Преговори с Русия на фона на бомби, Зеленски: Няма резултат

Той призова целия свят да закрие небето си за руски самолети
229
Преговори с Русия на фона на бомби, Зеленски: Няма резултат
Снимка: GettyImages

Няма резултат от преговорите с Русия. Това каза президентът на Украйна Володимир Зеленски в извънредно обръщение към нацията.

Той призова целия свят да закрие въздушното си пространство за руски самолети, както и летищата в света да не приемат самолети на Русия.

Зеленски отбеляза, че днешните преговори между Русия и Украйна са протекли на фона на бомбардировките на украинските градове и територия.

Още по темата
"Държава, която извършва военни престъпления, не бива да е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН", изтъкна украинският президент.

В изявлението си Зеленски повиши в длъжност посмъртно множество лейтенанти и военнослужещи, загинали във войната през последните пет дни, като подробно обясни всеки от тях как е изпълнил дълга си към rодината.

За пет дни Русия извърши 56 ракетни удара и изстреля 113 крилати ракети, заяви украинският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Артиста нали искаш НАТО и САЩ ,ето проблема
131
10
 
18
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Истинските военнопрестъпници са Никсън, Картър, Рейгън, Буш-баща, Клинтън, Буш, Обама, Тръмп, Байдън - виж десетките бомбардирани държави без позволение от ООН и количеството жертви разрушения. САЩ имат нелегални (черни) затвори по целия свят, вкл. прословутия Гуантанамо, където се практикуват разпити с мъчения. САЩ заплашват съда в Хага, че ако съдия започне дело за военни престъпления срещу американец, ще бъде съден в САЩ или санкциониран.
130
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
целия свят, ли??? А какво да кажем за еврейската държава Израел ??
129
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всички новинарски сайтове се отразява варварската атака на руснаците в Харков, само в един не. Познайте кой.
128
2
 
2
 
! Отговори
LZ1953 преди 2 години
До Пижо;китай гласува въздържал се , т.е чака удобен момент да ритне столчето
127
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пижо "За какъв свят говори тоя?" За цивилизования.
126
8
 
11
 
! Отговори
Генералът преди 2 години
никой няма да направи остъпки на владо путин, тази война беше най-голямата му грешка; тотално подценяване на възможностите на врага. вместо да откъсне, той обедини германия и унгария срещу себе си; исканията му са тотално неадекватни на сегашната позиция.
125
15
 
14
 
! Отговори
Пижо преди 2 години
Кой е този "цял свят", който бил подкрепял Украйна и с който промиват мозъка на баба Генка от село?!? Аз не съм чул една африканска страна да подкрепи Украйна. И за азиатска не съм чул. Обратно, редица азиатски държави подкрепиха Русия, начело с Китай, разбира се! Дори в самата Европа не всички страни подкрепиха Украйна. За какъв свят говори тоя?
124
4
 
16
 
! Отговори
нострадамус преди 2 години
Украйна не трябва да влиза в алианса.Колкото повече оръжие даде запада, това само може да продължи войната с други средства.Единствено руските генерали и олигарси могат да спрат Путин. Украйна да бъде неутрална страна, трябва отсъпки които не са гибелни за славянският украински народ.
123
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Александра "Путин в момента е на принципа всичко или нищо" Всички военопрестъпници са били на този "принцип". И него го чака същата съдба като тях. Рано или късно.
122
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв успех при положение, че преговарят с патологични лъжци и пoдлеци? Месеци наред Лавров и господаря му лъжеха, че няма да нападат Украйна...
121
4
 
6
 
! Отговори
Александра преди 2 години
Путин в момента е на принципа всичко или нищо - явно е търпението му се иэчерпа дано само да не е иэпаднал в ПАРАНОЯ эащото човек притиснат до стената е способен на всичко!!! Апропо Украйна е със САЩ а това оэначава ПОТЕНЦИАЛНА ОПАСНОСТ от ядрена атака!!!
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Статии, които говорят за Путиновата война изчезват като лански сняг.
119
2
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Не може да не с признае прецизната точност с която американците избират президенти да им играят по свирката. Надушиха го този Зелинскси, че е слабо звено и го насъскаха срещу руснаците. Ядрена сила щяла да става Украйна, в Нато щели да влизат. Сега иска за една секунда да го приемат в ЕС.Той по-скоро не е комик а фокусник. Иска за една секунда да приемат ЕС и ЕС да бъде въвлечен във война. Истински фокусник.И си вярва! В ЕС колкото и да са смахнати политиците таралеж в гащите си няма да сложат
118
2
 
6
 
! Отговори
МИР... PEACE..!! преди 2 години
С тези призиви комунистите правеха революции, лъжеха хората и след това безмилостно избиваха деца, жени, инвалиди по целия свят....... КОМУНИСТ =ФАШИСТ.....!!..................... ОФ-РАДЕВ.. БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС/БКП......... СА КОМУНИСТИ...!!
117
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аве Зеленски се смя на срещата с Меркел Макрон и Путин . Цял свят се пита -ТОЗИ ДОБРЕ ЛИ Е ??? На всички им беше ясно че е пътник. Сега що не се смее. Който не вярва има го в нета. Стига само да не гледа бг медии и всичко ще му се изясни.
116
8
 
5
 
! Отговори
До 118 преди 2 години
Дори не можеш да напишеш Украйна правилно, путиновски ***, не те ли е срам? Слава на Украйна, нападната вероломно от диктатор, който не може да бъде наречен човек. Целият свят ще помогне, този ненормалник трябва да бъде спрян, той е по-ненормален даже и от Хитлер.
115
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кого ще освобождава Путин?Ами той ги изтрепа хората в блоковете с ракети.Не се води битка между войски,а срещу невъоръжени хора в жилищните блокове.
114
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прецедателя на Н.С би трябвало в казарма да е .И министър прецедатл а тези не са .Аз със асма искаха да не служа и подписах на моя глава да бъда войник .Срам ме е тези те са позор .Нищо мъжко в тези, не можех да дишам и правех военни учения наравно с другите .
113
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди около два часа нацитата от Азов си направили сбирка. Чуло се едно "БУМ!" и сбирката я открил самият Бандера! Хихихихииихииии!