Жестоко убийство в ЮАР: Откриха отвлечени деца с отрязани носове и устни

Децата са били отвлечени в сряда, подозират сериен убиец
21 апр 2023 21:20, Красимир Ангелов
11
Жестоко убийство в ЮАР: Откриха отвлечени деца с отрязани носове и устни
Снимка: БГНЕС

Телата на две деца, които са били убити и осакатени, са открити сутринта, след като семействата им съобщават за изчезването, съобщи "Дейли Мейл".

Нкобиле Зулу, на 5 години, както и приятелят му Тиамо Рамание, на 6 години, изчезват в сряда, след като бабата на Тиамо ги оставя да си играят на улицата в Соуето, Южна Африка.

В сряда вечерта патрулите трескаво издирват момчетата, но на сутринта телата им са открити на различни места в Уайт Сити и Роквил. Телата са били обезобразени при ужасяващото нападение и момчетата са били открити с отстранени носове, устни и зъби.

Убийствата породиха опасения, че в района има сериен убиец, а полицейският комисар на Гаутенг заяви, че те ще бъдат изправени пред "цялата мощ на закона".

Някои местни жители смятат, че в района може да се подвизава сериен убиец, тъй като изчезналите деца все по-рядко се намират живи.

Членът на прокурорската колегия на провинция Гаатенг Крезан Бош заяви, че децата не са в безопасност в своите общности и че е изключително важно хората да се грижат за тях.

"Твърде често научаваме за случаи на изчезнали малки деца, които нерядко биват откривани мъртви. Това е ясен знак, че животът на нашите деца е изложен на риск и затова е от изключителна важност, повече от всякога, нашите общности да се грижат за децата“.

Тя призова всеки, който разполага с информация за смъртта на момчетата, да се отзове.

Председателят на комисията по сигурността на общността към законодателния орган Бандиле Масуку заяви, че комисията е обезпокоена от извършването на такива престъпления, съобщава БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 10 "Те тамошните обитатели си го могат!" - е, не могат все пак да стигнат белгийците, за които е било гордост да получат отрязан детски крайник за Коледа от своя крал Леополд II.
10
2
 
2
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Умопомрачени има на всякъде. Във всяко овче стадо може да се намърда вълк. Работа на овчаря е да го отстреля. Ако не може, не става за тая работа! По-скоро с оглед на ужасното деяние, смятам, че става дума за някакви вуду куку-руку неща. Те тамошните обитатели си го могат! Каквото и да е, това там не е от вчера. Странно защо сега се поставя акцент.
9
2
 
10
 
! Отговори
Опса преди 1 година
За да разберете какво чака белите държави, прочете историята на Ливан, ЮАР, Хаити, Либерия, Родезия (Зимбабве). Вижте фимчето в ЮТюб " The Cannibal Warlords of Liberia"
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Черните имат хубава работа, нови коли, пари, жилища. Разхождат се в парка като хора, а там се настанили бели клошари, които не спазват закона и нарушават реда. Само деца правят и цапат парковете, изхождат се в градинките като животни, не работят, децата им не ходят на училище. Гнусно.
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Белите мързеливци в ЮАР не похващат никаква работа. Цял ден лежат в парковете и правят деца. Деца, които не могат да отгледат, защото не са ходили на училище и нямат работа. Бели мързеливци и нарушители на реда. Само строги закони ще ги вкарат в правия път.
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес е по-добре. Белите не смеят да се доближат до черен и до държавните обекти. Черните видят ли бял, го аресуват, защото е подозрителен. Бедните бели извършват престъпления и нарушават реда, като незаконно се настаняват в парковете да живеят. Само бой и строги закони ще ги научи на ред белите. Държавните служби работят за реда и спокойствието на гражданите. Полицията арестува белите нарушители на реда.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както пееха "Замунда" :каиша, каиша, здрава ръка...
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Черните живеят добре, белите вече обедняха без подкрепата на държавата и живеят в парковете на палатки в мизерия, без ток и вода.
3
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По време на апартеида в ЮАР беше по сигурно. Черните не смееха да доближат бял камо ли да мислят за някакво престъпление.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това родината на Илон Мъск. Не че в сащ е по-безопасно и нормално.
1
7
 
9
 
! Отговори
Fyck Biden преди 1 година
Защо Хохландия започна контра атака на връх рождения ден на Хитлер?Случайност?