Разчленен труп на мъж открит в Бургас

Тялото е откарано в моргата от криминалисти
12 авг 2021 07:14, Елка Василева
30
Разчленен труп на мъж открит в Бургас
Снимка: архив, БГНЕС

Разчленено тяло на мъж е открито в Бургас. Според непотвърдена информация то е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото е докарано в бургаската морга от криминалисти на части, в чували, предаде Нова тв.

Още по темата

Задържан за отвличането на Юмер е бизнесменът Станимир Рагевски. Окръжната прокуратура в Бургас внесе искане в съда за постоянното му задържане под стража.

Според непотвърдена все още информация задържан по случая в сряда е още един мъж. Разпитите на двамата продължават.

Все още не е ясно дали Станимир Рагевски е замесен в изчезването преди 10 месеца на Теодора Бахлова от Бургас. Дъщеря й я издирва. На 29 октомври миналата година около 16 часа Теодора Бахлова, която е брокер на недвижими имоти, напуска дома си. Оттогава жената е в неизвестност. От края на миналата седмица в Бургас близки и полиция издирват и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. Мехмед е освободен преди дни, но после изчезнал от строителен обект, където работел.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бургазлии са странно мазохистично племе-обичат да им е трудно и гадно, ножари някакви, ***, да се правят на супермени във фитнеса, да са велики в дискотеките. Кофти балкански синдром, комплекси, силно, ама много силно корумпирана полиция. 'щото, ако има действаща полиция няма да има престъпления, нали?
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бургазлии имат някаква странна обществена култура и строй. Точно както е писал Вуйчо Ваньо - всички мъже между 14 и 50 годишна възраст са нацепени фитнесджии, занимават се бокс, мма, стероидно агресивни. Носят ножове, мачетета, мечове, въпреки, че именно заради това още преди години общинските власти в Бургас забраниха носенето на хладно оръжие там. Това е и единствения град в България, където е забранено да носиш нож. Изобщо, Бургас си остана в 90-те, а мутращината е норма там.
17
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Къдя са открити чувалите
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слаби депутати. С държавни звена като Данс, Боп, Тайни служби и Военни.... тея квартални бедни батки с акъл на 8класници .... точно за 24часа няма да остане помен от тях. Изглеждат силни на фона на нормален човек, на фона на обучени качулки, ще бягат като мишки.
15
11
 
4
 
! Отговори
До 20 пияния помак преди 2 години
Явно си бил доста пиян и не помниш кал всички от Първа частна полиция ходеха въоръжени до зъби и отделно с охрана. Изключително мъжки момчета, избягващи до последно безсмислени конфликти. Ти сигурно тогава си се държал за полата на жена ти като загасят лампите
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все хубави хора. Тоа е изпял нещо очите... да го пуснат... и после те свитнат. Няма как.
13
3
 
9
 
! Отговори
Пияния помак преди 2 години
До Вуйчо Ваньо .После направиха първа частна милиция. Тези такъв бой ядоха едно време в Девин. Повече не се появиха
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проговорил е пред куките
11
14
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Промяната на Радев. Мутрите взеха да се стрелят и колят пак.
10
1
 
32
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Бе в Бургас мафията тръгна от Гошо мечката-човек на в.илиев. После направиха първа частна милиция, а чак в новия век изгря Митьо очите.Промиха мозъците на децата там.Ако не си Батка ще си шматка,а ако си шматка ще те бият ей така за нищо- за спорта. Като включите и бургаската химНАРКОлаборатория и че след като са блъскали в "залата" шмъркат мета и *** ще ви стане ясно защо стават зомби убийци. В Бургас ходете само на плаж и не гледайте никой в очите. Там е лудница. Иначе е хубав град.
9
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата нали разнасяше мима ококорената, като котка котенцата си по болниците, след спора за паркомясто, да не би да се затрие случайно. Десетки литри кръв осигуриха за престъпника, защото им е важен,че хрантути де що има кияк на държавна хранилка в бургаска околия.
8
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодарение на мъдрите решения и усилията на Слави Каруцаря, известен още като Народоизбрания, българите цъфтят и връзват.
7
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 11 АнонименНе е Радева а още е Бокова докато не бъде изчегъртана и последната герберска "калинка"
6
10
 
13
 
! Отговори
БАИКО преди 2 години
ми мутрите си нямат работа ве4е и по4наха да изкарват пари по стария си на4ин но и това 6те свър6и скоро и при баи ставри .
5
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ех Радева република - 90-ка
4
38
 
18
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Този хаос трябва да спре. Плюхте Бойко, но такова чудо не е имало.Радев и всички животни без Бойко, трябва да напуснат народното събрание сега.Инак ги чака тояга.
3
11
 
20
 
! Отговори
3-тия свят сме преди 2 години
А ви излъгаха да скачате преди 30+ години...И всеки ден ни лъжат и крадат безмерно !!!
2
29
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в момента всички престъпници пируват, няма държава, ,полиция, закон, нищо, има радеф и трифоноф , пълно безхаберие и цените нагоре по 3 по 5 а на тока по 10. вие трайте
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки ден трупове. Вчера 2 трупа. Днес 1. Върнахме се в 90-те години.