Пореден трус в Турция

Той е бил от 4,8 по Рихтер
Обновена: 18 мар 2023 10:34 | 18 мар 2023 10:34, Нели Христова
14
Пореден трус в Турция
Снимка: БГНЕС

Земетресение с магнитуд 4,8 е станало в провинция Кахраманмараш в югоизточна Турция, съобщи Европейско-средиземноморския сеизмологичен център.

Земетресението е регистрирано в (9.14 наше българско време). Епицентърът на трусовете се намира на 4 км югоизточно от град Гьоксун. Огнището е било на дълбочина два километра. На 6 февруари земята разлюля безмилостно Турция, тогава станаха земетресения с магнитуд 7,7 и 7,6 с интервал от девет часа в провинция Кахраманмараш, югоизточна Турция. Те бяха усетени в 11 провинции на страната и в съседни държави, включително Сирия. Турските власти нарекоха земетресението "катастрофата на века", почти 48 хиляди души станаха жертви на стихията в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 1 година
Почти емен - емен шесто поколение, като почти емен - емен шест етажен анадолски небостъргач, за сравнение емпайър стейт билдинг е три етажен и е почти емен - емен сто годишен, за сравнение някой анадлски щяха да изкарат почти емен - емен двайсетина,ама кисметь !
8
3
 
4
 
! Отговори
Турски секиз мологх преди 1 година
Шейтана друса турската круша и *** се търкалят на талази като под Шипка! Азиатските същества разпродават помощите получени от хората по пазарите и се хвалят - турското земетресение, най - голямото земетресение по всички земни кълбета !
7
4
 
0
 
! Отговори
Ти си един смешник преди 1 година
До Турски секиз мологхДа прав си, че сега се започва с вашето изкупление и разпад. Ще се съберете под една круша.
6
2
 
4
 
! Отговори
Турски секиз мологх преди 1 година
Сега се започва роби !
5
0
 
3
 
! Отговори
Ох, Нелооо преди 1 година
"Наше българско време" ------------ Кой те заблуди, че си журналист и още повече, че си грамотна?
4
6
 
7
 
! Отговори
ИМА БОГ ВЪЗМЕЗДИЕ преди 1 година
Поругаха много църкви като ги направиха джамии, а накрая се изгавриха и с църквата Св.София сега си получават заслуженото, не ги жаля.Време им е да започват изкупленията и за 500 гошното ни робство и клане на българите. Кръв се изкупува само с кръв. Нека кега те да изкупуват греховете си 5 пъти по 500.
3
1
 
8
 
! Отговори
Не може преди 1 година
Турския негативизъм и чуждия негативизъм ,не може да ми влияе .Отивам на разходка с децата а на вас хубав ден и повече усмивки !
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е постоянен кошмар за тия хора там... няма спиране
1
2
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Държи ги под...напрежение и никой не им казва,кога ще престанат...трусовете. Хората са...наплашени и живеят в палатки.. Тези които са и български граждани да се върнат в България и Ванга това каза преди доста години.