Още едно обвинение за Семерджиев - за притежание на наркотици

В колата е имало амфетамини
13 юли 2022 17:52, Нели Христова
27
Още едно обвинение за Семерджиев - за притежание на наркотици
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата повдигна ново обвинение на Георги Семерджиев, който е обвинен за тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в София, при която загинаха две жени.

Обвинението е за притежание на наркотици. В катастрофиралата кола са намерени амфетамини, предаде БТВ.

Те не са били в голямо количество, но все пак попадат под ударите на закона и затова Семерджиев е с още едно обвинение. С това обвиненията срещу него стават четири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Сашко преди 1 година
Скъпи съграждани,тази катастрофа мирише......много нагласено изглежда всичко за да са този Семерджиев и спътничка полицайка!Разцепен на две джип....шофьора го няма и нищо му няма!Моята версия е че катастрофата е причинена от висши полицаи или висши служби.....при която загиват двама души....другото е цирк за пред народа и медиите
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ще живее в собствено жилище, не работи, и ще има толкова пари да се дрогира. То ясно, че е пласьор, ясно е че има защита от високо. И какво ще прави в МС Семерджиев в деня на ареста на Борисов? Ще консултира Ленка как да ползва вибратор ли? ( намерени са цял шкаф от тези атрибути в жилището му). Запис на колата му имало, че е бил там. А стига! Затова такива ги надроби Кирчо. Втори Зеленски! Такъв ни слагат от Америка. Отврат!
9
0
 
3
 
! Отговори
аре бе преди 1 година
до кога ше го бавите тоя бе ? 20г. ден за ден в затвора - най малко !
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изтече запис за пиците с кристали доставени в МС от Семерджиев специална пратка за Киро и Лена вечерта когато арестуват Борисов. Записите ще покажат кой е доставял кристали в МС и няма да му се размине нито на Гочето, нито на Киро и Лена.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изтече запис как Семерджиев доставя пици в МС на Киро и Лена вечерта при ареста на Борисов.
6
2
 
4
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Чудно ми е дали полицайката ще му ходи на свиждане в ареста,след като на практика я оневини и да е имало нещо нередно с това странно обвинение за 2000 лева на месец.Е га ти акъла - все едно от всички патрули нито един няма да го провери като им махне с картата си..
5
4
 
3
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Е,при толкова обвинения съда определено ще потвърди мярката задържане под стража,но сега ще трябва и да го приключат в 8 месечен срок и да вкарат делото в съда,за да могат да го държат в затвора до края на делото,че май изгърмяха набързо патроните и ако след 8 месеца не е в съда ще трябва да заменят мярката с друга.Друго щеше да е след 7 месеца да му вдигнат ново обвинение,но има време може и да изкочи нещо неочаквано,а то няма как да няма неразкрити неща около него.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То сее видяло че ще му дадат минималната. Но роднините на момичетата трябва да приложат закона Зъб за Зъб Око за Око. От този закон измъкване няма.
3
3
 
2
 
! Отговори
Мама и Тате Гошеви преди 1 година
Аааа да бе, това не е възможно!
2
4
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Кога се сдобие банкяския талуп.
1
3
 
10
 
! Отговори
Ямуксикли преди 1 година
Трябва да yтpeпе някой на пътя както и стана,за да се раздвижат институциите...