Баба отказа "прегръдка за 1 лев", 10-годишни я замеряха с камъни

Те са установени от полицията
89
Баба отказа "прегръдка за 1 лев", 10-годишни я замеряха с камъни
Снимка: БГНЕС

Две десетгодишни деца попаднаха в полицията в Димитровград след оплакване на 84-годишна жена. Те я пресрещнали на улицата, поискали й пари и й показали бележка, на която пишело "прегръдка 1 лев".

Възрастната жена отказала да ги прегръща и те започнали да я замерят с камъни. Парче от тротоарна плочка я ударило в лицето и разкървавило устата й, след което децата побягнали.

В хода на работата, полицаите са установили малолетните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: димитровград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
95
 
! Отговори
Опази ни преди 1 година
Ромски нрави. Родени за престъпници.
48
6
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицията и прокуратурата толерират подобни случаи, така че кучето си лае, кервана си върви. Още по зле ще става в държавата.
47
9
 
53
 
! Отговори
Велес преди 1 година
..."Баба отказа "прегръдка за 1 лев", 10-годишни я замеряха с камъни"... -Бизнес ба бате...Бизнес...
46
3
 
41
 
! Отговори
Elitar преди 1 година
... Изпусната държава. Само хейтове по сайтовете. Но иначе всеки се е барикадирал в къщи и упорито се води политиката на правото черво. Или мирни протести... Какво по даволите е това ??? Народа трябва да си извади главите от г*за най- накрая да излезне да запали парламента с всички *** вътре та следващите да знаят какво ги чака ако го предадът... Но това няма да стане. *** народ слаба държава.
45
5
 
73
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
Детски бизнес. Измислили са го . Два яки шамара в полицията и бизнеса приключва.
44
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПАК ЩЕ ПРИГОТВИ ЕДНИ МИЛИОНИ ЗА ТЯХНОТО ВКЛЮЧВАНЕ...В КОНТАКТА ЗА ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ...И ПАК ЩЕ ПОЧНАТ ЕДНИ ХАРЧЛЪЦИ,ЧЕ УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ.АМА ХОРАТА ОТДАВНА СА КАЗАЛИ,ЧЕ КОГАТО РЕШАВАШ ЕДИН ПРОБЛЕМ С ПАРИ,ТО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ А РАЗХОД...В ТОЗИ СМИСЪЛ ПО ОТНОШЕНИЕ НА РОМСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ ОТ СЪЩОТО ПО МНОГО-САМО РАЗХОДИ БЕЗ РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ!
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хаха /54/ Не бе, човек. Този който е написал коментар 48 /"Имам колеги от малцинството"/ вероятно е от бразилците и работи някъде, където има доста индивиди като него, а след тях пърха малцинство от етнически българи, които по правило са със средно и висше образование, контактуват само помежду си, а с екзотичните си колеги контактуват по изключение.
42
1
 
54
 
! Отговори
Некъф преди 1 година
От кой ли етнос са въпросните "деца"!?
41
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Голяма грешка Пропускаш нещо. Бабето трябва да си носи лека картечница, за отбрана.
40
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Онзи ден пак в Димитровград същества от същата порода бяха пребили до такава степен 67-годишен мъж, че имаше опасност за живота му. Мотивът им бил една цигара. Един от биячите бил само на 18 г., но със солидно криминално досие. Тези пък са можели да убият бабата с камъни, защото не им дала 1 лев. Държавата къде е?
39
1
 
43
 
! Отговори
Убий менгъл преди 1 година
Спаси човек !
38
3
 
16
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 1 година
Еее! Бетер турска работа!
37
12
 
37
 
! Отговори
Koko преди 1 година
Просто можеше да ги прегърне и нямаше да я замерят и 1 лев на дете щеше да вземе.Шегата на страна, да се забрани Тик Тока, той е причината за подобни глупости. Има деструктивен ефект върху обществото.
36
4
 
52
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 1 година
Ето тези деца са бъдещето на България...
35
17
 
27
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Имам колеги от малцинството - всички те са поне със средно образование, повечето дори висшисти. --- Ти да не си депутатин ??? Къде другаде има хора от малцинството които са със средно образование, да не говорим за висше???
34
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато не играе дървото ,нищо няма да се промени !!!!
33
1
 
75
 
! Отговори
Робинята Изаура преди 1 година
Интеграция без бой не става бръчет!
32
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕТО КАК РАЗСЪЖДАВАТ РОМИТЕ:ЗАЩО ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ И ДА "ПЪЛНЯ ГУШИТЕ" НА ПОЛИТИЦИТЕ...ХОРАТА СА КАЗАЛИ:РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА.В ТОЗИ СМИСЪЛ ТЕ СА ПРАВИ.ИНТЕГРАЦИЯТА ЦЕЛИ ДА СЪЗДАДЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ,ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ИМА НУЖДА ОТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА,ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА...ЗАТОВА И ТЕ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАТ ДА СЕ ПРИОБЩЯТ!
31
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам колеги от малцинството - всички те са поне със средно образование, повечето дори висшисти. Общуват предимно помежду си, с нас - ако се наложи. Е как да стане тази интеграция?
30
2
 
64
 
! Отговори
Иван преди 1 година
В съседната статия се твърди , че много хора от чужбина са се завърнали в родната България. Цитат от ДНЕС: "Все повече хора се завръщат в България - Има възможности пред тях". Ето я и първата възможност - да ви срещне лила-в и да ви иска левче, а после да ви замеря с камъни, ако не му дадете. Невероятна възможност. Връщайте се мили българи , чакаме ви!!!