Жан Тод призова: Оставете Михаел Шумахер на мира!

Думите му идват в отговор на изяви на откривателя на Шуми - Еди Джордан
4 апр 2023 17:45, Нели Христова
5
Жан Тод призова: Оставете Михаел Шумахер на мира!
Снимка: БГНЕС

Нека го оставим на мира, нека уважим желанията на Корина и нейните деца. Знаем, че инцидентът е оставил последствия. Всеки, който казва, че знае нещо, не знае нищо.Виждам Михаел през цялото време, той и семейството му са моето семейство.

Това заяви бившият шеф на "Ферари" Жан Тод пред Corriere della Sera, разгневен от постоянните спекулации от различни хора по повод състоянието на легендарния пилот от "Формула 1".

Думите му идват най-вече в отговор на серия от медийни изяви на откривателя на Шуми - Еди Джордан. Той си позволи да разкрива информация за състоянието на пилота, въпреки че след инцидента нито веднъж не е бил допуснат до болничното му легло.

"Той е тук, но сякаш го няма", бе заявил Джордан за състоянието на Шумахер, но когато бе притиснат от медиите, призна, че черпи информация не лично, а през посредник.

Колкото до Жан Тод - той продължава да е допускан до легендата, защото стриктно спазва обещанието си за конфиденциалност. Самият Тод винаги коментира публично единствено и само след изрично позволение от Корина. Така преди време Тод разкри, че когато посещава Шумахер, двамата заедно гледат състезания от Формула 1.

Самата Корина пък също избягва контактите с медиите, а изключение е специалният документален филм за Шуми, в който тя признава:

"Липсва ми всеки ден, не само на мен, а на всички. Все още е сред нас, всичко е различно, а той продължава да ни дава цялата си сила".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
близките, да преди 1 година
Поддържат жива легендата, за нови авоари.
4
0
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Шуми е необратимо мозъчно увреден. Казвам го с мъка и съжаление. Той е все пак жив организъм, с интелект, който не му върши никаква работа. Там цари пълно затъмнение и нека повече не любопитстваме. Едно е ясно, Шуми никога повече няма да заживее като нормален човек.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ба тали, и то грозни, не ми се слушат:)
2
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 1 година
Ами като не дават никаква информация за състоянието му е нормално да се спекулира. Новините свързани с него привличат много внимание и медиите се хранят от това. Мине се не мине време и се появява по някоя сензационна новина, която нищо не казва, но явно събира кликания😮. Верно, че не е работа на хората какво става с него, но все пак си мисля, че постъпиха много тъпо като не дадоха никаква информация за състоянието му, можеше да кажат просто, че е в будна кома примерно и да го оставят на мира
1
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този още ли е жив? Как да го оставят като букмейкърите губят милиарди без него.