Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й

По думите й, преди да изчезне возилото, човек се блъснал няколко пъти в нея
Обновена: 26 дек 2021 15:15 | 26 дек 2021 11:09, Петя Славова
163
Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й
Снимка: БГНЕС

Преди дни стана ясно, че колата на Деси Банова е открадната в столичен мол. Вече има и арестуван. До днес няма обаче нямаше официално потвърждение от полицията намерена ли е колата и кой и защо я е откраднал.

"Има образувано досъдебно производство. Има задържано лице. Установява се съпричастността на други", заяви пред Нова тв Марио Киричков от СДВР. По думите му задържаният е от така наречения "тежък контингент". Той е криминално проявен и осъждан.

Още по темата

"Такива автомобили не биха могли да останат дълго на територията на страната, защото са видими и не са масови. В повечето случаи се изнасят зад граница", заяви Киричков.

Банова коментира, че се надява на справедливост. "Много се надявах да има щастлива развръзка. Това е огромно безобразие – да се случи посред бял ден, пред очите на толкова много хора, на място с толкова камери. Няма как да мълчиш за подобно безобразие", заяви Деси Банова.

"Дотук органите на реда си вършат добре работата. Надявам се да има справедливост и възмездие за всички хора, които са пострадали по същия начин", заяви Банова.

"Не ми е известно към този момент автомобилът да е намерен, надявам се да не е извън България. Най-вероятно е в нечий гараж. Силно се надявам да бъде намерена", заяви Деси Банова.

По думите й много хора са я потърсили, след като нейният случай стана известен. "Страшно много хора ми писаха, телефонът ми прегря. Най-фрапиращият случай е на една дама, с малко бебенце, спира за 10 минути в същия мол, за да купи пюре за бебето. Връща се и колата я няма. Обръща се към охраната и те започват да й се подиграват, че явно е забравила къде я е паркирала", разказа Банова.

Тя е категорична, че може да познае човекът, който няколко пъти се е блъснал в нея, преди да изчезне луксозното возило.

Към момента трима са заподозрените, един е арестуван, двама се издирват.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало, другари прости, бедни, завистливи селяни, ... ами не всички са мизерни окаяни нещастници като вас, слава Богу има и нормални хора с джипове, и няма нужда да си мутра или чалга-прости*тутка за да караш джип вече в България ... просто е необходимо да си образован и работлив, ама хората когато са учили вие сте си пипали ... кестените ... с една дума никой не ви е виновен, че сте мизерници!
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друг път да знае да не купува кола която да се набива в очите.Колкото по-голямо парвеню и бързо забогатяло същество толкова по- лъскави неща купува,за да го забележат другите и да си избие комплексите.Ама Десито дошло от панелката няма как да го разбере.Нито пък *** забогатял по бърз и незаконен начин чрез мътни сделки
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Познава мъжете, както познава времето.
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ходи в мола с малка кола друг път. Пък може и пеш, както казваше онази кърджалийската.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма значение, кой е пострадал. Тези дивотии трябва да спрат. Полицията ги знае, сега трябва да поиска да ги хване. Тогава ще повярваме, че мутрите вече не управляват.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Aмa колата на нейно име ли е? Тоя верно излезе голем ***!!!
8
4
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
През Д. Банова са минали много мъже... Дали ги помни всичките?
7
2
 
16
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Какъв джип кара Банова да го търсим и ние :)))
6
2
 
16
 
! Отговори
Уфф, Деси преди 2 години
Позна мъжЪТ, човекЪТ..., но не позна пълния член.
5
2
 
16
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 2 години
Ще го познае,разбира се,как няма да го познае, като каскетъджиите ще и го представят - я на живо,я на снимка.Иначе как ще приключат "разследването" ?
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** колата на нейно ме ли е? Тоя верно излезе голем ***.
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъжно - ако си държанка на бивш ГЕРБаджия, значи веднага ще ти съдейства полицията. Ако си обикновен човек... едва ли ще си мръднат пръста. Надявах се да сме се променили от едно време, но явно си оставаме същите! ПП да отичат в канала и да дават ред на следващите.
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пази Боже, Деса да прогледа!
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
da нали я натискал с раницата тя си познава охажорите