Времето днес: Облачно и мъгливо, на места ще превалява

Максималните температури днес ще са между 7 и 12 градуса
Обновена: 15 ное 2021 07:12 | 15 ное 2021 07:11, Ния Христова
0
Времето днес: Облачно и мъгливо, на места ще превалява
Снимка: БГНЕС
Днес ни очаква облачно време, на места е възможно да има и слаби валежи от дъжд. Ще се появи до умерен североизточен вятър и с него ще проникне студен въздух. Максималните температури днес ще са между 7 и 12 градуса, малко по-високи в югозападните райони. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата на НИМХ.
 
Над Черноморието ще е предимно облачно. На места по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 12-14 градуса. Температурата на морската вода ще е около 14 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. 
 
Над планините се очаква по-значителна облачност. На места ще има слаби превалявания. Почти без валежи и с повече слънце ще е над масивите от Югозападна България. Ще духа умерен източен вятър. Максималната температури на 1200 метра ще е около 8 градуса, а на 2000 - около 2.
 
Във вторник времето ще остане ветровито. Ще има значителна облачност на места. В Южно и Източна България са възможни и превалявания от дъжд. В сряда вятърът ще започне да отслабва. Минималните температури ще са между 2 и 7 градуса, а максималните между 8 и 13. В четвъртък облачността ще се разкъсва и намалява. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари