Медведев се заяде: Полша изчезва при война на НАТО с Русия

Той коментира думи на полския премиер
14 апр 2023 17:01, Александър Попов
265
Медведев се заяде: Полша изчезва при война на НАТО с Русия
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев коментира изказването на полския премиер Матеуш Моравецки за бързата победа на НАТО в евентуална война срещу Русия. Бившият руски президент е убеден, че в случай на такъв конфликт Полша ще престане да съществува.

"Не знам кой би спечелил или загубил в такава война, но като се има предвид ролята на Полша като аванпост на НАТО в Европа, тази страна със сигурност ще изчезне заедно с глупавия си министър-председател", написа Медведев в Twitter.

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност произнесе забележките си на английски и полски език.

Днес Twitter ограничи достъпа от Германия и Полша до поста на руския експрезидент със заглавие "Украйна ще изчезне... защото тя не е нужна на никого". Няколко дни по-рано, на 10 април, собственикът на социалната мрежа Илон Мъск публично отказа да премахне туита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Храни ляхите, Медвед!
167
22
 
17
 
! Отговори
Моряка преди 1 година
То и Русия може да изчезне,но с тази територия след всички кравари.А полските мишоци - първи. И без това повече се задържаха като държава от друг път.Но този път няма да бягат в Англия защото на мястото на Англия ще се плискат само едни радиоактивни вълнички.
166
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевадно е че Медведев не е добре с главата но когато такива се навъртат в управлението на държави с ядрено оръжие. светът не го чака нищо добро. Имам усещането че на много рушнаци им се размекнаха мозъците в последните няколко години.
165
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е изказване на заместник- началник на някаква служба. Не трябва да му се обръща внимание, въпреки че е бил президент.
164
16
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
На някой за престъпленията,все някакъв Козяк им е влязал надълбоко, че все него бълнуват! Че този човечец се опитва да бъде "фактор" с някакви ядрени брътвежи, друг му бил виновен! Тия без враг не могат да дишат !
163
18
 
31
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Тоя пиян и луд медвед май си мисли че държавата му няма да бъде заличена също,незнам кого си мисли че плаши още,гаргите ли
162
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Вярвайте и всички ти повярваха нали.
161
12
 
21
 
! Отговори
комунист оптимист преди 1 година
тоя що си мисли че ссср няма да изчезне при такава война :)
160
14
 
17
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Прав е. Има симулации на евентуална ядрена война. Централна и Западна Европа изчезват. Западният и източният Браг на САЩ и други гъсто населени и стратегически населени части на Канада и САЩ изчезват. Европейска Русия и доста големи градове в Русия изчезват. Но ако Китай се намеси, смятайте, че има шанс да се запази нещо, което да функционира от Русия и Китай, но от САЩ и Европа, няма никакъв шанс.
159
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е вече за МИР! Колкото по- скоро се опитат да преговарят, толкова по- добре! Човешкият живот и милионите човешки съдби струват много повече от парче земя и някакви игрички на кой е по- важен
158
17
 
22
 
! Отговори
Гого преди 1 година
Много ама много по-вероятно е Русия да изчезне.
157
18
 
22
 
! Отговори
Краварофилчетата, преди 1 година
Какво се правите на ощипани гейчета? Истина е казал Медведев!
156
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както би казал Тери Пратчет, Медведев /и другите около Лилипутин/ е бил луд преди години... Но отдавна е преминал границите на обикновената лудост и сега се намира в една собствена вселена на тих делириум и кротко безумие... Не вървят на добре тия завалии...
155
14
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Медведев трябва да се допуска до интервю само след проверка с дрегер.Това е поредното му неадекватно изявление след тежко пиянство.
154
13
 
8
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Медведя, ще удари западняляците с ядрото.... Бас ловим.... ===)))
153
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъното на крайцера Москва съвпадна с дъното на Черно Море. Пита се в задачата къде е крайцера.
152
10
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Този май,отдавна е изчезнал и си плува в някаква своя орбита! Не знам дали изобщо може да се върне, ако изобщо изтрезнее! Психичните отклонения имат трайни последствия! Той даже парадира с това! На мен ми хлопа дъската ,така че всички ще се съобразявате с ...мен!
151
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така, заедно съм самоизялите се русофобски дребни душици. Ако се запазят по някакъв начин, щи е за кратко. Господ не прощава неправдата и колкото по- късно е наказанието, толкова по- мръсно е.
150
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 188 Е аз в украинците за една година не съм виждал нещо цивилизовано пък не знам те от кой свят точно идват.
149
9
 
11
 
! Отговори
кавото повикало преди 1 година
такова се обадило! :):) Та как се тълкува "изказването на полския премиер Матеуш Моравецки за бързата победа на НАТО в евентуална война срещу Русия."? - то досега НАТО нищо не направаи даже губи и то със войници от руско тесто! Представям си баш гейове каква смотана орда ще са!