Четирима полицаи пребиват млад мъж в Плевен?

Синът ми е бил бит като куче, пише бащата на Емил
12 фев 2023 17:06, Нели Христова
154
Четирима полицаи пребиват млад мъж в Плевен?
Снимка: Facebook

Мъж от Плевен сигнализира в социалните мрежи за случай на насилие от полицаи. Той твърди, че синът му Емил е бил пребит от четирима полицаи, които са били извън работно време.

"На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека " Анаконда " синът ми Емил бе бребит и смлян от бой от четирима полицаи / цивилни, извън работно време/, с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава дори", пише бащата във фейсбук профила си.

Бащата на пребитото момче, Костадин Недялков, твърди, че полицаите нападнали сина му, когато той излизал от дискотеката. Побоят бил жесток, твърди бащата.

"Бой, както се бие куче. Не, не като куче, защото то има правото да вие и да скимти от болка. Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание", пише още Недялков.

От боя момчето си глътнало езика. Намесили се охранителите на дискотеката, които му извадили езика.

"Други момчета, негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен", пише още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Плевенпобойполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
У ЕС-а с когото толкова много се фалим и постоянно гъгнем, че искаме да сме като тях дръжави, дискотеките са до 00:00 часа, а не до 05:00 сутринта дугари и другарки циливилизовани ефроътлънтици
9
1
 
7
 
! Отговори
Хора преди 1 година
Съберете се и пребиите тети бо...ци.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас!
7
1
 
32
 
! Отговори
Обществена тайна преди 1 година
Над 60% от полицайте са с психични отклонения и мании,те са опасни за себеси и обществото.
6
8
 
21
 
! Отговори
Падение Плевенско преди 1 година
Плевен е най-пропадналото селище на стария континент! Селище мръсно,грозно,злокобно! Селище без ръководство с не работеща администрация,без инфраструктурарбез законност,без ред!Селище апокалиптично равняващо се с библейските Содом и Гомор!На най-големия си враг не пожелавам да замръкне в селището Плевен!Тук падението не може да бъде измерено, и сравнено с нищо и никъде!!
5
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи припаднал познал че са полицаи, които не познава
4
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А как ги е познал, че са полицаи в извънработно време след като не ги е познавал ?
3
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невероятно просто ! Излиза си чуека без да познава никого, без да гледа, без да говори и те взели че го пребили...просто чудна работа. Като гледам обезобразения труп на снимката са му праснали носа и си е ударил палеца някъде.
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако беше ром щяха да ораганизимрат протести както в Сащ бяха организирали за Джорч Флойд но понеже е българин а българите имат една поговорка покорената главица сабя не я сече, то за момчето никой няма да излезе да протестира.
1
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поръчково - и отрепките полицаи понеже все не са наядени действат! Повръща ми се!