На Острова хванаха 515 крадени коли, сред тях и на футболни звезди

Те са пътували към Дубай
28 авг 2023 18:55, Нели Христова
7
На Острова хванаха 515 крадени коли, сред тях и на футболни звезди
Снимка: SkyNews

Британската полиция върна на две от футболните звезди в английската Висша лига скъпите им автомобили, които бяха откраднати по-рано. Полицаите открили колите сред куп други крадени превозни средства и резервни части на стойност 16 милиона паунда.

Плячката на крадците е била открита натоварена в контейнери, готови да бъдат транспортирани до Дубай от пристанището Търок в устието на Темза, графство Есекс. Полицията съобщи за повече от 515 коли и части, за които крадците са се надявали да получат три пъти повече пари от стойността им.

Ferrari и Range Rover са колите на футболистите и един от тях, без да се посочват имена, незабавно е отишъл да си вземе автомобила. Полицай заяви шеговито пред "Скай нюз", че макар играчът да се състезава за отбор, който е най-големият съперник на тима, който служителят на реда подкрепя, той е бил щастлив да му помогне, виждайки колко привързан е към превозното си средство.

Полицията заяви, че с издирването на крадени автомобили трябва да се действа бързо, защото крадците също много бързо могат да ги прехвърлят от едно място на друго, дори ако са под пазарната им стойност, да ги разфасоват на части или да ги продадат в чужбина, като умело изготвят фалшиви документи за нищо неподозиращите купувачи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Deep Zone преди 7 месеца
Колко е жалко да си привързан "към превозното си средство", а не към живо същество...Дръжте си колите и милионите и си ги заврете някъде, където не огрява слънце...
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Някой ще яде много шамари, за дето е оставил включено GPS проследяването в някой от автомобилите
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това в Крит не знаят ко правят!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дано сред тях е и моят Wartburg 535 DeLux
3
3
 
11
 
! Отговори
SuCkMyD1Ck преди 7 месеца
Ровъра е страхотно возило, а Ферари е произведение на изкуството. :)))
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво на британската полиция. На сайта на руското министерство на отбраната се появи информация относно длъжността, на която е преминал генерал Армагедон. Официално: Командващ координационния комитет по въпросите на ПВО при съвета на МО на СНГ.
1
10
 
2
 
! Отговори
Асан преди 7 месеца
Не ми крещете бе:)))