Кристиан твърди: Помогнах на Милен Цветков

Разбрал, че журналистът е починал чак на следващата сутрин
21 яну 2022 13:45, Нели Христова
153
Кристиан твърди: Помогнах на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Продължава делото за смъртта на Милен Цветков. Обвияемият за катастрофата, при която загина журналистът даде обяснения пред съда.

По думите на Кристиан Николов, вечерта преди инцидента в дома му имало гости, заради рождения ден на приятелката му. Изпил две чаши водка от 50 мл, след това и шот, който намерил, докато почиства след събирането. На вкус му се сторил странен, устата му изтръпнала и се почувствал зле. Направил си чай и приел добавка с медицински коноп за успокоение.

Когато на 19 април се качил на автомобила чувствал дискомфорт, но не и замаян и негоден да кара кола. Малко преди фаталния сблъсък му причерняло и всичко, което му се случило било като в просъница. Спомня си обаче силен удар и че се е изплашил за себе си и спътниците си.

След като се уверил, че са добре, по негови думи отишъл да види пострадалия от блъснатия автомобил.

"Питах го: "Как си, имаш ли нужда от нещо, добре ли си?" Той изглеждаше без външни наранявания. Беше в шок и не можеше да си събере мислите", обясни Николов, цитиран от БНТ.

По негови думи след това пострадалият рязко се влошил, а самият той му е оказал първа помощ. Николов уточни, че след това пострадалият е откаран с линейка, а той съдействал на полицаите, дал кръвна проба за наркотици, а след това бил отведен в районно управление.

"На сутринта един полицай ми съобщи, че името на пострадалия е Милен Цветков и че човекът е починал. В този миг наистина се почувствах ужасно, почувствах, че светът ми свърши. Разплаках се. По последно имах надежда, че човекът е оцелял", каза още обвиняемият.

Преди да започне разказа си за фаталния ден, Кристиан Николов подчерта, че по принцип е стриктен шофьор, че пие само по поводи, не пуши и не употребява наркотици, води здравословен начин на живот, защото прави опити за бебе с приятелката си.

По-късно обясни, че пиел чай с медицински коноп за успокоение, защото е притеснителен, а хранителната добавка паста приемал при по-сериозни проблеми. При употребата ѝ се чувствал спокоен.

На предишното заседание Кристиан Николов заяви, че ще се възползва от това право на по-късен етап. Тогава по настояване на защитата беше разпитан собственикът на фирмата, която е внесла и дала за одобрение в Агенцията по храните чайове, за които Николов твърди, че е пил преди катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
15
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 2 години
този какво още му влачат делата, какво неясно има? Да стои в затвора и да мълчи!
63
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея гни.ди адвокатите, които по принцип са най-гну.сното племе на планетата, не можаха ли да скалъпят малко по-правдоподобна история? Имаха 2 години на разположение. Ми да наемат там писатели, сценаристи.
62
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Показанията са съшити с бели конци. Но у нас това минава, къде с пари, къде с близки връзки от всякакъв род - роднински връзки, бизнес връзки, партийни връзки и т.н. За съжаление, такива, като този младеж, се разхождат десетки или стотици недосегаеми по улиците, оправдани от родното "правосъдие". С фективни присъди са само хора без пари и влияние. Така работи у нас системата за съжаление.
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя наркоман заслужава да изгние в затвора до живот. Милен Цветков беше стойностен човек.
60
1
 
2
 
! Отговори
Н преди 2 години
Що се смеете, човекът не лъже. Адвокатът не е имал какво да добави към това Свето откровение.
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо съчинение са му измислили долните адвокатчета. Сега парички ще се бутнан на когото трябва и където трябва - и хайде условна присъдка, 0 години пандиз. ХАХАХАХАХАХАХ
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя лъже повече от Бойко
57
0
 
13
 
! Отговори
да бе преди 2 години
просълзих се ! некой друг ?
56
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 2 години
Кристиянчо ще бъде пуснат по живо по здраво. И ще бъде пуснат от съда , а не от прокуратурата. Другарите от съда вече са взели аванса, пуснаха го да си иде в къщи.После протестърското правителство и продажните медии ще обвиняват Гешев и прокуратурата.
55
1
 
13
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Натрупване на присъдите трябва както в в щатите. На мама сладура да вземе едни 3 по 25 години и като минат те,тогава да има право на обжалване. Така е спарведливо и демократично!
54
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Делото е доста сложно. С висок интерес е и ще качат всички книжа онлайн. На мен ми е интересно- хората, които извадиха Милен от автомобила по престъпно забранен начин, привикани ли са като обяиняеми за причиняване на смърт?
53
2
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Така му помогна,че вече няма нужда от нищо.Адвоката добре е подготвил долния наркоман.Да изгние в затвора.
52
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, да, всички видяхме! Нещо повече - той нарочно ти препречи пътя и се самоуби! Кога ще е присъдата на тоя?
51
1
 
11
 
! Отговори
Грую преди 2 години
Aйде и той като Токев - в панделата без шикалкавене. Само че не за 7 месеца а за 7 години..
50
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно е пил доста силен билков чай.
49
2
 
13
 
! Отговори
Хан Крум преди 2 години
За такива *** присъдата е една, смърт за смърт.
48
0
 
14
 
! Отговори
9 преди 2 години
Адвокатът на кристианчо много приказки е челако този филм мине в съда да закриват тоя коптор
47
1
 
25
 
! Отговори
а преди 2 години
Брутален ***. За такива бесилото!!!
46
1
 
28
 
! Отговори
пх преди 2 години
Бедното "дете", мъ то било "чисто и невинно" като "момина сълза", бе!!! Даже помогнало... Тц,тц,тц..., пък лошите чичковци-полицаи взели, че го арестували! Ауу...
45
24
 
7
 
! Отговори
Приятел на Кристиян преди 2 години
Пуснете Кристиян! Той е много добро момче! Пич отвсякъде! Милен си е заслужил съдбата! Дайте сега всички да ревем за него,а ?!