Мъж уби бившата си, пробол я многократно с нож

От МВР разследват случая
7 юли 2021 15:48,
22
Мъж уби бившата си, пробол я многократно с нож
Снимка: Pixabay

Мъж е намушкал многократно с нож бившата си съпруга. Деянието е извършено рано тази сутрин в старозагорското село Бузовград.

На мястото е пристигнал екип на Спешна помощ, който само констатирал смъртта на жената, пише DarikNews.

Информацията е потвърдена от Областната дирекция на полицията в Стара Загора. От там работят по случая. 

Още по темата
Според местните жители починалата и убиецът й са над 60 години. Били разведени, а жената често подавала сигнали в местната полиция за агресия, упражнявана спрямо нея от бившия й съпруг.

Очаква се прокуратурата да даде подробности за случилото се по-късно днес.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Нормален ден в светлата демокрация ;) !!!
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този щом е над 60 години го е хванала склерозата и деменцията. Щом му е бивша защо я убива. Не са живяли заудно и тя е била свободна както и той. Сега да го вкарат за 10 години в затвора и няма да излезне. Там ще му е погребението. Изкукуригал старец.
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкият човек...... Какво ли е преживял, за да стигне дотук................ Този човек има нужда от помощ, не от затвор................... Кой нормален човек ще извърши това без причина и ако е нямало психическо насилие над него? ......................Търсете виновните за това престъпление и ги накажете жестоко за оказаното психическо насилие над човека.
14
5
 
2
 
! Отговори
Гешефта преди 2 години
До мен сигнал не е стигал, но ей сега паля джипа и отивам на терен.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чипираните атакуват. Последната серия от Междухуманоидните войни.
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става като не може да люби може да убивакоато други могат да любят здраво.
11
3
 
5
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Стига с Бойко стига с Радев .Да не би да бяхме по добре преди тях?И след тях ще е същото ей не си научихте урока.Няма да можем да оправим България но поне може да се научим да я обичаме такава каквато е.
10
2
 
7
 
! Отговори
SIEG HEIL преди 2 години
Обаче коментарите са пълни с разни чичковци *** безработни уж на казарма сте ходили хаймани дърти изплискани
9
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искахте промяна, гласувахте за фигурант румен радев ветото, хак да ви е, всеки ден такива новини, всеки ден палежи, грабежи, метежи, пожари, наводнения, течения, на тестисите непрекъснати лечения, радиоактивни лъчения, криза, мизерия, глад, нищета, безработица, турбо инфлация, корупция, безвластие, мракобесна тирания, помия, в гърба на целокупния народ финансова балтия!
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста такива жени са били убити, защото полицията не им е обърнала сериозно внимание или е нямало къде да се отдели на сигурно и безопасно място жертвата, онази, която уби двете си деца е същия случай, предупреждавала е няколко пъти,че е тероризирана,бита, не са обърнали внимание и накрая , явно нервите и не са издържали и е убила децата, за да се отърве тя и те от ада и да привлече внимание!
7
5
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
При мен е обратно ! Всички жени пазят диета за да не напълнеят,жена ми ядеше навремето за да напълнее защото беше 40кг мокра.Обикновенно жените са тези които харчат за глупости пари ,в къщи това съм аз.Мъжете са тези които ревнуват съпругите си у дома мойта ме ревнува.Малко да закъснея и ми звъни по тел.Веднъж ми каза ,ако разбера ,че имаш любовница ще те гръмна с пушката когато спиш.Ти си моят Мо не те давам на никого.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 2/7 "Пийте си апчетата хора,от къде ти дойде идеята за джендърите!?!?" Оттам, че най-големите "мъже" сте и най-устатите когато става дума за "джендАри", тъй като си мислите, че да си мъж има нещо общо с това как изглеждаш или колко си комплексиран по темата. И тоя балканец се е проявявал какъв "мъж" е и най-накрая като най-жалкия страхливец я е убил, само защото е по-силен и по-ненормален.
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РашкоФ да провери, дали Бойко Борисов е замесен лично в това убийство ...
4
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3 "Единствения виновен тук са безполезните, мръsни ченгета, които с бездействието си убиха още един човек" ОСНОВНИЯ виновен е разбира се "убиеца".
3
24
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жената многократно е подава сигнали... обаче, глас в пустиня! Някой чиновник си е пил кафето, получавал си е заплатката и му е било през... за подобни бора. И после защо ставали трагедии?! Ако някои хора си вършеха работата вместо да са в социалните мрежи...
2
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствения виновен тук са безполезните, мръsни ченгета, които с бездействието си убиха още един човек.
1
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредния подивял балканец, който си е мислел, че жената му е собственост, и който вероятно е обяснявал какви джендАри са европейците и как не разбират истинските християнски ценности.