Тръмп: Вярвам в двата пола, има мъже и жени

ЛГБТ се е вкопчила в тази расова теория
25 юли 2022 14:38, Александър Попов
101
Тръмп: Вярвам в двата пола, има мъже и жени

През уикенда Доналд Тръмп се обърна към младите хора на митинг във Флорида и каза за ЛГБТ общността: "Тази общност се е вкопчила в лявата джендър идеология и токсичната расова теория", съобщи Fox News. Ние вярваме в два пола. Има само мъже и жени."

"Не можете да се доверите на тези хора, на които не бихте позволили да гледат децата ви и за 20 минути. Така че защо трябва да им позволяваме да обучават милиони американски ученици в продължение на дни или дори години?", посочи той.

Бившият президент на САЩ Тръмп също така заяви за транссексуалните лица: "Трябва да въведем строги забрани за преподаване на расови, сексуални и политически елементи, които могат да бъдат неподходящи за децата, живеещи в САЩ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Доналд Тръмппол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И не само Тръмп вярва в двата пола ...
44
4
 
12
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Може ли някой са отговори какво обща има Путин с това колко пола има в природата?? Чак толкова всемогъщ пък да е..
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Когато се говори за повече от два "пола" никой не говори за биологичен такъв, а за самоопределяне." ---- алоу, шорошоида, ша съ самоопределяш единствено и само в лудницата! Никой не е длъжен да ти търпи психичните отклонения!
42
10
 
5
 
! Отговори
Серьожа преди 1 година
А Путин вярва че има само един пол: руски. И всички същества, които не са от този пол трябва да бъдат унищожени. Затова нападна Украйна - за да защити "руския пол", най-половия пол в света!
41
2
 
8
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Много е смешно, когато питат американските палитицикакво е това жена, и те не могат да отговорят Хахаха Тръмп поне може да отговари какво е жена!
40
1
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПРИ ХОРАТА ИМА САМО ДВА ПОЛА ТАКА СМЕ СЪЗДАДЕНИ! КОГАТО СЕ ПОЯВИ И ЕДИН ЧОВЕК НА СВЕТА КОЙТО ПРИТЕЖАВА СИЛАТА ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА БЕЗ НУЖДАТА НА 2 ПОЛОВИ ОРГАНА ЩЕ ПРИЕМЕМ И 3-ТИ ПОЛ! А ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ СЕ МИСЛИ ЗА ИЗВЪНЗЕМНО Е ПСИХИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО А НЕ 3-ТИ ПОЛ!
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така мислят нормалните хора.
38
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Джо "Третия, четвъртия и петия полове се появиха откакто Кока Кола пусна "безвредни" напитки с аспартам." Майко мила. Тръмпист, сексист, расист, конспиратор, а сигурно и антиваксър. Какво ли е общото между всички тези неща? :)))
37
12
 
1
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Третия, четвъртия и петия полове се появиха откакто Кока Кола пусна "безвредни" напитки с аспартам. Тръмп вярва в двата пола но на него вече му поникна трето око на *** и женски полов орган на гърба. Но иначе всичко друго в САЩ си е окей.
36
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 33 Трябва да си особено увреден мозък, за да става така, че при всяко споменаване на различни, да изпадаш в истерия и да ги атакуваш по всичкакъв начин до степен да има опасност да получиш мозъчен аневризъм. Анти различните е новия расизъм. В миналото същото са правели белите спрямо цветнокожите - пробутвали са теории за това как били "висши" същества. Неслучайно сегашните анти- са и диви расисти, което при един разговор по темата, лъсва веднага.
35
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До t666 - явно тръмпистите не правите разлика между sex (пол) и gender (на български го превеждате пол, но това е самоопределение, а не биологичен пол). Затова има и две думи на английски (а и на много други езици), но не и на български - защото тук не можете да стоплите каква е разликата между двата термина. Когато се говори за повече от два "пола" никой не говори за биологичен такъв, а за самоопределяне.
34
5
 
4
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Освен X и Y има и Z хромозома която чисти света от дефекти на първите две.
33
7
 
3
 
! Отговори
Ванко преди 1 година
Тръмп чете в какво вярва средния бял, мъжки американец и го повтаря. И средния американец си казва: този е гений, ще гласувам за него. Средния бял, мъжки американец вярва че жените, черните и гейовете са нисша раса и са равни с медузите. Има 3-ти и 4-ти пол но те са увредени хора на основата на първите два пола: М и Ж.
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да си особено повреден мозък, за да като някой, каже, че половете са мъж и жена, на теб да почне да ти излиза пяна на устата от гняв.
31
1
 
13
 
! Отговори
t666 преди 1 година
Дали си мъж или жена го определя природата и генетично си или ХХ, или ХУ. Това как се чувстваш и определяш не променя нищо - оставаш си генетично мъж или жена. Жена и сто пи**ки да си присади - генетично си е жена , ХУ.Мъж и сто ци**и да се сложи - все си е ХХ. И делфин да се определяш - геномът ти е човешки и си оставаш човек.
30
2
 
12
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Не трябва да се пречи на гейовете да подобряват генофонда на човечеството! Те доброволно се елеминират от разпространението на гените си.
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Парко Аз на теб ти пожелавам руски войници да ти са "гости". Останалото ще го разбереш сам, но ако искаш да получиш представа, чети Радой Ралин. Или просто прочети какво са правели руските "освободители" в Украйна. За внуците ми не се притеснявай. Още отсега са подготвени да се справят с такива като теб и проказата, която носите в България.
28
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе на тръмпистите само сороси, илюминати, рептили, 5г-та (преди и за 4г и за 3г имаше същите глупости), отровни ваксини и подобни глупости са им в празните глави. Сега и гейовете застрашавали крехкото им съществуване и евентуалното им изпадане от ръба на еволюционното дърво. Викнете си оня шамана от трифт шопа да ви попее, пък дано ви пораснат малко мозъчни клетки. То пък ще се депресирате тогава, като разберете що за хора сте...
27
15
 
6
 
! Отговори
Германец преди 1 година
На тоя май Путин му пише речите. Има ли изненадани? :)
26
3
 
19
 
! Отговори
Парко преди 1 година
Бай Дончо винаги в бил пич. А до този долу където учил че от Русия идвало зло ти пожелавам внуците ти да са първи булки по парадите и да не продължат неблагодарният ви род :)))