Оставиха в ареста Георги Семерджиев

Той не присъства в залата заради "влошено здраве"
24 окт 2022 17:07, Нели Христова
31
Оставиха в ареста Георги Семерджиев
Снимка: БГНЕС

Съдът остави в ареста Георги Семерджиев, като отхвърли молбата на адвоката му, мярката за неотклонение да бъде изменена в "домашен арест".

Георги Семерджиев не дойде в съдебната зала. Вчера в молба до съда е посочил, че има "влошено здраве". Адвокатът му, обаче заяви, че неговият клиент му казал, че не желае да присъства.

Съдебният състав прие, че има достатъчно и при това убедителни доказателства, че Семерджиев е автор на петте престъпления, за които е обвинен. Той е с висока степен на обществена опасност и ако е на свобода, може да се укрие, както и да извърши други престъпления.

На 5 юли късно вечерта, Семерджиев е бил дрогиран зад волана, управлявал е мощния си джип със скорост повече от три пъти над разрешената, автомобилът му е бил с чужди регистрационни номера и е предизвикал катастрофа на бул. Черни връх, при която са загинали две млади жени, заключи съда.

В автомобила му са открити стоп палка, нож и маска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
ми, преди 1 година
като няма дрога,мацки,далавера и т. н. -терсене работа ,там да ,,плуе,,
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Goljmo bavene goljmo zudo dozivoten zatvor na toj muschmol
19
0
 
3
 
! Отговори
Само преди 1 година
да ви припомня ако сте забравили за тоя случай.......абе на мен ли ми се струва или пак започва да се разтегля ситуацията и ЗАЩО нищо не се случва на този нечовек??!!!
18
0
 
4
 
! Отговори
Искат да го пуснат преди 1 година
Много им е криво че го държат в ареста човека заради някакво двойно убйиство. Той повече няма да убива обещал е на милицйонерите
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
или го нямат наличен и сега го прикриват да си бегне спокойно на бахамите
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато ЧОВЕКА! Се мисли за по-голям от ВЕЛИКАТА ПРИРОДА ! ТЯ. НАМИРА НАЧИН ДА ВЪЗПИТА СВОИТЕ ДЕЦА. НИКОЙ НЕ Е НАДХИТРИЛ ПРИРОДАТА КАЗВА ДУХОВНИЯТ УЧИТЕЛ ПЕТЪР ДЪНОВ.Който не живее в ЛЮБОВ - В БОГА! НЕ ВЪРШИ ХРИСТОВИТЕ ПРИНЦИПЕ! НЕ ВЪРВИ ПО БОЖИЯ ПЪТ НЕ ВЪРШИ ДОБРИ ДЕЛА . ТО ТОЙ Е ПРОДАЛ ДУШАТА СИ НА ДЯВОЛА. ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ПОКАЕ ДУШАТА СЪДИ СЕБЕ СИ А НЕ БОГ ВИ СЪДИ. ЧОВЕК ВЪРШИ ЛЛОШИ НЕЩА НО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА В РАЗУМНИЯ СВЯТ И ИДВА ВРЕМЕ КОГАТО ВСЕКИ ПЛАЩА .. КАЗВА ВАНГА .. И Е ТАКА. КАРМА.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Татуировката му на бузата е рождена и смъртна дата на негов авер,то затова има и кръст. - кой авер???
14
0
 
10
 
! Отговори
a преди 1 година
Некъв жесток вирус върлува по БГ арестите. Никой не подминава, всички се разболяват от него!!!
13
0
 
10
 
! Отговори
ffтгг преди 1 година
влошено здраве. спре да друса и му потече носа
12
0
 
10
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Абе туй е наше момче уе. От квартала (Хаджи Димитър) Първо караше една очиларка Е500, на 4-5год. Ама тогава още беше футболист, после се качи на ЕС - S550 W220 Вече беше почнал с тотото в Своге, в тоя период с Бандаловскки зверски пребиха 2момчета щото ги засякли.Едното момче с потрошено коляно за малко да остане инвалид.След 2016та някъде, изчезна в Люлин и идваше само чат пат в хаджата с една,Gclasse. Татуировката му на бузата е рождена и смъртна дата на негов авер,то затова има и кръст.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАК ИМ С ЕВЛОШАВА ЗДРАВЕТО НА ТЕЗИ МЛАДИ НЕ ВЪНШНО КРАСИВ ИМОМЧЕТА С ЕДНАКВИ ОБРАЗИ НА ПАРОДИЙНИ МУТРИ ха ха ха смях в залата С НАПОМПАНИТЕ ТЕЛА ИЗКУСТВЕНО С ХИМИЯ С ТЪПИТЕ ПРАЗНИ О ПОГЛЕДИ НАРКОМАНСКИ И ПРОСТАШКИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ УЖ МНОГО СИЛНИ ИЗГЛЕЖДАТ НА ПЪТЯ .. А ВСЪЩНОСТ СА ТОЛКОВА СЛАБИ И СТРАДАЩИ ДУШИТЕ ИМ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ТОВ АКОЕТО СА НАПРАВИЛИ В ТОЯ ЖИВОТ А ТЕ СА МНОГО! ЖИВОТИТЕ! ЖИВОТИТЕ СА МНОГО ДОКАТО СИ НАУЧИТЕ УРОЦИТЕ! ПЪЛНО Е С ТАКИВА ИНДИВИДИ.НЯМА ВЪЗПИТАНИЕ ЦЕННОСТИ ОСЪЗНАТОСТ
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пуснете го бе, той е добро момче. Или поне така ни го представя адвоката му
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-ми е жал за симончето. Сега пак при мъжа си,при това само той работи,автомивките се плащат,глад майка, докато намерят ново жоре , което да я разхожда докато оня вири роги дежурен.
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това ,да не е концерт по желание ?!?!?Ще присъствам ,няма да присъствам !!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гьоре Гьоре Гьоре някаква *** .
6
7
 
5
 
! Отговори
Павел преди 1 година
Нека да съда да назначи медицински преглед и ако наистина човека е болен, нека излезе под домашен арест. Ако не е, нищо не му пречи да чака делото в ареста или затвора.
5
1
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Каква присъда са му дали?
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя сериен убиец направо да го евтаназирят - да не се мъчи.
3
3
 
15
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Правилно решение. На топло да е. За дълго.
2
3
 
15
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Много ми е интересно ако този вмсето да беше убил журналист беше убил посланика на Израел дали щеше да му дадат същата присъда ?