Простреляха в главата 22-годишен, почина в болницата

В основата на престъплението стои междуличностен конфликт
6 юли 2022 16:45, Нели Христова
33
Простреляха в главата 22-годишен, почина в болницата
Снимка: БГНЕС

Служители от ОДМВР-Перник разследват смъртта на 22-годишен мъж от Радомир. Това съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

Сигналът за инцидента е подаден към 22:50 ч. във вторник. Органите на реда реагирали незабавно, но на място не установили хора, а само веществени доказателства. По-късно е изяснено, че в Спешния център на пернишката болница е докаран 22-годишен радомирец с прострелна рана в главата, който е починал.

По данни от разследването в дъното на конфликта стои стар междуличностен конфликт. Двама мъже от години имали разногласия, които се пренесли върху синовете им.

Снощи единият баща и сина му засекли в центъра на Радомир другият млад мъж с приятелката му. Последвал скандал. Нападнатият се прибрал у дома, за да вземе бухалки. Когато се върнал на мястото на спора, скандалът продължил. Тогава бащата, който започнал пререканията, извадил пистолет и стрелял няколко пъти. След това сам се обадил в полицията, за да каже какво е направил и избягал. Неговият син е задържан за 24 часа.

Ще се проверява дали някой от двамата има законно притежавано оръжие. Всичко се разиграло на обществено място в  центъра на града.

Около 23:30 ч., в междублоково пространство в Радомир е открит изгорял лек автомобил, ползван от 51-годишен радомирец, за когото се предполага, че е замесен в случая. Мъжът е обявен за издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук всеки се мисли за бог....
5
0
 
3
 
! Отговори
МВР шефче преди 1 година
Тозинили е бил полицайче, или бразилче. И двата под-вида имат доста сходна психика.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега, като завършиха спора, доволни ли са всички?
3
0
 
11
 
! Отговори
Корадо Катани преди 1 година
Дъртият бегал и изоставил сина да го лежи. Или пък са си разменили ролите, татковеца да поеме вината. Все тая, бананова република.
2
16
 
4
 
! Отговори
ИСТИНСКИ ПАТРИОТ преди 1 година
ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ ТУРЦИ ДА ИЗБИВАТ СТРЕЛЯТ И УБИВАТ НЕВИНИ БЪЛГАРИ! КОГА ЩЕ ИМА НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС? РАЗКАРАЙТЕ ВСЕКИ ТУРЧИН ИЛИ ГИ ЕКЗЕКУТИРАЙТЕ ЗАЩОТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ТОВА ПОВЕЧЕ! АЗ ОТ 2 СЕДМИЦИ МИНАВАМ ИЗ ТУРСКИ СЕЛА И ПРЕБИВАМ ТУРЦИТЕ ЗА ДА ИМ ПОКАЖА КАКВО СА 5 ВЕКА РОБСТВО. ПОСЛЕДВАЙТЕ МОЯ ПРИМЕР ЗА ДА ГИ РАЗКАРАМЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОМИИ ОТ ТУК ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, ВАСИЛ ЛЕВСКИ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЕЗИК
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милиционерите откачиха тотално. Събирайте им оръжията че се изпотрепаха.