Хотелиери очакват провал на летния сезон

Вече били анулирани и ранни записвания
60
Хотелиери очакват провал на летния сезон
Снимка: БГНЕС

Очакваме летният сезон да бъде обречен на провал. Ако случайно има някакъв сезон, то ние ще разчитаме на ранните записвания, които към момента са много малко. Това заяви Станислав Стоянов – зам.-председател на Асоциацията на хотелиерите в „Златни пясъци” пред Нова телевизия.

„Вече има и анулации на ранни записвания. Ако военните действия продължат, въпросът е какво ще се случи и с настанените в хотели бежанци. Трябва да има адекватни мерки”, каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: летен сезонХОТЕЛ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли да ям картофи със сирене за 20 лв Разочарован съм
46
0
 
14
 
! Отговори
Последния плажуващ преди 1 година
Чадър и шезлонг- 20 лв. - да. ама не! Чао лакоми издънки! Паркиране на полето в тръните- 10 лв. На ***!
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
групости,пълно с украинки с по 2 деца и бабушка..ама за чадъри не можете да им вземете пари,те само това повтарят "слава Украину,у нас нет денги" и отиват в чейнчбюрото да сменят 100$.
44
0
 
10
 
! Отговори
Ninja преди 1 година
Алчни псевдокапиталисти!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез са ... и виц-а
42
0
 
14
 
! Отговори
Оффффффффффф преди 1 година
Нашето черноморие и хотелиерство със три букви да го посочиш
41
0
 
24
 
! Отговори
чадърче преди 1 година
а вчера казваха че очакват силен сезон :)
40
0
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Дайте да поревем,пък дано капне някоя помощ.Помощите свършиха.Хващайте се за работа.
39
3
 
21
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
То чермоморието е превзето от украинци. Вече е тяхно.
38
0
 
35
 
! Отговори
Ами.. преди 1 година
Пожелавам им го, заслужават си го. Сега като падна изискването за сертификатите за Гърция, ще чакат.....Каквото дойде, ден година храни и така. Както винаги, между впрочем ;)Народа ви научи номерата на и бяга при комшиите, чибурашките няма да дойдат. Украинците пари нямат, дам.....сезона ще е точно такъв, какъвто си заслужавате...Ай честито на бизнесменЕте...
37
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хотелите по черноморието ще станат украински гета .Няма мърдане .Не може и да ги изгоните щото Урсулката ще каже няма да ги пипате или спираме еврофондовете .Така че украинците остават по хотелите докато се пенсионират.Сори автогол сами си вкарахте мили хотелиерчета престъпничета.
36
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми тарикатлъка се плаща в един момент...Заграбили са дори всички територии зад плажовете и цакането започва още от момента,в който се появиш с колата.Тук 5лв паркинг,там 5лв паркинг(вече може и по 10лв да искат).Шезлонзи и барбарони на цени в небесата.Чалга се лее през 100 метра.Гърчолята пак ще избият рибата за поредна година.
35
0
 
24
 
! Отговори
1-н преди 1 година
Да се чете родни тарикати
34
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намалиха ДДС И ЦЕНИТЕ СКОЧИХА!МИНАЛОТО ЛЯТО!СЕЖА ЩЕ СИ ПРАВЯТ КОМПАНИЯ С РУСКИНИТЕ УЖ УКРАИНКИ!
33
0
 
21
 
! Отговори
1-n преди 1 година
Да правят като ветъра, не стъпвам да ме дерат роднини тарикати, за *** да не говорим
32
6
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Аз . . .Защото в Гърция не настаняват украинци безплатно, а си пазят хотелите за туристи.Да, не съм луд да ходя в хотели където украинците живеят с месеци без пари, а на българите да им искат по 100 лева на ден и по 10 лева за чадър.
31
0
 
65
 
! Отговори
до 32 преди 1 година
Като нищо другата година някоя друга шашма да измислят. Тия така не разбраха, че пари се правят от количество и качество. От услуга, която с удоволствие да платиш. И пак да се върнеш. Да кажеш после на приятели и роднини "Бях в едно хотелче. Чисто. Спретнато. Страхотно готвят" . А не да го обрулиш един път и "ден година храни" - дали ще се върне тоя клиент пак да си остави парите там? Мутрягите не се научиха, че туризъм си е цяла наука и се учи 5 години в УНСС (и не само там).
30
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер!!!Поне половината да фалират,че много ме дразнят!!!*** до ***!!!
29
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само преди 3-4 дни четох, че същите хотелиери очаквали много силен сезон. Сигурно се усетиха, че така няма да ги огрее да се докопат до някакви държавни помощи, както свикнаха в последните години и ето че смениха плочата. Сега чакали много слаб сезон. Преди Ковид ум пречеше, намалиха им ДДС-то, дадоха им помощи, концесиите на плащаха. Сега войната им пречи. Догодина нещо друго ще е. Важно е да се реве и да се искат държавни пари
28
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леко така при мутро-хотелиерите се заформя бавно един зачатък на мисъл, че яко сами си го завряха отзад. Ами така е - който не ще питомното, ще гони дивото. Направиха ама всичко възможно да отвратят българите от собственото ни море. Благодаря, но ще пропусна. Още от паркинга "плащааай". И ти си плащаш. За скапаната храна от фризера, за някаква бетонена кутийка, за чадър, шезлонг и малка топла бира?! В компанията на врякащи "бежанци"? Е... без мене, моите пари и моето семейство.