Приета е оставката на Живко Миланов от "Левски"

Разговорите за нов старши треньор започват още тази седмица
Обновена: 22 авг 2021 17:37 | 22 авг 2021 17:33, Веселина Йорданова
10
Приета е оставката на Живко Миланов от "Левски"
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски обяви официално, че приема желанието на Живко Миланов да се оттегли от позицията старши-треньор на първия тим.

Това е станало след съвместно заседание на Управителния съвет на клуба.

Ето и цялото съобщение от клубния сайт на "сините":

Левскари, Днес, 22 август Надзорният и Управителният съвет на "ПФК Левски" на съвместно заседание взе решение да се съобрази с желанието на наставника на представителния отбор Живко Миланов да се оттегли от поста.

Изказваме огромната си благодарност към него за това, че пое изключителната отговорност да застане начело на отбора в безспорно най-тежкия момент в историята на клуба. Убедени сме, че лошите резултати на "Левски" от началото на сезона не трябва да бъдат приписвани единствено на Живко Миланов.

Разговори за нов старши треньор на "ПФК Левски" ще стартират в началото на новата седмица.

Още спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЛевскиЖивко Миланов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Избора трябва да е Станимир Стоилов изградил славния отбор през 2005г или Стойчо Стоев който феновете уважават,това са най-добрите възможности. трети вариант Емил Велев той пък е добър мотиватор и може да вдигне моментно отбора,но в никакъв случай чорбара Александър Томаш!
6
0
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Левскар съм,ама по- добре да се закрива тази агония. Рестарт от селските групи с юноши!
5
2
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
И да стартират и да не стартират все тая та слагат божинката за треньор и тва е
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъри не го искам на Герена, от 15 години то е мрънкане, то са условия. Твърди че имал да получава пари от клуба още от Батков, сърдит го играе. Не знам какво му се молят и го ухажват постоянно - мине не мине време, Мъри та Мъри, и пак старата песен.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живко можеше и по-добре, но явно не е тактик. Малко им трябваше теория на тия футболисти , да им се говори. То не е само като кон да тичаш и да играеш припряно. Изобщо в последните мачове много неспокойно ритаха топката и някаква нервност имаше. Криви, спорни пасове, нервозна работа. Трябва да моменти да успокояваш играта, да разиграваш. То не може само юруш бе. Тия неща не ги ли учат. Като някакъв отбор от махалата, които се събират в неделя да играят мач, нещо такова са.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз съм от пловдив локомотивец съм но много уважавам НИКОЛАИ КИРОВ спокоен интелигентен като човек ние имаме гребна база и когато я обикалям с бягане много често срещах КИРОВ И винаги ако имаше възможност щях да му се поклоня за успехите му когато беше низвегнат от ботев вместо левски да направи всико възможно да го привлече те избраха чуждценец менте сега правят грешка със стоилов много надценен с гръцка хитрост ако трябва привлечете КИРОВ иначе нищо няма да се промени в ЛЕВСКИ ПОМНЕТИ МИ ДУМИТ
1
1
 
9
 
! Отговори
адолф преди 2 години
Да викат Стойчо Стоев.Стига са се занимавали с тоя Мъри Стоилов.