21-годишен българин е убит в Лондон от трима нападатели с нож

Полицията е арестувала 14-годишно момче
9 ное 2022 14:48, Нели Христова
37
21-годишен българин е убит в Лондон от трима нападатели с нож
Снимка: Pixabay

Българин е починал след нападение на улица в Лондон. 21-годишният Габриел Стоянов от Варна е бил атакуван минути преди полунощ в петък срещу събота на „Бромли Роуд”. Улицата се намира в сравнително спокоен квартал и в близост до централната част на английската столица, предава Дарик радио.

Нападателите са били трима и са намушкали многократно с нож младия мъж. Той е бил откаран в болница, където е починал в следобедните часове в събота, съобщава британският сайт Standard.co.uk.

Полицията вече е арестувала 14-годишно момче и издирва съучастниците му. Няколко души са станали свидетели на нападението, като разследващите ги призовават да се свържат с тях. Търси се информация и от шофьори, чиито видео регистратори в автомобилите може да са заснели инцидента.

"Ти беше истински джентълмен, имаше златно сърце и целият живот беше пред теб. Беше обичан от всички и ще ни липсваш", написа в социалните мрежи близкият приятел на българина Елиът Джоунс. Той вече е събрал над 3 хил. паунда, за да помогне на семейството на жертвата.

Габриел Стоянов е родом от Варна. Учил е в местното училище "Св. Климент Охридски", след което е продължил образованието си в Англия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Епа преди 1 година
Не се учудвам живея в района на въпросната улица булевард или както искайте го наричайте , райнона е тъпкан с черни ,по цялото трасе преобладават черните , на катфорд и люшъм постоянно си има някой наръган или ограбен , и става по зле , жалко за младежа че си е отъшал млад от този свят.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нападателите на са оставили ЧЕРНО петно по себе си защото си го имат по рождение
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
баба ми казваше - след полунощ нищо добро не се случва. Помнете това!
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой знае какъв е случаят. Да не би тези трима англичани да са от новите, които придойдоха там от полуостров Хиндустан?
24
3
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 1 година
Не бъди съдник, защото и ти ще бъдеш съден някой ден. Чети - 3-*** на един с ножове. Доста характерен почерк на някои камиларски етноси.
23
0
 
9
 
! Отговори
Тва ако преди 1 година
беше нашата прокуратура, съд и МВР - домашен арест за тримата
22
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и защо така нали беше добър човека Тоа нещо е шменти капели от варна
21
1
 
23
 
! Отговори
демони преди 1 година
Цяла западна европа се напълни с едни красиви момченца. Някои от тях са второ-трето поколение. Визуално пасват на Африка. Интеграция нула. Резултат от политиката на групичка елити, взели контрол над политици, съдии. Същите продължават да промиват мозъците на поколения. Климат, расизъм, простотии. Мащабите са потресаващи, плодовете тепърва ще се берат.
20
2
 
14
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Това са кандидат-гангстери.За да влязат в известна банда трябва да нападнат някого,заснема се с телефон за доказателство за пред бандата.Нашето момче се е оказало на грешното място в грешния час.Има подобни нападения над полицаи.Обикновенно са афро-европейци.И ако ти му посегнеш или при схватка пострада някой от тях,виновния си ти.Такива са им законите.Ако познаваш района си го издърпваш на където няма камери,обръщаш камерата и снимаш как проникваш с кеф в него и го пращаш на бъдещата банда.
19
1
 
3
 
! Отговори
Офанзивен дефанзиф преди 1 година
Я, dnes.bg не харесва цветовете! Поне не тъмните, хахахаах! Специално за редактора - зелен, червен, син, кафяв, ... Но този път светлите версии. Сега ще има ли изтриване на коментара?
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак добре, че не са го нарязали като Стефан Стамболов - без ръце почти
17
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е кво като е Лондон ?Преди 100 години в Лондон е имало улици собственост на банди.Ако идкаш да минеш -кешиш или те ръгат с нож.Нищо кой знае какво не се е променило.Англия винаги си е била дупка.Имат там няколко пресрижни места другото е клошария,селяния и алкохолици.
16
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ако беше в Русия вече да са го пратили в окопите. Русофилчета успокойте страстите малко.
15
2
 
28
 
! Отговори
Нямам думи преди 1 година
Лелеее, вие представяте ли си, изведнъж трима да ви нападнат с ножове и да ви намушкат многократно. Това е ужасно! Кой знае каква болка е изпитало детето! Ужааас! То като се порежем с нож как боли, а кво остана да те намушкат и то трима
14
7
 
32
 
! Отговори
Наркомани и убийци преди 1 година
из целия уж цивилизован запад! Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw
13
1
 
20
 
! Отговори
Офанзивен дефанзиф преди 1 година
Dnes.bg, браво на вас! За пореден път ми триете коментар! А защо итзтрихте днешния точно? Кои правила съм нарушил? Че написах "малко по-***" ли? Или че написах "жалко за младия българин'? Какво не ви е наред, че постоянно триете - ботът редактор или човекът редактор?
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва изобщо не е честно. Сигурно са го направили на ренде! И защо!? Кво им правил?! Или и те като нашите роммммииии все си търсят белята по пътя
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ся и тях да ги наръгат, да видят дали е хубаво! Мооожееелии пък подобно нещо, беее! Изперкала английска нация
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не са му дали на момчето възможност да се защити. Лелеее, ужас! Смърт за тях
9
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашия бял ли е, а нападателите?