Берлин: Решението на Путин е опит за ядрено сплашване

Сравнението със САЩ било подвеждащо
26 мар 2023 14:28, Александър Попов
56
Берлин: Решението на Путин е опит за ядрено сплашване
Снимка: БГНЕС

Германското външно министерство реагира на решението на руския президент Владимир Путин да разположи тактически ядрени оръжия в Беларус. Министерството нарече този ход "пореден опит за ядрено сплашване“, предаде „Велт“.

Германското външно министерство отбелязва, че изявлението на Владимир Путин, че САЩ "от десетилетия разполагат тактическите си ядрени оръжия на територията на своите съюзници, страните от НАТО, в Европа", е "подвеждащо и не може да оправдае решенията, взети от Москва“.

Германското външно министерство също така напомня, че Беларус многократно е гарантирала на международно ниво, че няма да разполага ядрени оръжия на своя територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кремълското джудже вече не може никого да уплаши. Гиркин го псува. Китайците го презират. Сърбите го изоставят. Страната му рухва. Мести там некви ракетки, мрънка, циври, жалва се... На кого му пука?
12
4
 
17
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Тия като французите почнаха ,страната им пред национална стачка те с Путин се занимават А тия там щатските ракети по Германия какви са модели на игрушки за детски площадки ли са
11
10
 
5
 
! Отговори
План Б преди 1 година
Стяга се план Б, от ВСВ. Европа, Великобритания и САЩ срещу РФ. Само глупостта на ОК и Франция да обявят война на Нацистка Германия, предотвратява основното желание на Западът, да смачка болшевизма в СССР. Обединена Германия и Франция ще осигурят оръжието, а източният фланг на НАТО, аскера. Реваншизъм в действие. Всичко е просто и ясно. Или ние, или те.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"изявлението че САЩ "от десетилетия разполагат тактическите си ядрени оръжия на територията на своите съюзници, страните от НАТО, в Европа", е "подвеждащо" - в смисъл че е вярно?
9
3
 
13
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
САЩ имаха ядрени рекети в Турция но след неуспешния опит за пуч на ЦРУ срещу Ердоган се наложи да ги преместят в Румъния минавайки през България. Защо САЩ нямат ядрени оръжия в отдалечена от Русия страна а само в близки страни като Румъния? Ясно е че тези ракети са там заради Русия !! Русия трябва да бъде по агресивна с разполагане на ядрени ракети и в други близки до САЩ държави. Въпреки че ракети като Сармат и торпеда посейдон обезсмислят това пред невъзможността САЩ да се защитят от тях!
8
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Браво на Русия. Единствената държава с топки която се опълчи срещу самозабравилия се "демократичен", джендераски, прогнил и умиращ запад." .............въобще не са единствените, държавите са много, а народите с корумпирани от фащ правителства са още повече!
7
5
 
16
 
! Отговори
Ана-Лена преди 1 година
Ана-Лена Бербок си го казА, че ЕС е във война с РФ. Реваншистите в ЕС - нацистките внуци Урсула и Олаф, стягат под***човеците от източния фланг на НАТО за реванш.
6
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има Пършинг в Естония!
5
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Русия. Единствената държава с топки която се опълчи срещу самозабравилия се "демократичен", джендераски, прогнил и умиращ запад.
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи когато САЩ и марионетките им докарват ядрени оръжия до границите на Русия може, а когато Русия докарва ядрени оръжия до границите на НАТО - не може. Немци, нещо на двоен стандарт ми прилича.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германското външно 360 градуса министерство отбелязва, че изявлението на Владимир Путин не може да оправдае решенията. Какво каза Улаф?
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аве американски урви такива, кой даде на укрите снаряди с уран бе...
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи когато краварите докараха ядрени ракети в Германия, това не е опит за сплашване, но сега е.