Зверска катастрофа със 170 км/ч уби 16-годишно момиче

Две момчета си правели гонка
28 ное 2021 20:35, Нели Христова
130
Зверска катастрофа със 170 км/ч уби 16-годишно момиче
Снимка: 4vlast-bg.com

16-годишно момиче загуби живота си след гонка между два автомобила БМВ по пътя Самоков-Говедарци.

Катастрофата станала на 23 ноември вечерта в село Маджаре. Зад волана на единия автомобил е 20-годишен младеж от село Говедарци, в другия пътуват 16-годишната Иванина с приятеля си Николай, който шофира.

Малко по-рано двете коли са заснети от улична камера в село Мала Църква да преминават със скорост около 170 км/ч.

При гонката 20-годишният Николай губи контрол над БМВ-то си и се блъска в дърво.

"Бях на площада, когато видях как прелетя БМВ-то на Николай Кръстев, гонеше се с още една кола, също БМВ. Нямах представа, че при Николай се вози дъщеря ми. Караше сигурно с 200 км./ч. Казаха ми, че в другата кола бил младеж от Говедарци. С тази тяхна гонка животът ми свърши. Какво трябва да направя с тях? Искам възмездие и справедливо наказание за отнетия живот на детето ми", сподели през сълзи пред местния сайт 4vlast-bg.com бащата на загиналото момиче Иван Иванов.

Непълнолетната Иванина издъхва на място, а приятелят й е настанен в столична болница с множество травми, наранявания и опасност за живота. Пожарникари са рязали ламарини, за да ги извадят. Вторият водач бяга от местопроизшествието без да окаже първа помощ.

"Дойдоха линейка, полиция и пожарна. Колата беше смазана. Като се прибрах в 20 ч. пътят беше затворен. Много лошо карат тук. Трябва да се сложат легнали полицаи. Много бързо карат, това момче е карало най-мако със 150 км/ч.", разказа Спас Павлов пред bTV.

След трагедията пътят е затворен часове наред, а екипите на "Криминална полиция" остават на място до 4 ч. сутринта. Жителите на Маджаре искат на място да се поставят легнали полицаи, които да спират джигитите по пътя.

Почерненото семейство се надява виновните да бъдат наказани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само вижте това уникално БМВ: то е поне на 15г с тези изгнили калници, боята си личи че е на годинки и тръгнал този селяндурин да се прави на Шумахер.
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои виновни ? Чия е тая е46ца ? Кой даде ключове на малкия да дава газ ? Кой е трябвало да го възпита ? Пътя, че е леш, леш е. Ама там няма немски аутобан, че да кара с 160-170.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Готин На мен и 10% са ми достатъчни. Пълно е с такива които си мислят че са най-големите шофьори и са сами на пътя. Прекалена самоувереност и никакъв контрол - това са част от птичините да се изтребваме по пътищата
87
0
 
4
 
! Отговори
Ross преди 2 години
Николай да не излиза от интензивното въобще. Направо да му изключват системите!
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Решението е:1. Камери. На всеки ъгъл, на всеки селски път.2. Глоби и задължително обществено-полезен труд за всяко нарушение, застрашаващо безопасността на останалите участници в движението.3. Премахване на понятието условна присъда.
85
5
 
4
 
! Отговори
германеца Гюнай преди 2 години
откога казвам, че тази губерния е за закриване. Марш в Анадола обратно, там ви е мястото
84
0
 
7
 
! Отговори
''СЪДБА� преди 2 години
Родителството не е препоръки и забрани ,а личен пример и начин на възприемане на света.Нека се замислят родителите какви са те в живота не какво казват на децата си защото с тази култура на самогъзничество и липса на отговорности резултатите не са изненада.И нека не наричат такива случаи съдба.В 95% от случаите съдбата е следствие на фактори зависещи от самите нас.От личния избор да се качиш при безмозъчен.До това да не си укрепил стълб поради пезхаберие в работата си и да падне на нечия глава.
83
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Готин Ако това се приеме със задна дата, кюлчетата какво ще ги правим?50% за Мата Хари?
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1. Бог да прости!2. Добре все пак, че няма пострадали НЕВИННИ!
81
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Природата си знае работата.
80
8
 
32
 
! Отговори
Без сълзи преди 2 години
Нормално, турбо селянче с BMW и сблъсък. Да умират такива неразумни същества. Вида ли такава марка на пътя, непременно ще се кара от шимпанзе с тяло на хуманоид. В КАТ като видят някой да прави регистрация на BMW, право в затвора, да се спре в зародиш бъдещи *** прояви на пътя.
79
1
 
20
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Говедарци с беемвета
78
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бмв и селянин, резултат на изпростяването и безаконовто. По улиците на градовете да видиш полицай си е направо невиждано, а в селата такива няма. Следователно всеки си прави кой каквото иска. Боко тиквата съсипа държавата, разберете го.
77
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква първа помощ ще окаже хлапак на 20 година на двама смазани в колата? Айде малко по сериозно. Дори със специализирана техника трудно ги вадят. Докато има коли това ,ще става . Няма спасение.
76
2
 
3
 
! Отговори
Коментагор преди 2 години
Всичко е много интенс - на пътя със същия бъз все едно учиш финанси и право в Харвард. Само така, продължавайте да се състезавате, за да направите родината конкурентноспособна.
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко сега Дунев ще дойде да ви каже че е имало спирачен път поне три пъти и как пътя е трябвало да свети като фосфор и колко дървета са виновни все пак е експерт НАЛИ!!!
74
0
 
34
 
! Отговори
мозъчна клетка преди 2 години
До Случаен минувач - не са безразсъдни, прости са! Прости на квадрат. Масово.
73
1
 
30
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Това лято бях в Балчик. Един ден отскочих до Варна. Понеже стана късно, а последната маршрутка към Балчик е в 17 и 30 (защо така), приех едно 25 годишно момче да ме върне в Балчик. Бога ми, през цялото време кара със 120-130! А пътят го знаете какъв е! Косите ми се изправиха! През цялото време му повтарях - намали! Намали бе! Значи това младите са абсолютно безразсъдни зад волана! Когато все пак пристигнахме, целият се бях облял в пот!
72
23
 
15
 
! Отговори
на ви промяна преди 2 години
Беззаконие и хаос. При радеф е така
71
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гюлета селски !Избийте и оцелелите !