Дрифт в подземен паркинг на мол, ще има ли наказани?

Случаят се е разминал без пострадали, има леко ПТП
Обновена: 11 фев 2022 09:15 | 11 фев 2022 09:14, Петя Славова
30
Дрифт в подземен паркинг на мол, ще има ли наказани?
Снимка: Кадър, БНТ

Опасни маневри в мол заснеха камери. Скандалният видеозапис "взриви" социалните мрежи – на кадрите се вижда как водач прави дрифт в подземен паркинг на голям търговски център в столицата.

Случаят е от сряда, малко след 21.00 часа. Резултатът е леко ПТП, за щастие без пострадали.

Кирил Йорданов споделя, че е бил в мола за покупки. "В един прекрасен момент се търси собственик на автомобил с определен номер, който да се яви пред него. Това било заради ПТП в района на паркинга.", уточни той.

Мъжът заснема всичко." Шофьорът беше в шок. Беше подаден сигнал към 112. Само един автомобил се движеше, имаше следи от гуми. Сигналът вече беше подаден от служителите на мола." , обясни пред БНТ Кирил Йорданов.

Той поясни, че също е опитал да подаде жалба, но охранителите на мола са му споделили, че при други подобни ситуации всичко приключва без да има потърпевши. Самият шофьор, извършвал опасните маневри, също е бил на мястото с група приятели. Все още не се знае дали са му повдигнати обвинения.

Причината на това място да се случват подобни инциденти е и, че в паркинга се влиза съвсем лесно за разлика от другите търговски центрове, уточнява още Кирил Йорданов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: дрифтмолжалба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
до ДО 6 преди 2 години
Лесно е да се заканваш в нета, нали? А имаш ли капацитета, за да изпълниш заканите си?
23
0
 
2
 
! Отговори
Жалко,но факт преди 2 години
Толкова ли е трудно да сложат легнали полицаи както правят в други държави
22
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Ако КАТ си свърши работата и този елемент си получи наказанието,повече няма да сме свидетели на подобни изпълнения.КАТ обаче не обича да работи.По-добре е да скатаеме на някоя бензиностанция вместо да се заниваме с дрифтаджия.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 16Гледах клипа, точно бмв 3 е.
20
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така ги правят настилките в паркингите на моловете, че малко газ да подадеш и колата поднася. Пътя е виновен
19
0
 
6
 
! Отговори
. преди 2 години
"Той поясни, че също е опитал да подаде жалба, но охранителите на мола са му споделили, че при други подобни ситуации всичко приключва без да има потърпевши." - какво означава това??
18
0
 
5
 
! Отговори
румен преди 2 години
ДО САНДО... как законите да не важат в МОЛ..това е общественно място--след като създават опасност от инциденти-- МВР има всички правомощия --не само по закона за движение по пътищата.....а по други закони в тази държава--- има хулигански прояви-- как да нямат право там.. Глупости говорите .. Ако някой заплащва със свои действвия съседи или други--има закони не само ЗДП----
17
0
 
11
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Става дума за РИНГ МОЛ.. там толерират тези дрифтаджии... преди две седмици пак ги имаше и щеше да ударят синът ми... звънихме на 112--явно имат полицейски чадър...
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко,че са размазали кадъра и не може да се види дали е от представителите на бмв,(безмозъчна майимуна вътре),които искат да се покажат на всички,че отговарят на критериите на марката
15
5
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
на частен паркинг не важи закона за движение ... толкоз по темата! с тоя трябва да се разоравят собствениците на МОЛа и охраната
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бих го потрошил на място с ясното съзнание, че ще нося отговорността си. Там ходим с децата си, най-малкото е да удари кола, ами ако отнесе човек. Ефективни присъди за такива ***.
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами кажете си че е това е Ring Mall и това се случва от поне година и почти всяка вечер след 9. И всички го знаят това и ми е много интересно липсата на реакци от страна на управата на мола както и от полицията. Както написах това се случва от почти година и повече!!!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3 Aбе хубаво, че можел, ама не е там мястото да маневрира.
11
1
 
8
 
! Отговори
ДО 6 преди 2 години
Като замаам някой капацитет като теб с манарата, само на дрифтъри ще ми станете.
10
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помня преди време как едни келешчета влязоха с мотори директно в мол-а... И наистина им се размина, защото бяха синчета на високопоставени ***...
9
0
 
24
 
! Отговори
българин преди 2 години
Дрифтърчето с бейемвйе ли беше..? На село нема къде , затова дошъл у София , баш в МОЛ-а да се гъзи !
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В дъ мол и в неделя вечерта един правеше дрифт. Вървях към колата и доста се изплаших. Летеше срещу мен и нямаше къде да се скрия.
7
1
 
27
 
! Отговори
От хората преди 2 години
Това се случва често.Ами вземете му книжката до живот,направете го охрана на паркинга за 5 години и да видим приятелчетата утре ще дрифтят ли или ще драйфат.Стига с този популизъм крумови закони са нужни за да има промяна.
6
38
 
5
 
! Отговори
BMW преди 2 години
Хейтете отново. Чичаците с малолитражки и метресите са много по- опасни, когато нарушават правилата, особено когато правят неразрешени завои и спират точно на пешеходни пътеки и кръстовища.
5
1
 
29
 
! Отговори
Наков преди 2 години
Ако ми беше ударил моята кола , ще му изкривя усмивката на келефчето