Почина 6-годишното момченце, пребито с метална тръба

Нападението от дядо му стана в Монтана преди два дни
61
Почина 6-годишното момченце, пребито с метална тръба
Снимка: БГНЕС

Почина 6-годишното момченце, което беше бито с метална тръба от дядо си в Монтана. Бабата на детето, която също беше пребита, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация в болницата в града с опасност за живота.

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“, където живеело възрастното семейството. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците, припомня Нова тв.

След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба.

Още по темата


След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в "Приогов" с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно. Какво обаче е провокирало жестокостта му все още се изяснява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Монтанапочинало внуче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
СТЕФИ преди 2 години
Що за човек би посегнал на собственото си внуче?Каква е тази ярост,която го е обзела? Все въпроси, на които отговори трудно могат да се дадат!Смъртта на детето как ще оправдае този ***!Линч и доживот в затвора,да страда всяка секунда за жестоката си постъпка!
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такъв тип като този не би се примири би правил хиляди опити за самоубийство. Не заради съзнание, а за да покаже пред обществото, че е над закона, морала, владее живота и има свои собствени правила. Така е възпитаван, в такава среда. Жалко, че жена преди години е направила грешния избор за партньор. А помислете колко години е яла бой с децата си и е мълчала
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек, който след побой до смърт на семейството си гаси тока от шалтера в жилището, заключва го и прескача през терасата, за да избяга от полицията, е в пълно и ясно съзнание. Той не е психично болен, а злобен и агресивен към обществото. Човек, който не е свикал да спазва правила, а да налага собствена воля над другите. Такъв човек дори може на улицата да е добър актьор по добронамерено, докато налага например съседа си с лопата, така че да създаде фалшив имидж за себе си в обществото
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мисля, че убиеца е психично болен. Малтретиран си е жена, деца цял живот, но всички са мълчалив, за да зарадват обществото с една фалшива семейна идилия. Да, но сега е посегнал и на внучето. Чудя се децата му как ще реагират. Дали ще го приютят и до гледат сякаш е човек след тази изродщина? Ще чуем сигурно по новините. Да се замислим ние останалите дали е редно да крием насилието и агресията?
43
8
 
0
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ТАКА Е ПРИ ФАЛШИВИЯ ГЕРОИ ФИГУРАНТА !!!!!!!!!
42
0
 
5
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
За доказани умишлени убийства да се върне смъртното наказание.В САЩ- ,,най-развитата,,демокрация има смъртно наказание в някои щати,а ние станахме големи европейци и по-големи демократи от американците.
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да си представа какъв човек трябва да си, за да направиш това.
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е мъчно за детенцето,но добре че си е отишло вместо да живее с такава психическа травма и може би доживотна инвалидизация.А дядото нека да живее и да си спомня всеки ден.Това ще е и наказанието му .Той не загуби само внучето си,но и цялото си семейство.
39
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо нормално в Радевистан!
38
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дядото е български мъжага и се е борил срещу истанбулската конвенция и западните ценности.
37
6
 
3
 
! Отговори
Май преди 2 години
От препечените филии са
36
2
 
17
 
! Отговори
Справедливост преди 2 години
Да погребат дъртия жив при внучето!
35
7
 
6
 
! Отговори
До анонимен 1. преди 2 години
Проблем в Северозапада е липсата на достатъчно огнестрелно оръжие........ Я вижте в Лясковец!!!! А този тука - с тръбата........ Дива***шка история , уви !
34
2
 
3
 
! Отговори
В. преди 2 години
2% социопати. Много стигат до върховете защото са готови на всичко за пари. Много други царуват в малката си клетка защото това е техният свят и обитаващите са техния контингент. Изключвай системите да не хабят ток и разтвор.
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дедото с тръбата - български стандарт! Бог да прости внучето!
32
0
 
6
 
! Отговори
жаго преди 2 години
Грешка - вече сте в краят на края
31
3
 
21
 
! Отговори
Българщина преди 2 години
Това е началото на края - обеднял, опростял, озверял и без надежда народ. "Не народ, а м ъ р ш а"
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, а стареца защо го лекуват?
29
2
 
22
 
! Отговори
Жалко .... преди 2 години
...за детенцето, нека почива в мир!
28
4
 
16
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До В. кво лоби, целия северозапад е толко изплескал от амфети и наливна ракия, че заслужава да бие 10 дена обсадна артилерия по 3 пъти месечно, две години.