Непълнолетни пребиха до смърт 60-годишен мъж

Тялото му е открито рано сутринта в Дупница
Обновена: 7 май 2022 14:30 | 7 май 2022 13:46, Елка Василева
69
Непълнолетни пребиха до смърт 60-годишен мъж
Снимка: архив, БГНЕС

Тялото на 60-годишен мъж беше открито рано тази сутрин в Дупница. Около 6 часа сутринта мъжът е бил открит на тротоара пред хранителен магазин.

Според източници от разследването мъжът е бил пребит с цел грабеж. Задържани са двама непълнолетни.

Разследващите са установили, че единият от задържаните забелязал, че възрастният мъж разполага с няколко банкноти от 100 лева.

Повикал приятеля си и двамата нападнали жертвата с удари по тялото. След като го обрали, оставили мъжа в безпомощно състояние, предаде БНТ.

Трупът е откаран за аутопсия, която да установи причините за смъртта. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на прокурор от Окръжна прокуратура, каза говорителят на полицията Катя Табачка.

Работата по случая продължава и в момента, посочиха още от полицията. По непотвърдени данни мъжът, който се казва Георги, е празнувал имения си ден предната вечер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да го прости човека, още една жертва на ли ла ви те. А ли ла ви те малолетни са за доживотен, но уви в абсурдистан едва ли нещо ще им направят.
37
2
 
4
 
! Отговори
Теди преди 1 година
И МЕН ДЕМОНА НИКОЛИНА И ГРОЗНАТА И ДЕМОНИЧНА ДЪЩЕРЯ СЕ ОПИТАХА ДА МЕ УБИЯТ ЗА ПАРИТЕ МИ НЯКОЛКО ПЪТИ
36
1
 
12
 
! Отговори
Цн преди 1 година
От 12 години не са никакви деца, а са настоящи убийци. Родителите им ги подтикват да извършват престъпления, защото закона ги освобождава от носене на отговорност. Тези закони са от борисов и не са променени. Кога ще променят закона??Кой спира промяната на този закон.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
утре ще ги пуснат по *** моделтова е ча.л.гария все пак!
34
0
 
10
 
! Отговори
Предположение преди 1 година
СОП-аджийчета? Постъпката не е на вменяеми лица, а на някакви умствено изостанали келе.ши
33
0
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Родителите, също трябва да се съдят
32
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тях да се случи същото .
31
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не им кажете произхода бе? Докога ще ги криете? Те убиват всеки който видят, че не е силен като тях с цел грабеж. Колко стари хора си отидоха от тях, наши родители . Страх ви е да не тръгне расовата омраза. Ще има, ще има и възмездие, рано или късно
30
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТАРАШКОВ ДА СИ ИЗКАРА ГЛАВАТА ОТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА БОРИСОВ И ДА СЕ БОРИ С ПРЕСТЪПНОСТТА ЧЕ МУТРИТЕ СЕ ВЪРНАХА И СТАНА СТРАШНО- ТАКА ПРЕСТЪПНОСТ ИМАШЕ ПРЕДИ БОРИСОВ.
29
3
 
26
 
! Отговори
Истанбулец преди 1 година
Ама показвайте ги тези случки на кака Урсула бе мис.иPKи!!! Да е ясно, че жертви на насилие на нашата планета земя са ПРЕДИМНО МЪЖЕ!!!!!
28
1
 
28
 
! Отговори
Р. Рейгън преди 1 година
Решението е просто и ефективно, но властолюбци, пишман либерали и други левичари се страхуват от него, защото за тях личността не е важна, затова все вдигат шум и плашат гаргите с чучелото на хипотетичния масов убиец. Имам предвид нещо, което се е доказало от незапомнени времена, а именно: въоръженият човек и въоръженият народ. Когато имаш оръжие и си добър гражданин, всеки подобен на горните *** ще се замисли дали да ти посегне...
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доживотна присъда, солена рибка по три пъти на ден и никаква вода и разходка. Да бъдем хуманни!
26
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако бяхме нормална държава тези щяха да гният до живот! Със сигурност са от гнусните и наглите ***! Горкият човек, мир на душата му!
25
1
 
16
 
! Отговори
Олдъс Хъксли преди 1 година
Чудя се на коментарите тук... От оскъдната информация има само два безспорно установени факта: 1.Чоеекът е пребит до смърт; 2. Арестувани са двама предполагаеми извършители. Толкова, всичко друго са предположения; това може да се коментира. За мен най-важното е, че нещо с ценностната система не е наред, след като животът, човешкото достойнство и личната неприкосновеност са под съмнение като върховни ценности на нашата цивилизация. И решението едва ли са концлагерите на Хитлер и Сталин...
24
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога някой ще се намеси да освободи подтиснатите и постоянно тормозени народи в българия от българските фашисти и нацисти? Кога?!!
23
1
 
39
 
! Отговори
До 31 Костадин преди 1 година
Кой ви тормози,бе?Вие сте галените деца на нацията.Не работите,а получавате помощи,размножавате се като зайци за да получавате детски,не учите,поставяте си бараките където ви хрумне и никой не ви санкционира,не плащате данъци,ток,вода.И след всичко това издевателствата над възрастни и болни хора,мародерствате и ги убивате.Вие не сте хора!
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Украйна дават оръжие а на възрасните не дават и даже МВР го конфискува без пари за да не падне Петков.
21
46
 
2
 
! Отговори
Костадин преди 1 година
Не може 30 години да ги тормозиш, дискриминираш и биеш, и да очакваш, че няма да събудиш мечката. Каквото е правил този 60 годишен нацист над ромите, същото правеха украинците над руснаците. Поне сега си е получил заслуженото. Той и зеленски писка, ама украинците избиваха руснаци и им забраниха културата и езика.
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще дойде време разделно, някога.
19
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В друга медия казаха,че са роми.