Ръководството на БФС възмутено от националния отбор

Резултатите и играта не отговорили на очакванията
6 юни 2022 14:00, Елка Василева
113
Ръководството на БФС възмутено от националния отбор
Снимка: архив, БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) изрази възмущението си от националния тим за мъже след загубата от Грузия с 2:5 в неделя вечер в Разград в среща от турнира Лигата на нациите.

БФС публикува специално изявление на официалния си уебсайт.

Още по темата
"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой.

Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и въпреки осигурените предпоставки за успех, резултатите и играта не отговориха на очакванията не само на ръководството на Българския футболен съюз, но и на цяла България.

Още утре, 7 юни, Изпълнителният комитет на БФС ще проведе заседание, на което ще бъдат дискутирани вариантите за нов национален селекционер.

Временно в следващите два мача от турнира Лига на нациите отборът ще бъде воден от Георги Иванов", се казва в позицията на БФС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Националният отбор е бил силен, когато ЦСКА е бил силен.
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възмутени били, не се ли нагушитехте от черно тото. Ще има пари перуката да друса кючеци в чалготеките.
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бербатов президент!
93
0
 
9
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Ясно тия от БФС нямат чувство за отговорност ,нямат срам ,нямат и намерение да си подават оставките ! Лошо се пише на. българския футбол!ПОЗОР!
92
2
 
3
 
! Отговори
Реплика преди 1 година
От както киро гела почна да плаща на *** и пульо ,няма футбол в България.; Македонци ,Косовари ,албанци са все пред нас
91
0
 
4
 
! Отговори
Посерич преди 1 година
Кой миСра в гащите възкликна Перуката и се намаза сГовната за да не го подушат хищниците
90
0
 
10
 
! Отговори
Питанката преди 1 година
Боби Перуката дали е възмутен от Мамин Ники?
89
1
 
6
 
! Отговори
vlady преди 1 година
Всъщност Татин Ники има известна вина за първия гол, но защитната ни формация беше безобразна през целия мач и останалите четири са изцяло тяхна вина.
88
0
 
13
 
! Отговори
Ники преди 1 година
Тате, ако не пуснеш и Николета, ще пусна още толкова гола!
87
1
 
7
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Гьотверен, даже не се срамувам малко!
86
1
 
16
 
! Отговори
Един българин преди 1 година
Пък ние народа на България сме възмутени от ръководството на БФС
85
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Не, това не е истински българин. Това е един нагъл и самозабравил се ***, който е възпитан така. *** чалгар. Истинският българин е възпитан да не се предава, да се бори, да е честен и справедлив. Да е благороден и да помага. Да се стреми да се усъвършенства. Всичко друго са изпуснати първи 7 години и деформирана ценностна система.
84
0
 
22
 
! Отговори
Българско=много зле преди 1 година
"Българският футбол тъпче на едно място" Николета Лозанова
83
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е един истински българин - крадлив, типигьоз и най вече голям патриот!
82
1
 
19
 
! Отговори
Истинската перука преди 1 година
Много кофти се развиха нещата. Така се бях наточил за едно спокойно неделно пийване, а тя цялата седмица тръгна на криво. Заради тия аматьори ся ще трябва да се занимавам да търся нов треньор и публикувам обяснения и да изглеждам възмутен.
81
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе, Перукаа ... колко треньори сменихте до сега? Резултат има ли? Какъв е извода? Не стопляш, а? Айде сега си взимайте саковете и да ви няма!
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да има оставка на цялото ни неадекватно правителство което води страната ни към фалит.А тези хрантутници и пияници от БФС няма да коментирам , те резултатите говорят сами за себе си.Ще играем за честта си срещу ....Гибралтар.Те и техния отбор сигурно са готвачи и сервитьори,но пък нашия е съставен само чалгари които не излизат от фейса и от дискотеките.Тях ги вълнува една нова татуировка,нова прическа,някоя харна изстрадала женица,екскурзиика някъде.Закривай!
79
0
 
23
 
! Отговори
Незабавно преди 1 година
Тези по върховете на БФС начело с неадекватния Боби да не се правят на възмутени и недоволни ,ами да хвърлят скоростно оставки! Безсрамниците имат и наглостта да оплюват всички други,но не и собствената си некъдърност,корумпираност и тъпотия! И те като политиците съсипаха всичко добро във футбола,което беше градено десетки години!Единственото,което ги интересува са парите и далаверите! Срам и позор са,поради което трябва да се разкарат максимално бързо,за да бъде спряна разрухата във футбола!!!
78
0
 
19
 
! Отговори
Radio Gaga преди 1 година
Не нов селекционер, а нов национален отбор трябва. Разпускане на настоящия и подбор на млади, способни и патриотично настроени играчи. Вижда се, че подходът със смяната на селекционера не работи. Вземат се сериозни треньори, които не могат да мотивират един отбор мързеливци, на които само парите са им мотивиращ фактор и пак не могат нищо да направят.
77
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ей корумпе перуково... оставка бе, срам сте и вие