Жена със симптоми на коронавирус е починала пред болницата в Монтана

Тя е била приета в тежко състояние
17 сеп 2021 18:40,
37
Жена със симптоми на коронавирус е починала пред болницата в Монтана
Снимка: БГНЕС

33-годишна жена е починала пред интензивното отделение на болницата в Монтана. Трагедията е станала в сряда, информираха от болницата.

От там допълниха, че директорът на лечебното заведение е наредил да се извърши проверка по случая.

Жената е дошла в лечебното заведение в тежко състояние. Преди това й е направен PCR тест, а резултатът бил отрицателен. Въпреки това при пристигане в болницата е насочена към инфекциозното отделение. От там я препращат отново към реанимацията, където е починала, пише БТА.

Още по темата
Младата майка имала затруднено дишане от седмица. Тя е била прегледана от кардиолог и специалист по белодробни болести, който предписал лечение с антибиотици. На 15 септември състоянието й се влошило и близките й я докарали с личния си автомобил в държавната болница.

В белодробното отделение не я приели с обяснението, че е само за болни от COVID-19, а тя е с отрицателен тест. Близките направили опит младата жена да бъде настанена за лечение в частна клиника, но и там бил отказан прием. При второто завръщане в държавната болница жената починала при влизането в отделението по интензивно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
в махалата дали са виждали маска и миене на ръцете колко народ са в еднастая
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Били са и в чатна болница, но там са им казали, че имат само ковид пътеки иса я върнали.
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде пак почнаха да си ги прехвърлят! Ама да беше казала, че е с положителен тест, щяха веднага да я приемат, все пак пътеката е скъпа.
10
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Починала е вероятно от белодробна емболия. При такава случаи е нужно жената да се приеме в болницата, да и се направи скенер на гръдния кош , кръвни изследвания и да се вкара в реанимацията за лечение. Пълни некадърници. Сега всичко е Ковид в главите им. Със счупен крак да иде човек в българската болница ше се чудят какво да правят щом не било Ковид. Между другото и аз съм лекар, ама затова се махнах от там. Не желая да работя в подобна система, където няма заинтересованост и отговорност.
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е минисър на здравеопазването в България?
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Виготура Вчера отивам на лекар. С ужасни болки, не мога да дишам, едва стоя на вратата. Осигуровки имам, но ме изгониха. Ковид съм имал и да се махам. Казвам - прегледайте ме и ми дайте рецепта с лекарства, ако трябва ще си платя и прегледа. Отговора беше - ти не си за тук, отивай в някой ковид център. И ми затвориха вратата.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забелязва се интересно разпределение. През деня преобладава пропагандата за Проекта на Харвардските, а сутрин и вечер - тази за ваксините. И двете са еднакво *** и противни.
6
13
 
14
 
! Отговори
Меч преди 2 години
Гарантирано от Радевото сл. правителство.
5
1
 
17
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
До сега энаех, че човеци влеэли в монтанската болница, yмиpaт. Но не энаех, че това става и на входа на болницата
4
9
 
22
 
! Отговори
коментатор преди 2 години
НАЛИ ПРИ ГЕРБ УМИРАХА НА СТЪЛБИТЕ -ЧАЛГАРИ МРЪ..СНИ!!!
3
2
 
36
 
! Отговори
Експерт преди 2 години
Само като чуя, че ще "се направи проверка по случая" и ми се повръща... Драйфа ми се от цялата здравна система, от намръщените сестри, от лекарите-аматьори, от наглите им оядени шефове... Пфууу
2
3
 
43
 
! Отговори
Котка преди 2 години
Дори в Монтана би трябвало вече да са научили, че при развита пневмония писиарът е отрицателен, защото вирусът вече не е в носоглътката. Би трябвало, ама на! Язък за жената.
1
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова много абсурди има в статията, че се чудя как все още има живи хора в тази Територия