Прокуратурата за Дебора: Налице е двустепенна средна телесна повреда

Направен е допълнителен разпит и на пострадалото момиче
21 авг 2023 15:05, Нели Христова
65
Прокуратурата за Дебора: Налице е двустепенна средна телесна повреда
Снимка: БГНЕС

"Разследването е ускорено. Разпитани са множество свидетели.  Повдига се едно ново обвинение за принуда. Налице е двустепенна средна телесна повреда, тоест са причинени са 2 телесни повреди", съобщи районната прокурорка на Стара Загора Таня Димитрова на брифинг по повод новите обвинения срещу Георги Николаев за обезобразяването на Дебора.

18-годишното момиче беше жестоко нарязано с макетен нож. За престъплението беше задържан бившият приятел на Дебора Михайлова - 26-годишният Георги Георгиев.

"В последните три седмици се извършиха множество процесуално-следствени действия по разследванията, събра се допълнителен материал, той беше анализиран от наблюдаващите прокурори, те направиха своите изводи и те са такава квалификация на престъпните деяния, която отговаря на тежестта на престъпленията, съответно да се постигне едно справедливо наказание спрямо извършителя на тези престъпления", посочиха от прокуратурата.

Разпитани са множество свидетели. Направен е допълнителен разпит и на пострадалото момиче

"Медицинската експертиза беше достатъчно задълбочено направена, така че да ни позволи да квалифицираме от правна гледна точка достатъчно прецизно обвиненията. Има едно ново обвинение, което се повдига и то е за принуда по чл. 143. За това, че след упражнена сила и удар с юмрук против волята на пострадалата обвиняемото лице е остригало главата й", допълниха от обвинението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Разследването е ускорено. Разпитани са множество свидетели. Повдига се едно ново обвинение за принуда. Налице е двустепенна средна телесна повреда, тоест са причинени са 2 телесни повреди" - само тука е магията на скалъпените доказателства. Първо никой и никои не чул нищо и няма свидетели. Сега намерените "Свидетели" от прокоратурата ще са в лъжесвидетастване, но това е нормално за страна на БКП-ДС изфрабрекувани неща, защото се ПАЗИ на високо ниво да не се знае истината.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Толкова е просто, като не ти харесва една жена или мъж, си обираш крушите. Какви са тия дивашки рязанета с нож, стригане, бой и подобни простотии. Ще го научат насилниците, ама ще е по трудния начин.
42
1
 
5
 
! Отговори
ъц преди 9 месеца
Баста!!!!!! Просто вкарайте този и.зрод в затвора за 20 години!!!! Там на личен опит ще почувства що са туй "любовни ласки"!!!
41
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До До една жена 41 Иска Ви се да съм само аз, но и други пишат :) Вижте, че коментарите ми имат 1 +, а Вашите - 2 -, което значи, че пише още един коментиращ. :)
40
3
 
3
 
! Отговори
До една жена преди 9 месеца
Ти под колко псевдонима пишеш? Ту си една жена, ту си анонимен, ту отговаряш на въпроси за други хора. Виж как се издаде.
39
3
 
3
 
! Отговори
до 36 преди 9 месеца
Единственият "***" тук си ти. И е много жалко, когато нямаш аргументи, да поставиш угоден на теб етикет. Аз не те наричам ,,проста копейка'', нито "възраждане", така че, моля те - когато няма какво да кажеш, просто да замълчиш.
38
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
Чакаме платеният да каже роднина ли е на Георги и защо го е направил.
37
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вчера предобрихте със статии за Русия, та днес малко местни сапунени сериали. Следва ковид, така, че тр0л0вете (най-вече ППДБЛГБТ и ГЕРБ) да пренапишат текстовите файлове за copy/paste.
36
2
 
1
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До До 35 36 Крадецът вика дръжте крадеца :):):)
35
4
 
1
 
! Отговори
До 35 преди 9 месеца
Спести ми опорките, тpoле?
34
2
 
6
 
! Отговори
до 32 преди 9 месеца
Не съм член на НПО. Нито съм кърлеж. Работя за себе си и сам си плащам заплатата. И не мога, и не мога да остана безучастен към насилието над жени. Съжалявам.
33
0
 
2
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До До31 32 Сто пъти казахме, че не сме. Но едно си баба знае... А Вие кой сте?
32
0
 
5
 
! Отговори
Отличник преди 9 месеца
Този мазничък татуиран женчо дали вече е станал булка в ареста, или чакат национален празник да го отпечатат? Гнилите плодове пазят, ама до време...
31
4
 
3
 
! Отговори
До31 преди 9 месеца
Вие сте кърлежите от НПО-та, които се опитвате да влияете на съда.
30
0
 
5
 
! Отговори
до 26 преди 9 месеца
Кои сме ние? Тези, които приемат боя над жени и подстригването им с макетни ножчета за неприемливи ли?
29
0
 
0
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 27 Да чуем защо!
28
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До До25 26 Вие първи започнахте.
27
4
 
2
 
! Отговори
Майната Ви преди 9 месеца
До До 17Защото е имала късмет. Ама ти не си в групата на късметлиите. Така, че : ВНИМАВАЙ!
26
5
 
0
 
! Отговори
До25 преди 9 месеца
Ама вие се опитвате да влияете на съда.
25
0
 
6
 
! Отговори
до 22 преди 9 месеца
Нека оставим на съда да реши. Обвинението и експертите си вършат добре работата засега. И да видим какво ще се докаже и какво - не.