26 мигранти натъпкани в камион, някои са в тежко състояние

Шофьорът на камиона е турски гражданин и е задържан
41
26 мигранти натъпкани в камион, някои са в тежко състояние
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Откриха 26 нелегални мигранти без документи в товарното помещение на камион на магистрала „Европа” край Драгоман, от „Гранична полиция” пред Нова телевизия.

Шофьорът на камиона е турски гражданин и е задържан.

Някои от мигрантите са транспортирани до болници. Те изглеждали видимо изтощени.

В Спешното отделение на УМБАЛ „Св. Анна” в София са приети трима души на видима възраст около 20 г. Те преминават изследвания и прегледи и състоянието им се уточнява.

Други трима от мигрантите са откарани в УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ”. Те също преминават прегледи и все още няма официална информация за състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 1 година
И аз искам да превозвам мигранти ,,къде става записването?? ХУБАВИ ПАРИ СЕ ИЗКАРВАТ МАИНАТА И НА ДЪРЖАВАТА.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма "трафик на мигранти". Има незаконни мигранти, нарушители на границата, които са наели шофьор да ги закара като такси, от турската до сръбската граница. Престъпниците са вътре в камиона. Те са платили за транспорта си.
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Или ги спирайте още на границата,или ги пускайте да заминават.Не искам с моите данъци да пълните държавата с талибани,да ги хрантутите и лекувате.Имаме си достатъчно индиици за това.
23
0
 
11
 
! Отговори
америка преди 1 година
Значи в САЩ е разрешено, ако някой наруши частната собственост,собственикът може да го неутрализира.А ние тук сме нападнати от престъпници,които после слагат бомби и убиват невинни деца и майки,и нищо нямаме право да им сторим.Картечници и автомати по границата.
22
0
 
11
 
! Отговори
спешно преди 1 година
да се промени закона,и гранична палиция да стреля без предупреждание при незаконно преминаване на границата.Това е тежко престъпление срещу националната сигурнот.Друго решение няма.Като е много хубав исляма,защо бягат от ислямския свят, и идват в християнския?
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нелегалният трафик на хора е престъпление. Всяка страна взема мерки по пресичане на това престъпление. Призивите тук да пропускаме налози трафик към западни страни всъщност е призив българските власти да бъдат официално ангажирани в престъпна дейност.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия ги подпетиха на конвейр. Еахте у телената мрежа еахте у границата. Къде е оня дето прибра милионите за тая ограда?
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
що не ги оставят да минават транзит тези>на запад да се оправят с тях
18
3
 
14
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Ние не можем да опазим една десетинка от границата ни, представете си да трябва да опазваме цялата граница. Били сме малка държава. И тези размери са преколени големи за нас. Нашата държава трябва да е с големината на Бургас или Плевен, по-голям район от това нямаме нито сили, нито акъл да можем да опазим.
17
0
 
31
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Не съм ксенофоб и смятам че всеки човек заслужава бъдеще и проспоеритет, но нека погледнем и какво става в България. Ако закарам баба ми на лекар или болница и направо те гледат като портмоне с пари, макар че и тя и аз сме плащали здравни вноски цял живот. Ако нямаш пари няма и да те погледнат. А мигрантите изглеждали изтощени и дайте да ги излекуваме. Това не е дъжрава, а маймунарник.
16
3
 
0
 
! Отговори
ooops преди 1 година
До Анонимен жалък си!!!!
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може ли да вземем европейско финансиране за инсинератор за мигранти? Така ще има къде другаде да бъдат транспортирани, освен в болниците.
14
2
 
7
 
! Отговори
Не е така преди 1 година
До Така е, 15......Не е така... Запазили сме се, защото прадядо и прабаба не се продадоха на исляма,макар че са карали на хляб и сол...
13
4
 
16
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 година
Кога ще си затворим границата и ще започнем да я охраняваме както се пази държавна граница А ?!??! Майната им на " мигрантите " !!! Това са нашественици !!! В каква псевдо държава се превърнахме ?!??! От цъфтяща и добре устроена само за някакви си трийсетина години...в най- бедната ,с изчезващо население и разграден двор !!! Майната му на запада и на Америка !!! От тях не чакайте нищо добро !!! Превърнаха ни в роби ....с призиви и демонстрации,няма нищо да променим ! Друг е начина !!!
12
0
 
4
 
! Отговори
Баче Кико преди 1 година
Миналата седмица ходих до майййна таун за изложението - Пловдивския Панаир... Ами наречете ме параноик ама където виждах товарен бус по магистралата рЕзко скачах на газта, за да го изпреваря по-бързо.... Два дни по късно отново имаше самокатастрофирал бус около Стара Загора.Поне да ползват странични маршрути вместо магистралата.
11
4
 
5
 
! Отговори
ПП да!!! преди 1 година
каналите на БСП и Герб работят с пълна сила! ще гласуваме за ПП и нашия водач Кирил Петков!!!
10
6
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До Веселинъ 7112136860 8 Веселине , Турция е най добрия ни съсед. Грижат се за нас като тяхно дете. И няма как да е другояче.Петстотин години са ни опазили като нация и език. Без тях други да са ни смлели и изобщо да ни няма. Така че по полека с Турция.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато си траем и сме доволни от всичко,така ще е разграден двор.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германците да си ги взимат от Турция направо! Защо трябва да пресичат половин Европа! Вижда се, че ги искат и ги приемат, а и те не искат нищо друго освен сънуваната и мечтана Германия! То и без друго трафикантите го отнасят, а афганците след 1-2 седмици пак са си в Германия!
7
7
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Те не искат нормални автобуси,защото искат да останат в България.Във Франция вече нямат пари и тока да си олатят.Искат да останат тия аврамови роми в България и затова ги хващат ище на Българска земя.ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ТУРСКИТЕ ДИПЛОМАТО ОТ БЪЛГАРИЯ И НЕЗАБАВНО НАХЛУВАНЕ НА ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ В БЪЛГАРИЯ !