Австрия ни реже за Шенген

Няма да подкрепи влизането на България и Румъния
18 ное 2022 18:04, Александър Попов
193
Австрия ни реже за Шенген
Снимка: БГНЕС

Австрия няма да подкрепи присъединяването на България и Румъния към Шенгенското пространство, заяви министърът на вътрешните работи Герхард Карнер.

"Като министър на вътрешните работи, който отговаря за сигурността, казвам ясно "не", заяви министърът в ефира на радиостанция O1, коментирайки плановете за разширяване на Шенгенската зона. Той и добави, че миграционната система в ЕС е "неработеща", граничният контрол не се прилага правилно, така че все повече държави-членки на ЕС са принудени да защитават самостоятелно собствените си граници.

По-рано евродепутатите призоваха Съвета на ЕС да одобри решението за интегриране на България и Румъния в Шенгенското пространство възможно най-скоро, тъй като според тях тези страни отговарят на всички необходими критерии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: АвстрияШенген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
3
 
3
 
! Отговори
Хх преди 1 година
И защо ни е да влизаме в Нещо,което е пред явен разпад?
155
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Тервел Правилният езиково логически израз е: "Ако нямаше дипломация, ... ".
154
2
 
1
 
! Отговори
До Тервел преди 1 година
Неграмотнико, блокиране на решения и дипломация са антоними: противоположни и взаимно изключващи се понятия. Как са те пуснали на матурата?! Ако образователната ни система беше свястна, нямаше да ги има илитератите от Възраждане.
153
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Тервел : Възрожденските ви фантазии край нямат. Започни с блокирането на твойта Митрофанова. Едно по едно.
152
1
 
5
 
! Отговори
Teрвел преди 1 година
Ако имаше дипломация щяхме да блокираме всяко решение на ЕС и НАТО докато не ни приемат където искаме. Нито С. Македония в ЕС нито Швеция и Финландия в НАТО докато не ни одобрят безусловно за влизане в диамантената лига.
151
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който арестува и съди педофили няма място в Европа - евреите са педофили - правят секс с деца и детските бракове са позволени от религията им.
150
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейката колко партии обиколи за опит да си направи своя. Сега работи с вчики сили за Москва, без да си подбира контингента. Едно е общото - всички са били слаби ученици в училище. И всеки може да купи докторантура от Свободния университет. В Московския държавен не биха го приели Костята. Даже там летвата е висока.
149
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тестУсер Не Бойко ти е русофил, нито Доган , а твоите хора, комунистите. Много ловка пропаганда, но не минава, проскоземний
148
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин празнува. Май-на-та му!
147
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фанатизираните фризьорки и пенсионирани военни не спират да предават държавата ни на ***. Никой не иска българските раши в Шенген.
146
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 163 Прецакват ни заради русофилщината ви. Ай спрете се вече, не сте интересни никому. Путин ще падне, ако не е умрял вече, какво ще правите после?
145
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големи глупости са написали тука възрожденските троллчета, не отчитайки факта, ме ИМЕННО те са част от проблема. Те и БСП-то. Защото всички маргинали, каналджии и бандити са от Възраждане, анадънму?
144
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Празнувайте, братя българи !Досега всичко с ЕС е прецаквация за държавата ни. Превърнаха ни в третия свят слугите еврейски. Поне нещо мизерно от суверенитета си да спасим.
143
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След управлението на РАШКОВ НЯМА ШЕНГЕН!СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА КОКОРЧО НЯМА ЕВРО ЗОНА! Сега кажете дали РЕШЕТНИКОВ Е НАПРАВИЛ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ! ДОКАТО СМЕ В ПРЕДВЕРИЕТО НА ЕВРОПА ОЩЕ ИМА НАДЕЖДА НА МОСКВА ЗА ВЛИЯНИЕ
142
3
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Ами като би режат тогава ако все още има останали истински политици да направят пълен бойкот на тези страни на стоки и услуги а тези като Швеция и Финландия с условия за НАТО или блокаж толкова е простичко.
141
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наскоро ходих до Австрия, всичко на всичко по границите да съм чакал общо 30мин-1ч Не знам какво толкова ревете.(правя пояснение, че за тираджиите можеби е лошо(но на тях им плащат на надник)).Що се отнася до мигрантите не знам колко от вас са минавали през Сърбия, там никой не ги спира никой не им прави проблеми.Както си караш по магистралата и гледаш тълпи от мигранти заминават за Унгария после Австрия.Та ако се върна на темата не е кой знае какво 1ч общо чакане по границите
140
12
 
4
 
! Отговори
тестУсер преди 1 година
С картуната Бойко и неговите шефове Доган и Путин няма да видим не Шенген, ами нищо. Това е, факт. Те изчакаха да видят дали българите ще гласуват пак за мутрите про руски. И като видяха резултата взеха решението много лесно. Не само Австрия. Всички нормални държави.
139
4
 
12
 
! Отговори
Язе преди 1 година
Точно тези,които превърнаха Австрия в концлагер със задължителната ковид-ваксинация с експерименталните вакси (за които и Урсула е разследвана) и които въобще не опазиха и вътрешна шенгенска граница от "бежанци" - точно те да казват , че не сме ги пазели достатъчно, си е чиста наглост.
138
6
 
12
 
! Отговори
Black Metal преди 1 година
И на австрийските фашисти, и на холандските дърводелци - мичка ви пайчина!!! Вас, братлета, с вашата евро-мулти-култи-гей-лъмбър-джъмбър-еко-би-веган-толерастия, съвсем скоро няма да ви има. Коли ме Бура, че не ни искате в Шенген.
137
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак си изберете Бойко и не Шенген, Ами и от ЕС ще ни изгонят.