Бащата на убитата в Перник Анита: Децата видяха всичко

Съпругът й Димитър заплашвал да се самоубие без нея
37
Бащата на убитата в Перник Анита: Децата видяха всичко
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бащата на убитата в Перник Анита Димитрова - Васил, отива в апартамента, в който е извършено тежкото деяние, преди полицията. Неговият зет му се обажда с думите, че "нещо лошо се е случило" в ранните часове на съботния ден.

"Димитър ми се обади в 4:15 сутрина и ми каза, че е станало нещо много лошо. Отидохме и видяхме Анита цялата в кръв, лежи на пода. Децата видяха всичко. Той не ни пускаше да влезем в апартамента. Малката внучка имаше ключ", разказва Васил пред Нова телевизия.

И допълва: "През годините беше все едно и също. Избухлив. Не може да се контролира като пие. Съветвахме я да си остане при нас. Тя преди два месеца се върна пак при него. Заплашваше, че ще се самоубие, ако не се върне. Пращаше клипчета как пие препарати.  За мен животът няма смисъл, но ще се боря за децата. Няма да ги оставя".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: перникубита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
5
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
Изневерявай си на воля, кой те спира? Само че трябва да си извадиш съответните изводи, че да мамиш, може да има последствия, затова да си тръгнеш с достойнство от връзка, която не ти изнася, е най-правилното решение.
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва само в България е възможно да обивинявате жертвата затва че е убита, жалки, малки, злобни и комплексирани човечета, заслужавате да ми изниверяват, а дано.
29
1
 
0
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Eгa ти ***...
28
0
 
2
 
! Отговори
истината преди 1 година
До 29 какво виждате и какво чувате може да няма нищо общо с реалната стойност на нещата които се целят.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде се дянаха двата ми коментара, в които разказах за подобен случай - тя цял живот е милостива към него и накрая, макар и да са отдавна разведени, го прибира у дома си, за да го храни и отглежда, защото той няма и ден трудов стаж и е пропилял всичко, което е наследил, а на всичко отгоре е вече и болен, с инвалидност. Изглежда, има и такъв тип любов.
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Случая е почти същия като предишния за домашно насилие където жертвата на домашно насилие бе ходила в НПО да се жалва и съобщила,че ако се е случило нещо с нея ще е виновен този с който се познавала и имала някаква връзка с него и НПО-то след излушването й не да позвъни направо в МВР за навременно предупреждение по нейно предчувствие,а изчакали тя да се реши за подтвърждението,че също жертвата била включена в програма за защита от домашно насилие в някое НПО,но нямала предчуствието да предупреди
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо слагате минуси на"16 до 14"? Брата, майката и приятелките са знаели какви ги върши жертвата в куфара. Не оправдавам съпруга и родителите му. Не това е начина. Но само като й видях селфито, не се учудих от фактите които излязоха в съдебната зала. Майка й също като я гледам. Ама защо не й казали, че има проблем.Майка ми ми се нахвърли когато бившата ми й се тръшнала, че съм я биел. А,аз един шамар не съм й ударил! Нито съм се карал. Да не говоря за постояната намесата на нейните родители.
24
4
 
32
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Ако в обществото имаше морал, емпатия и грижа за околните, а не само ламтеж, чий апартамент и чии пари да присвоиш, нямаше да има толкова много битови скандали, приключили трагично.Ако държавата през последните 15 години не беше поголовно ограбвана през европрограми от фирми на политическа хранилка, хората щяха да живеят нормално, а не бедно.
23
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се върнеш при из.род,на който е забранено да те доближава на по-малко от 100 метра за какво говори?Много от тези жени,които са загубили живота от подобни изверги,са могли да останат живи,ако са били по-умни.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И единият, и другият са маскари. Двама по-малко маскари в обществото. Празноглавите умници анализират.
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"До19. В Русия с диктатура такива работи да ли има Иванов" - има, разбира се, гледай в ютуб Вася в сене - Vasya in the hay... Да видиш колко психично болни има. Всичко се развива в 1 град на 200км от Москва - Калуга и в 4 села около него, а не ми се мисли какво се случва в дълбоката провинция... За съжаление, навсякъде по света има изверги.
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Била е в програмата за защита от домашно насилие и се е върнала при него... Заключението...? Ако прощавате грешките на емоционално слабите/нестабилните ще ги научите да ги повтарят. Мир на праха й. Господ прощава - аз не.
19
2
 
19
 
! Отговори
Съболезнования и... преди 1 година
...кураж на тия хора, десцата го заслужават.....Нека майка им почива в мир!
18
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До19. В Русия с диктатура такива работи да ли има Иванов?
17
11
 
23
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
С бясни темпове настигаме "развитите" демокрации по самоубийства, насилие, битови убийства и т.н.! След всичките придобитите и наложени евро-атлантически ценности остава една държава на разрухата и заличаване на останалото население.
16
2
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
До Извод....Къде видя някой да се бори эа света, че аэ виждам само борба за пари и власт
15
3
 
23
 
! Отговори
Извод преди 1 година
Не си струва да се борим за този свят. Оставете го да се срине, пък може след това нещо по-добро да изникне.
14
13
 
12
 
! Отговори
До 14 преди 1 година
Чест ти прави, че учиш детето си на достойно поведение.Нито твоята бивша, нито онази в куфара са били стока. Не разбирам защо близките и приятелите на последната не могат да осъзнаят, че с действията си тя сама е причинила края си.Ако тя си беле тръгнала с дистойнство, за да започне начисто и си беше събрала тихомълком багажа, да си вземе детето и да отиде при родителите си или на квартира, сега щеше да е жива.Тя предпочела да ***, да унижава съпруга си,, за да руши и друго ново семейство.
13
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагледах се и се наслушах на лични драми на дроплии, дето са се хванали с"лоши"момчета или нехранимайковци и чакат да се/ги променят. Мислят, че като им родят и всичко щя се промени. Много от тях с образование, кариера и добро финансово състояние, но явно неподготвени от родителите си за живота или наследствено обременени. Къде е отговорността на родителите и от двете страни? Това което се е случило е следствие!!!!
12
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ужас"Горката"жена сама е отишла при него! Не го ли прочете? Бившата ми се хвана с един дето заплашваше нея, мен и детето ни! Жали се в районното. И още преди преписката да е стигнала до районното по адреса му сама отиде при него! За съжаление като има овце, ще има и касапи. А каката в куфара се е маала с младоженец 2пъти седмично. Майка й и приятелките й със сигурност са знаели. Сега реват! Казал съм на детето ми., Никой, на никой не е собственост. Като не върви, тръгваш и не се обръщаш!