Пускат Динко от ареста срещу 5000 лв.

Днес в съда Динко каза, че много съжалява за стореното
7 авг 2023 19:52, Нели Христова
118
Пускат Динко от ареста срещу 5000 лв.
Снимка: Facebook

Районният съд в Несебър не уважи искането на прокуратурата да остави в ареста Динко Вълев от Ямбол и го пусна срещу 5000 лв. гаранция.

Вълев е обвинен в хулиганство и принуда за това, че разобличавайки просяк, който се прави на сакат, го блъскал, обиждал, а впоследствие накарал публично да се извини на хората.

Случката се разиграла до известен магазин в Равда. За нея стана ясно в социалните мрежи, след като самият Динко пусна клик как разобличава просяка. На него се вижда, че ловецът на мигранти брутално събаря мъжа от инвалидна количка, крещи му и го пита защо лъже.

Днес в съда Динко каза, че много съжалява за стореното от него и дори предложи да осигури работа на просяка. Изпуснал си нервите, защото се вбесил, че непознатият нагло лъже хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: арестмигрантиДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
2
 
! Отговори
БГ преди 8 месеца
Когато полиция и прокуратура не си вършат работат , ще има такива като Динко да им я свършат. Винаги човек трябва да уважава недъгавите и сакатите , но на такива измамници като този, т.н. "инвалид" трябва да им се търси сметка, защото този измамник слага общо петно върху всички инвалиди , че са мошеници.
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Динко е месия ! При него сакатите прохождат ,а слепите проглеждат! Темида с тея криви теглилки пак ги килна на където си поиска !!!
106
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Просията в БГ е забранена ! Просякът ***,че е сакат и злоупотребява с добрината на гражданите! Събира пари без да дава касова бележка ! И куп други нарушения ! Той задържан ли е????
105
2
 
5
 
! Отговори
вместо да го преди 8 месеца
наградите, че върши работа на нашите заспали служители които като видят нарушение си обръщат главите на другата страна, всички скочихте срещу него. Браво пич, има много *** за ритане в България, все от някъде трябва да се почне.
104
1
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 8 месеца
Този неандер_тал татуировка на патлак ли има на шкембето си
103
3
 
5
 
! Отговори
sopol преди 8 месеца
ако държавата работеше нямаше да има нужда динко да се прави на полицай. затова е нужно да има отряди за раздаване на правосъдие. трябва да се почне от съда.
102
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Ето това са батките. Усетят ли, че може да има наказание, веднага се кротват и подвиват опашката.
101
1
 
8
 
! Отговори
Кравар преди 8 месеца
Това човеко-Не-подобно нещо на снимката е средностатистическият БГ патриот , останал да живее в България .
100
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
за Римляните никога наказание!
99
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А мързеливия симулант ще получи ли наказание?
98
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ухапала го бълха с тия 5 бона! Другия път пак така да направиш ако срещнеш такъв, Динко! Това са ти джобните за деня.
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Айде Динко се раздели с 5 тениски Баленсиага в полза на държавата. Дано да има още маркови дрешки да дари и следващия път:)) селски лачен бек
96
0
 
2
 
! Отговори
Бацунгата преди 8 месеца
@95, Не всеки около София е *** :D
95
6
 
5
 
! Отговори
3254362 преди 8 месеца
BTW ще е забавно някой ей така да пребие ямболския ***...защото може :) и после да си плати глобата. Даже и да го гръмне някой...какво толкова, явно всеки вече може да си прави каквото иска.
94
2
 
11
 
! Отговори
Бай Хасан преди 8 месеца
Този Динко е лечител, направи чудо. Само с един ритник Човека отново може да ходи. Браво на Динко.този е като Турският Шабан
93
3
 
6
 
! Отговори
3254362 преди 8 месеца
Тоя *** защо не е в затвора след слуката с камиона му на А Тракия?
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Megaл!
91
2
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
ако имате болно дете за скъпоструващо лечение а никой не иска да ви помогне заради "сакати" като оня, щяхте ли да храчите сега? -----///------ Едното няма нищо общо с другото. А ти най-добре си напише името, да те запомня, та да ти помогна някой път по грешка.
90
3
 
5
 
! Отговори
Бацунгата преди 8 месеца
Е защо са го пуснали? Този нито е съдия, нито е правилният пример ако има неправда, как да се оправим. Ако всеки започне самоинициативно да раздава правосъдие, само ще затънем още повече.
89
8
 
11
 
! Отговори
Динко Върев преди 8 месеца
Благодаря на корумпирана съдебна система.Платих 5 бона,но спектих за вазелин.България е най-готината държава.Може да биеш и псуваш всеки,после купуваш корумпиран магистрат, а те са много и всичко е точно