След хомофобска атака: Полицията в Бирмингам издирва трима мъже

Двама мъже са с прорезни рани след нападение с бутилка
Обновена: 23 авг 2021 13:53 | 23 авг 2021 13:52, Нели Христова
62
След хомофобска атака: Полицията в Бирмингам издирва трима мъже

След жестока хомофобска атака в Бирмингам, полицията издирва трима заподозрени.

В неделя вечерта 30-годишните Роб и Патрик са в Missing Bar в гей квартала на града. Изведнъж те са нападнати с бутилки. Патрик изпада в безсъзнание при атаката, а партньорът му претърпя няколко дълбоки порязвания.

Детективите заявиха, че ще разпитат Сохайл Хан на 24 години, Мосин Махмуд на 31 години и Ишак Аяз на 21 години, всички от Бирмингам, във връзка с нападението.

Роб споделя пред BBC, че той и Патрик са били на парти на свой приятел, а след това са решили да отидат и да потанцуват. На излизане от Missing Bar, на Bromsgrove Street, Роб казва, че се е пошегувал с група мъже в кола, а те от своя страна започнали да крещят хомофобски обиди.

Детективите казват, че един от тях е взел телефона на Патрик, докато се е опитвал да ги заснеме, а една от приятелките им е била дърпана вътре в джипа, докато се е опитвала да го върне. 20-годишната жена е с контузия на стъпалото.

Полицаи заявиха, че мъжете след това нападнали Роб и Патрик с бутилки. Те се нуждаят от лечение в болница заради нараняванията си.

Роб казва, че съжалява, че е заговорил групата, но добави: "Гей кварталът трябва да бъде безопасна зона, за да бъдем това, което искаме, и не трябва да толерираме хората, които правят хомофобски забележки към нас."

Сержант Марк Петфорд заяви, че атаката е "скандална" и че полицията е решена да залови отговорните хора.

"Шокиращо е, че това е случва през 2021 година във Великобритания", казва още Роб пред BBC.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Скоро, когато новодошлите инженери почнат да ги хвърлят от сградите завързани на стол ..."-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ще се възмутят, ще обвинят Путин и ще наложат санкции на Русия.
24
0
 
7
 
! Отговори
Ишак преди 2 години
На турски е Исак, а на руски е упорито магаре.
23
1
 
14
 
! Отговори
Защо преди 2 години
Англичанинът се жени на 40 г.? - Защото тогава открива другия пол.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хасфалт================ Ишак име ли е? Така казваха едни деца-чужденци на морето, когато виждаха впрегнато в каручка стопанско животно с дълги уши.
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не съм си позволявал да коментирам такава тема, но, явно в много страни Гей историите не са добре приети от обществото. Никой родител не иска да вижда детето си като ГЕЙ. Всеки иска да се радва на деца и внуци, собствени, както и да е. Въпроса тук е, след като много нации не харесват това, ЗАЩО по дяв.ол.ите тоя ГЕЙ модел се налага чрез правителството? Защо трябва да бъде така ***.но натрапвано всичко? Защо трябва да се репресират нормалните граждани? Защо нормалните да са малцинство????
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Детективите заявиха, че ще разпитат Сохайл Хан на 24 години, Мосин Махмуд на 31 години и Ишак Аяз на 21 години..." Не знам дали ви прави впечатление, но всички тия са кореняк-британци. Но иначе се чудя те самите какво са правили в гей-квартала. Хм...
19
2
 
10
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Война на Световете, която НСР създаде.От една страна поканените в Европа муджахидини, а от друга култивираните гей хуманоиди. И идва казуса - коя страна да подкрепи британското БХК като и двете са нейни галеници?!? Не харесвам показността на гей-обществото,но не бих пребил по слаб от мен.Виж ако ми изскочи талибан с ятаган бих го гръмнал без грам скрупули. Welcome to the new European Union. Благодарим госпожо Меркел.
18
1
 
18
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
"гей квартала на града" Вярно са много напреднали в Англия. Хомосексуалистите дали са били ваксинирани?
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шокиращо е, че това е случва през 2021 година в Наглобритания. Хомото държи да бъде нетолерантно.
16
1
 
11
 
! Отговори
До мен преди 2 години
Сещам се как се е пошегувал, ама нещо не му минала шегата, щото ония не са били обратни. Пък уж гейовете безпогрешно се ориентирали.
15
0
 
15
 
! Отговори
Каква ирония! преди 2 години
Мистър Хан и мистър Махмуд са нападнали Роб и Патрик?Забелязвате ли иронията само?
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия 3мата са чисти Англичани далечни роднини на кралицата :). Второ тия господа/дами или както се определят ако не бяха се " пошегували " което може да значи много неща можеше и да не ядът бой. Трети как така " Г е й квартал " вече и кварталите ли делим ? Баси света...
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
зьътгуйп;;.
12
2
 
19
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Много ми е интересно как точно се е пошегувал? Като гледам и другите са се пошегували с него.
11
1
 
25
 
! Отговори
Пунта Мара преди 2 години
Първото нещо, което би направил всеки нормален човек е да си измие кръвта от лицето. Този вече е с бинт, но си е оставил кръвта за повече драматизъм. Всичко е Пунта Мара в модерния свят.
10
4
 
19
 
! Отговори
Потърпевш преди 2 години
Афганците ще върнат нормалността в Англия. Веднъж ме е закачал дроздофил, искаше 100 рупии ($6), за да ми изсвири нещо на флейтата. Отврат...
9
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Гей квартала на града" и това в Бирмингам, най-пакистанския град в Англия. Другите градове целите са гей, няма нужда от отделен квартал.
8
7
 
14
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Грешки на природата
7
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя нарочно се е снимал окървавен, без даже да се измие, за да се получи по - "хубава" снимка, но нарочно не е свалил бинта от главата си, за да не се види, че раната му вероятно е съвсем дребна. Това си е лека телесна повреда и не виждам за какво влиза в болница за лечение
6
4
 
27
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 2 години
Е, колкото и да го замазват се разбира, че педелвайсите са си го търсели и първи са започнали!