойно положение!!!! Да не говорим какво правеха тези деца по нощите? Та като почнем с ревизиите, пликовете, списъците и т.н. да караме подред. Какво ще кажеш. А този дето скочи и потроши кола с деца вътре? Готин, прекрасен!
89
14
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Ей какво нещо е нашенецът, значи някой да сгафи и всичките отгоре му, няма развитие , спящи човечета, ами човекът прави спорт, занимава се с нещо смислено, може да е взел нещо, но тава ще каже разследване, а не тоя или оня, чул не дочул и хоп, той е едикакъв си....А Ти с какво се занимаваш, и как си въриш работата, а ?
88
7
 
7
 
! Отговори
123456 преди 2 години
и турчин от Росенец (да, това си беше ПР акция организирана от самия Меди Доган). Същото се отнася за мутрата на дпс слафчо от учиндол, който не го е грижа за неграмотниците, които гласуват за него, същото се отнася за маяма и адвокатите на мутрите *** и дончева. Това не значи, че ще гласувам за Гроп, но жалкото е, че много райбери ще гласуват за приктритите комунисти и турци и държавата от трагична ще се превърне в обречена.
87
6
 
25
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Не в Полицията,а му направете РЕВИЗИЯ на ММА Федерацията...и Веднага на съд-той и Кралев също.Усвоил е лично 1 200 000 лева! Всичко друго е предизборни приказки!
86
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
видът му е като на затворник